Jump to content

Продам машину Audi 100

Recommended Posts

• Адміністратори

Продам.

Audi 100 Avant

рік 1990

Універсал

Світлосірий металік

Двигун 2,3 літра інжектор.

Коробка ручна.

Склопідйомники, центральний замок, люк механічний, форкоп.

Машина на ходу, я б навіть сказав літає.

Машина жила в теплому гражі, при нормальному догляді.

Машину можна глянути перезвонивши мені. Фізично знаходиться в районі київського майдану.

Ціна старт 5,500$ Торг ясне діло буде. :)

цікавить трошкі твоя ластівка, не давно продав свою і зараз шукаю шось не дороге, але якби ти фоткі залив шоб не шукати по Кіївській твою машину, то було б ващє клас, залий 2-3 фоткі, хай люди дивляться :huh:

• Адміністратори

Що я можу сказати.....

Якщо хтось називає машину яка стільки років вірою і правдою відпахала і паше досі корчом....

Ну флаг йому в анальний отвір і бумер в жопу.

Не усім їздити на А8, та на м5. + на таких шикарних тачках і не посоваєш толком нічого.

Мають же бути машини для роботи а не для повийо.

Якби не Батя, я б із задоволенням залишив би її собі, поки не зогниє. І ще на ній би заїхав би на шрот.

та віддав би її на запчастини тисяч так до трьох.

Але до шроту їй ще катати і катати.

Комадор, без обід, але на шрот її заберуть за 500 долярів, а за документи можна на даний момент виторгувать 1500долярів. Товариш так і зробив 3 тижні назад тільки в нього був 88 рік і двигун 2 літра. Зараз ППЦ що робиться з цінами на авто, я до Нового Року пригнав-привіз замовникам 8 машин, продано на даний моменті тільки дві і то в мінус.

2 kmd

дружок, як ти сам виразився

і не посоваєш толком нічого
- то нормальні люди мають для цього буси і маленьки вантажівки!

я розумію, що 100 ауді в цьому кузові та ще й авант - ідеальна машина контробандиста і все таке!

ти, мабуть, на ній вже хз скільки тон всякого барахла перевозив, і хочеш за неї 45 000 гривен!

що в ній такого?

і ще, я й не казав, що я їзджу на А8 чи М5, щоб ти знав, моя машина набагато старша за твою! та й за тебе мабуть ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...