Перейти до змісту

менеджер мережі

colt5

Рекомендовані повідомлення

На превеликий жаль більшість "товаришів", котрі, чомусь, вважають себе менеджерами, в кращому випадку по суті є звичайними кур"єрами.

Оголошується набір на посаду менеджера мережі.

З/П конкурентна, власний автомобіль - обов"язково.

Всі питання, резюме і т.д. - [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТОВ "М.С.Л." ЗП від 1000 до 1700 без амортизації +% і тюхати лотереї... ех... важкувато згодитися в цей час...

моє ІМХО <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗП -від 1700, + бонус до 60%, + компенсація за використання авто, + корпоративний зв"язок 125грн./міс., + витрати на пальне, +оплата регламентного ТО автомобіля.

2 norbu: за такі коменти дідусь Сталін до стінки ставив.

Хтось може щось і за % "тюхає", а ТОВ "МСЛ" лотерейним бізнесом займається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NORBY - М.С.Л. - чесна кантора. Принаймні людина, яка там працювала, нічого поганого про неї не казала. Це не МЛМ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЙоЙ... нікого не хтів обідити )))

1- пишіть нік правильно пане "colt5" плізз...

2- це просто моя думка... нічого про кантору не кажу... просто зараз час такий що Лотереї думаю врятлі купують бо і на їжу мало грошей... тому на % врятлі понадіятися можна бо це певно за додаткових клієнтів...

3- Сталіна згадувати - це просто якото ... промовчу...

4- те що по авто все компенсують це супер...

5- ще раз повторюся що я висловив свою точку зору і топікстартер сам винен що не вказує ЗП тіпа це секрет та і не вказує чи ставка чи ні... тому прийшлося ритися в його попередніх темах де і надибав такі цифри... і через ьрак викладеної інфи вийшов такий ляп...

Коротше кажучи... СОРІ топікстартер якщо чимось обідив, але критику треба сприймати нормально, а не включати "піногенератор" у роті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти хочеш щоб я прийшов на роботу, і ти мені казав "за такі слова сталін до стєнкі ставив"? - можеш не відповідати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ. Людина пропонує реальну роботу з реальними заробітками. Я не розумію чому, але більшість вакансій сприймаються "в штики". чому відразу все сприймається, як лолотрон.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Тому що зараз 60% ринку лохотрон. :(

МЛС нормальна реальна контора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за увагу. За підтримку дякую окремо. Тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...