Перейти до змісту

Страйкбол

Songoku

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В общем исчо 11 числа зарядился я поиграть в пейнт, позвонил фродо и получив обнадеживающее что "на днях без проблем", жду уже вот собсно _неделю_ того звонка. Так вот я думаю что прикупив свое собственное оружие по страйкболу процесс организации несколько упростится. К вопросу о плюсах и минусах.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тысячи извинений Костя )

У меня родился сын 15-го числа, поверь,дружище, две недели не до пейнтбола было.. Я тебе дал слово, что сыграешь при первой же возможности и все сделаю чтобы его сдержать

Опубліковано
Очень качественно сделанный видео ролик, про то как ребята играли в CSS в реальной жизни. Смешно и забавно!

Советую посмотреть тем, кто хоть когда то играл в Counter-Strike

Тепер від мене :ok:

Хлопці бігають з страйкболовськими приводами. Якби не смішна постановка і спроба повністю відтворити глюки Сорса - то вийшов б звичайний Старйкболовський сценарій :sm142:

Саме відео знаходиться на нашому ФТП 193.109.80.8\Video\Funny\cs.wmv

Источник

Зявилась бюджетна пропозиція - М4А1 від АІМ (Трошки більше пластіка по корпусу, але повний клон японського Двіжка) -150$. Тобто весь комплект 330$. Порівняно з японським 550$ :friday:

3.ЬІ. Я чув що в Луцьку все-таки є команда по Страйкболу. Може хто знає їхні контакти??

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Сегодня на пейнтбол Songoku принесет свое оружие. (будем мочить фродо с 10 метров :)) ) Кто исчо раздумывает над модификацией своего оружие - можете прийти посмотреть. Может даже дадут пострелять в фродо :))

Опубліковано

А чого дубляж??

3.ЬІ. Виложую на ФТП в розділ Відео - роліки по Страйкболу ( в основному буржуйські) ;) Хто хоче хоть приблизно глянути що це!.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Зіграна перша гра. 1на1 Ака Quake :D

- Зіграна (для порівняння з грою в пейнт 16.08.06) в с.Гараджа, на карєрах.

- Знято кілька відашок з стаціонарних точок і со ствола (нажаль тільки мого).

- сценарії гри: класичний десматч та сталкеровський "охота за артефактом".

- вистріляно близько 1000-1200 кульок за 2 години :)

- отримано "страшні" травми - губа, ніс, щока, шия! Нічого не болить. Гематомка тільки на шиї :). На тілі взагалі нема :)

- отримано купу задоволення, це притому що це все не командна гра. Тобто в перспективі зовсім весело буде. :)

3.ЬІ. Очередна демка. В наступні вихідні запрошуються всі бажаючі спробувати.

Формат 1на1. Видається одна механа і привод.

З собою мати - тільки хороше взуття, ну і попередньо підтвердити на форумі про бажання (обовязково). ^_^

Опубліковано
Відео ж викладіть.

+фотки травм :blink:

На шиї гематомка маленька 6мм. На даний момент вже наполовину зменшилася. А завтра думаю взагалі не буде :ok:

А відео залив на ФТП. По крайней мере саме вкусне :D

Опубліковано

Перший ролик рулить не по дєтскі. Особливо на 1:40 :)

Думаю, до комплекта ще й маски б не завадили, а то у випадку попадання в око простою гематомою не обійтись. :)

На вихідних (у разі гарного розташування зірок) приєднався б. Коли?

Опубліковано

Songoku дякую за гру. Мені сподобалось. Але людей було маловато. Вражень теж багато. Стволи теж класні. :(:(:P

З.І. Вмклади відео

Опубліковано
Перший ролик рулить не по дєтскі. Особливо на 1:40 :P

Думаю, до комплекта ще й маски б не завадили, а то у випадку попадання в око простою гематомою не обійтись. :(

На вихідних (у разі гарного розташування зірок) приєднався б. Коли?

Перше правило Страйка - Окуляри які не прошибаються наймощнішим приводом повинні бути на кожному хто є в ігровій зоні

Наступна гра в неділю. Десь на 11:00

3.ЬІ. Сьогодні побігали на ура!! ДЕзматч вмер сам по собі!

Хоча новачки грали спочатку саме в нього.

Красиво я сьогодні впав :(

Опубліковано

Знач так пробував я ту штуку. До наступного літа я буду готовий грати. За базар буду відповідати.

маю машину такщо 4 людини доставляю в любу точку Волинської області.

Хто з НАМИ

+1

Опубліковано
Знач так пробував я ту штуку. До наступного літа я буду готовий грати. За базар буду відповідати.

маю машину такщо 4 людини доставляю в любу точку Волинської області.

Хто з НАМИ

+1

3 нами Я і Sp@wn. Kostya i Braytner обіцяли в жовтні. Мабуть ще Аxel буде всередині жовтня або листопада.

Vanus приїзжай в неділю зранку. Персонально для тебе дуель устрою :mdr:

• 2 місяця потому...
Опубліковано

А можно, у нас где-то, орендовать экипировку и ствол, так как покупать дороговато..?

Опубліковано
А можно, у нас где-то, орендовать экипировку и ствол, так как покупать дороговато..?

Да поки є один ствол для аренди. Якщо хочеш спробувати то за всіма детялями в лічку, або Асю.

Після нового року приїде ще 2...

А взагалі зараз Китай став непоганим. Недавно заказали 3 АК-47 за 550 грн кожен. Так одесити його вскрили і вся україна здивувалася. В стволі все сумісне з дорогими варіантами. Майже всі нутреності з метала.

Опубліковано

пльяаааааааа!

ХАЧУ!!!!

что посоветуете купить? ну, кроме амуниции..

какой ствол?

ЗЫ опыт в прицельной стрельбе - около 10000 пуль за лето...

есть воздушка, оптика... хотю энто все в динамике!!!

ЗЗЫ сам бывший турист, наверное смогу достать карты гаразджи, дачного и т.п., которые использовались в спортивном ориентировании

Опубліковано

Народ Все просто готуймося до літа, купуймо стволи, куфайки.

Виїзд в Ліс, палим вогонь, розробляєм план, ділимся і вперед!!!!

Опубліковано

Ну ствол коштує від 450грн і до бесконечності. Фірмовий - 1500грн.

Купляй те до чого душа лежить. Я купив Ауг (акула). Але потім прикупив Р-90 і зрозумів це те що я завжди хотів.

А щодо амуніції і снаряги. То тут вже що достанете. Хоча краще все-таки уніфікувати уніформу і снарягу для команди.

Доречі після купівлі привода ціна кожного пострілу 2коп. Це зараз, а якщо найду людей які ці шарики вагонами возять, то буде ще дешевше. А взагалі більше 20 грн. Ми фізично за день вистріляти не можемо :blink:

2Vanus: Взагалі-то краще закуплятися за місяць відкриття сезону. Бо потім купляти не буде що, розгрібають составами.

Доречі хто хоче поїхати на відкриття в Київ. Кантер чи Баттлфілд на 500чел :blink:

• 3 місяця потому...
Опубліковано
Шукаю бажаючих для регулярної гри в Страйкбол по вихідним на природі!

Для тих хто хоче щось нове і екстримальне, але незнає що це таке - то ВАМ Сюди.

Якщо коротко то це Кантер тільки вживу.

Якщо виникають якісь питання стукайте в АСЮ 291711991.

Я всеми руками за, офигенная штука, мне очень нравиться пейнтбол, но в общем удовольствие не из дешовых, очень хотелось бы поиграть, а насчет денег, не так уж и дорого оружие, по сравнению с 5 играми в пейнтбол. Я за........ Если возьмете, то я с Вами...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...