Перейти до змісту

Продаю автомобиль ВАЗ 21013

edikneo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю автомобиль ВАЗ 21013, 1985 г. Цвет бежевый, Автомобиль в харошем состоянии, капремонт двигателя, новая АКБ, тонировка, mp3, передние сидения от Opel, не бит, Возможен обмен!!! цена 1350 у.е торг.

post-4485-1237282588.jpg

post-4485-1237282779.jpg

Опубліковано
Продаю автомобиль ВАЗ 21013, 1985 г. Цвет бежевый, Автомобиль в харошем состоянии, капремонт двигателя, новая АКБ, тонировка, mp3, передние сидения от Opel, не бит, Возможен обмен!!! цена 1350 у.е торг.

а цена в грн яка??? :huh:

Опубліковано

а цена в грн яка??? :huh:

В гривнях за 11000 грн віддам

Опубліковано

Не пасіба нецікаво тута були за 5000грн ніхто нехотів а за 11000 точно нецікаво... ^_^

Опубліковано
Не пасіба нецікаво тута були за 5000грн ніхто нехотів а за 11000 точно нецікаво... ^_^

Вона і зараз є і ціна та сама 5 000грн.

Опубліковано

Вона і зараз є і ціна та сама 5 000грн.

Значит состояние интересное.. :D Более менее норомальная копейка на рынке 1500-1700 у.е........

Опубліковано

за такі ж гроші взяв не так давно Аскону, такого ж року в нормальному стані, не в обіду прдавцеві...

Опубліковано

за такі ж гроші взяв не так давно Аскону, такого ж року в нормальному стані, не в обіду прдавцеві...

Як комусь приспічить той за копійки продадуть, реальна ситуація з цінами на авторинку, як кажуть без коментарів

Опубліковано
Ціни потрохи вертаються на свої місця...

І це радує :lol: а за такі грощі купляти капейку Ви мене вибачте максімум ціна 4500...Це моя власна думка ;)

Опубліковано
Ціни потрохи вертаються на свої місця...

І це радує :lol: а за такі грощі купляти капейку Ви мене вибачте максімум ціна 4500...Це моя власна думка ;)

ну-ну... Ціни на жигулікі порівняно з минулим роком не сильно і впали навіть вдоларах, ну, якщо знайдете 4500 грн. норомальну копейку, то з мене ящик водкі :D

Опубліковано
ящік водкі не помішає....:-)

знайду...якщо треба

Нуну, вдалих пошуків!!!!

За 1500$ є 5-ки, 6-ки, 7ки 90-х років в хорошому стані.

а можна адресу, де такі машинки найти можна???

Опубліковано
ящік водкі не помішає....:-)

знайду...якщо треба

Нуну, вдалих пошуків!!!!

За 1500$ є 5-ки, 6-ки, 7ки 90-х років в хорошому стані.

а можна адресу, де такі машинки найти можна???

http://auto.ria.ua задаєш роки і ціну - знаходиш і дзвониш.

За 1800 була 7-ка 98 року і за 1500 5-ка 95-го в Волинській області кілька тижнів тому. Ну і зрозуміло можна було торгуватися.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Цікавить ціна за яку автор теми згідний віддати даний автомобіль.

Думаю, ціни на б/у авто вже ніколи не виростуть.

Р.S. "И сказал директор "АвтоВАЗа": - По щучьему велению, по моему хотению, езжайте ведра, как- нибудь сами!"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...