Перейти до змісту

5 мільйонів українців готові вийти на вулицю

SunSeth

Чи готовий ти взяти участь в акціях протесту?  

90 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

я тут порився... готівкова маса доларів, випущених ФРС на лютий 2009 року складала 834,6 млрд дол.

Джерело

за оцінками америкосів, у росіян на руках 80 млрд. готівкових баксюків. за оцінкою ЦБР- 27-30 млрд. баксюків.

Джерело

а ваш мудрий дядько, іскатєль мірового господства, казав, що третина баксюків у Росії. чуть цифри не співпадають, нє?

я знаю, що правда, що вони на емісії заробляють. але цифри утричі(мінімум) пересмикнути- це щоб сильніше налякати?

і казка про Японію: нема там закона 194Х року, який зобов"язує експортувати усе лише за йєни.

– экспортеры (торговые компании) не обязаны осуществлять конвертацию полученной выручки в инвалюте в иены, а могут рассчитываться с производителями непосредственно инвалютой, а последние могут оплачивать этой валютой свои импортные закупки, т. е. экспортерам и импортерам предоставлена возможность избежать расходов в виде банковской комиссии за конвертацию инвалюты;

теж джерело

Рєдіс, перед тим, як "глаголить істину", почуту з єдиного джерела, яке ти попри ігри випадково почув, попрацюй над своєю грамотністю. а то з такою російською брати тобі раді не будуть і хохлом обізвуть

Центробанк РФ полагает, что на руках у населения России почти в три раза меньше наличных долларов, чем оценивают американские банкиры.

«Я думаю, речь идет о цифре, близкой к 30 млрд. долларов», - сказал первый заместитель председателя ЦБ РФ Алексей Улюкаев, выступая на заседании банковского комитета Госдумы. Улюкаев не согласился с оценкой Федеральной резервной системы (ФРС) США, согласно которой на руках у россиян находится 80 млрд. наличных долларов..

В твем источнике реч идет о наличных бумажках которые непосредственно в обороте т.е. на руках у людей

дядя же рассказывал о золотовалютном запасе России чувствуеш разницу ?

про Японию ты сам ответил на свой вопрос

1.бляха муха неужели ты думаеш что США с Японией ращитывается допустим за партию рыбы стоимостью 10кк долларов наличкой !?!?!?

2.Там так и сказано "предоставлена возможность",на каких правах и как ето осушествляется нам не извесно промышлине предприятия и корпорации могут работать как угодно

3.Попробуй купить что нибудь за доллар в японском инет магазине без конвертации

У меня много знакомых в росии непосрежственно из питера и моссквы понятия типа "кацап" или "хахол" не использует никто из них хотя я порой и говорю на украинском, мало того 6 из 10 моих друзей вообше не представления не имели что ети слова значат пока я им не обьяснил ..я для себя сделал вывод что национальная ненависть и подстрекательство исходит не с их стороны им вообше наплевать на то что мы тут делаем, они не видят причин для вражды ...первые насмешки которые я вообше от них услышал были связаны с газом до етого небыло даже тени разногласия во взглядах.

Безусловно в семье не без урода но если сравнивать колличество уродов у них и у нас то можно подумать что последствия на Ураине чернобыля сильно не дооценили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Доларова M2-8276,5 млрд. дол.

ФРС

Чисті міжнародні активи ЦБР 394,588 млрд дол США

ЦБР

це менше 5% відсотків.

А про Японію ти неуважно прочитав. я не задвав питання про Японію. я стверджую, що твій лектор пиз..ть, просто "для красного словца". Згаданого ним закону немає, у Японії досить ліберальне валютне законодавство, тим більше у порівнянні з Росією чи Україною.

і ще раз хочу підкреслити, щоб ти зрозумів. Коли люди з таким рівнем володіння мовою і рівнем грамотності як у тебе починають вчити інших людей речей глобальних, глибоких, це викликає як мінімум підозру у їх компетентності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, а давайте не бум рахувати чужих грошей і слухати чужих дядєй в пагонах.

Шо по темі: я от колись давним-давно сказанув знову ж в політиці що нашому народу потрібен тоталітаризм, так ось ця думка не тільки не пропала, а й пустила коріння.

Взагалі історія з нашою "демократичною незалежністю" нагадує коли некваліфікованому робітнику дають підвищення, а він не то що нову роботу не робить, він ще й її боїться. І чого ви так зациклені на персонах, ми не в царьків граємось - яка різниця хто там при владі: Петя, Маша, Вася чи Юля??? - Головне щоб не крали, а робили те що потрібно, а для того тре міняти щось у "важелях впливу на виконавчу владу".

А то зараз нагадує аналогію:

Собака краде ковбасу зі столу, а хазяїн гостям жаліється, пальцем собаці погрожує, сам з собою сперечається що ж це йому робити бідному, жаліє себе, а нє шоб взяти палку та дати собаці по хребту раз, не так щоб вбити, але налякати точно, і собака відразу ковбасу перестане красти, а почне хату стерегти - чи не так? А якщо собака тупа, і палку не розуміє, то тоді мона й собаку помінять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двай не будим слушайть дядей в погонах заграничных тогдда давай и не будим читать заграничных книжек если рассуждать по пашим канонам то все что из вне пагубно для украины .таких людй называют маргиналами

и с такой логикой жить мы хорошо не будим некогда

Не слушать заграничных тоггда давай слушать наших ДАВАЙ покажи мне кто у нас рассказует чтото подобное или предлогает выход из сложившейся ситуации ,

ЕТО СТРАНА РАБОВ !!! и придумать что либо не спасобны Украинцы

если я не прав ТО ДОКАЖИТЕ ! ЕСЛИ НЕ СМОЖИТЕ ДОКАЗАТЬ ТО МОЛЧИТЕ

Вы меете только ныть и критиковать какие все плохие если вам не нравится моя версия то пожайлуйсто расспишите чем она плоха и предложите аьтернативу

Толик меня удевляет какими люди бывают тупыми им бывает рассказуеш минут 30 что либо в чемто ошибешся или приувеличиш и все они ставят под сомнение все доводы приводимые рание и называют тебя дураком хотя сами могут тольки ныть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка різниця хто там при владі: Петя, Маша, Вася чи Юля??? -- оце якраз притаманно демократії, а не тоталітаризму чи авторитаризму. а якщо ти переконався, що хтось не вміє їздити на ровері(жити при демократії), то якщо ти у нього ровер забереш, то він так і не навчиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А неикто и не собератся заберать просто не нужно быть таким самоуверенным не только нужно слушать заграничных дядей, а просто неопходимо соберать информацию и анализировать, отфильтровывать и на етой всей базе делать для себя выводы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Овоч, тут раніше фігурували такі самі грамотні і просвітлені професійні українці, але їм набридло швидко і вони далі в контру січуться:)я надіюсь, що Ваша просвітленість скоро теж втомляться і перестануть "давать советы космического масштаба и космической же глупости", а повернуться до більш придатних для вашого мозку речей- до контри по 5+ годин на добу:)

поки ти в контру рубаєшся, люди працюють, творять, вчаться. внаслідок грамотно пишуть, багато читають, і думку про світ і своє місце в ньому формують не з одного курсу відеолекцій сумнівного змісту, який випадково побачили, а на базі набагато ширшого кола джерел:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

глаза поломать можно... :dont:

Ridiska, не нужны нам покровители. ни в лице России, ни кого-либо другого.

да и вообще, уехали вы от темы...

вы б в ПМ переехали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди працюють, творять, вчаться. внаслідок грамотно пишуть, багато читають, і думку про світ і своє місце

И все они рабы и нифига не делают для того чтобы изменить свое положение

А ты мне в каждом своем посте рот закрываеш ето о многом говорит !!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люди працюють, творять, вчаться. внаслідок грамотно пишуть, багато читають, і думку про світ і своє місце

И все они рабы и нифига не делают для того чтобы изменить свое положение

А ты мне в каждом своем посте рот закрываеш ето о многом говорит !!

і про що ж це говорить, Овоч?:)

Шура, яке ПМ?:)я давно так не веселився, у нас в гостях новий Швондєр-Шаріков:)отримуй насолоду:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка різниця хто там при владі: Петя, Маша, Вася чи Юля??? -- оце якраз притаманно демократії, а не тоталітаризму чи авторитаризму. а якщо ти переконався, що хтось не вміє їздити на ровері(жити при демократії), то якщо ти у нього ровер забереш, то він так і не навчиться.

так і я про те ж саме, потрібно вчитися, міняти щось у собі і у зовнішньому світі, а не звинувачувати вітька та юлю, це ми ж їх вибирали, а якщо вибрали мусимо з ними щось робити - щоб вони виконували свої обіцянки(хоча б частково), а не крали у нас за спиною, а то виходить як у новій пісні скрябіна(теж продажна падлюка добра :))

Загалом потрібно утворювати незалежні від влади осередки,і в першу чергу забувати про нашу різність, головне добитись "кращого життя", а не сваритись один з одним, я думаю в чому саме полягає "краще життя" люди досить подібні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

апнем тему:

Як настрої, помінялись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас з"явилася добра нагода висказати своє фе...

На носі вибори і все в наших руках хоча всі впевнені що лідирує Юля і Янукович ми маємо всі шанси змінити своє жалюгідне існування...

Люди давайте об"єднуватися і щось з цим робити, скільки можна терпіти ці знущання? :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На носі вибори і все в наших руках хоча всі впевнені що лідирує Юля і Янукович ми маємо всі шанси змінити своє жалюгідне існування...

Люди давайте об"єднуватися і щось з цим робити, скільки можна терпіти ці знущання? :angry:

ти ващє, чи канкрєтно за когось агітіруєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти ващє, чи канкрєтно за когось агітіруєш?

Я взагалі проти всіх...

Я за радикальні дії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі проти всіх...

Я за радикальні дії...

які? а потім шо і як ми обустроїм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...