kinder911 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 13:30 #1 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 13:30 10% від вартості замовлення - гонорар за посередництво.http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=32521
coreldraw Опубліковано 4 Березня, 2009 в 15:06 #2 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 15:06 10% від вартості замовлення - гонорар за посередництво.http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=32521ти ..... чи прикидуєшся?хто тебе навчив так вести бізнес?те що ти робиш називається не гонорар а відкат!якщо я, як директор фірми, зловлю менеджера, який у тебе розмістить замовлення - звільню нахрін...думай.
kinder911 Опубліковано 5 Березня, 2009 в 15:16 Автор #3 Опубліковано 5 Березня, 2009 в 15:16 пропозиція тим, хто економить рекламний бюджет: а вартість друку - далеко не найменша стаття в ньому.То чого не друкувати дешевше?і до чого тут відкати? не стояло в задачі наступити на чиєсь болюче місце. Якщо на фірмі відкати, а в директора фобія, то не з чужими пропозиціями боротись треба, а за чистоту рядів своїх підлеглих.... з чотирьох чоловік, що за вчора/сьогодні відгукнулись, лише один найманий працівник (бухгалтер, до речі) досить патріотична, по відношенню до свого роботодавця, людина.
ptk Опубліковано 5 Березня, 2009 в 17:52 #4 Опубліковано 5 Березня, 2009 в 17:52 ти ..... чи прикидуєшся?хто тебе навчив так вести бізнес?те що ти робиш називається не гонорар а відкат!якщо я, як директор фірми, зловлю менеджера, який у тебе розмістить замовлення - звільню нахрін...думай.Думаю якщо дійсно таки директор так робитиме, то йому потрібно або робити все самому, або я навіть не знаю, всеодно ж всі менеджери, получаится, кидають своїх директорів...а ше як варіант, пішов менеджер робити замовлення, а йому кажуть, ми вам трохи грошей вернем взад, так сказать такий собі гонорарчек, а він такий: та нєее, то тоді мені воше нічого не треба я піду зроблю в другій конторі, там така ціна як у вас, а може й дороже, но зато мене з роботи не виженуть...куул....
MrVes Опубліковано 10 Березня, 2009 в 07:59 #5 Опубліковано 10 Березня, 2009 в 07:59 Топіккастер намагається залучити клієта, за рахунок "конкурентноздатної" пропозиції (перших на фоні кризи різали в плані ЗП і скорочень рекламістів). Впевнений, що і директор може розраховувати на туж саму "знижку" тільки в офіційному форматі.Загалом питання етики кожен розглядає під своїм кутом зору. Пропозиція звичайна ... не розумію чому здійнявся галас - на великих підприємствах/корпораціях майже все роблять таким чином.З.І. Довелося одного разу скористатися такою "послугою", так як компанія відмовилася повертати кошти, які я витратив, виконуючи разове не профільне завдання.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.