VolynFC Опубліковано 20 Травня, 2011 в 16:47 #1351 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 16:47 якщо вiрити неофiцiйнiй iнфi, з уст одного юзера групи вконтактi Волинь, то завтра походу вiльний вхiд на матч, T.T. "ну мені так сказав тренер воротарів ми стояли ждали з дядьками бо не було нікого в бугалтерії і вийшов тренер воротарів і сказав шо білетів не має буде вхід вільний"
special Опубліковано 20 Травня, 2011 в 18:28 #1352 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 18:28 Цікаво цікаво, АЛЕ, якщо це правда то треба було б якось раніше думати... ну якщо вони хочуть заповнений стадіон...
VolynFC Опубліковано 20 Травня, 2011 в 20:14 #1353 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 20:14 або невелика компенсацiя клубу за гiркий весняний сезон, або це в честь того, що це буде остання гра нашого коуча і вкiнцi матчу Кварц вiзьме в руки мiкрофона та попрощається зі всіма вболівальниками, або розкаже про перспективи розвитку клубу, завтра побачим.
special Опубліковано 20 Травня, 2011 в 20:34 #1354 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 20:34 Скоріше всього буде прощатись
yurgen Опубліковано 20 Травня, 2011 в 20:47 #1355 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 20:47 вкiнцi матчу Кварц вiзьме в руки мiкрофона та попрощається зі всіма вболівальникамиГлавное что-бы "Волынь" не попрощалась с вышкой "в связи с финансовыми трудностями"
Nokian Опубліковано 20 Травня, 2011 в 21:29 #1356 Опубліковано 20 Травня, 2011 в 21:29 Скоріше всього буде прощатись Хіба що так само, як Кобзон зі сценою....
Tarzanych Опубліковано 21 Травня, 2011 в 05:45 #1357 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 05:45 І все таки це точно правдива інформація?
Tarzanych Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:27 #1358 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:27 Квитки на всі сектори продаються по 30 гривень
VolynFC Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:30 #1359 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:30 каси працють, бiлети продають, так, що це або був незрозумiлий "чос" тренера воротарiв, або його неправильно зрозумiли вчора, так що компенсацiї вiд нашого клубу не буде, а "зря".
VolynFC Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:33 #1360 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:33 Квитки на всі сектори продаються по 30 гривень та це гон, зрівняйлівка, і шо і на дитячий де 15грн, фан-20, ну і нижні ряди які йдуть теж по 20 грн, тепер по 30 .
Tarzanych Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:34 #1361 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:34 Я чесно кажучи був би радий, якби ціни на всі матчі саме такими були, абсолютно адекватна ціна
VolynFC Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:41 #1362 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 09:41 ну незнаю як кому, от мені адекватна для нашого сервісу ціна на стадіоні від 5 до 15 грн, і то може й менша враховуючи стан стільців, туалету, освітлення у вечірній час та "шикарний" огляд поля.
yura2281 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 14:07 #1363 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 14:07 Перший тайм ВЛ 1 -- МД 2
Tarzanych Опубліковано 21 Травня, 2011 в 15:06 #1364 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 15:06 Ура! Севастополь вилетів!
Michaylo Опубліковано 21 Травня, 2011 в 15:15 #1365 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 15:15 Ура! Севастополь вилетів!Я також дуже радий !Хоча неможливо було таке навіть припустити.А може Київ виїжджав на підробітки?
Tumoxa44 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 15:26 Автор #1366 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 15:26 Ілічівець грандіозно виграв у Динамо, дуже красива гра
Smith Опубліковано 21 Травня, 2011 в 16:32 #1367 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 16:32 Волинь сьогодні зіграла паршиво, не технічно та безвольно. Шкода...вболівальників.
special Опубліковано 21 Травня, 2011 в 20:18 #1368 Опубліковано 21 Травня, 2011 в 20:18 Прес-конференція після матчу "Волинь" - "Металург" Д.Володимир П'ЯТЕНКО (головний тренер "Металурга"):- До брий день. Постараюся коротко прокоментувати гру. Хлопці виконали усе те, про що ми домовлялися. Ця гра не була вирішальною: у Європу ми не потрапляємо і не вилітаємо, а займаємо своє місце в середині турнірної таблиці. З огляду на це, можна лише подякувати хлопцям за настрій, з яким вони вийшли на цей матч.- Зважаючи на цей результат ви можете розраховувати на те, що вас залишать на посаді головного тренера?- Це питання не до мене.Віталій КВАРЦЯНИЙ (головний тренер "Волині"):- Я скажу кілька слів про гру і для журналістів підведу краткий підсумок усієї першості.Сьогодні я дав собі слово сидіти спокійно і не заважати футболістам грати - вони мене попросили про це. Я радий, що мені це вдалося.В цілому, наша команда ні в чому не поступалася супернику. Хіба що трохи повільніше грали. Але атакували багато. Натомість пропускали багато контратак. Могли нам забити більше, але з іншого боку, забий Павлов свій 100-відсотковий момент за рахунку 1:2, все могло б скластися інакше. Було б 2:2, і "Волинь" була б у десятці. А потім трапився цей прикрий рикошет. Взагалі сьогодні було важко. Рамон і Бабир грали на уколах. У першому таймі зробили дві вимушені заміни - у Гошкодері струс мозку, у Стевіча проблеми з лівою ногою. Такі сьогодні у нас виникли проблеми.Але, як один з керівників клубу, можу сказати, враховуючи усі обставини, слід вважати, що ми виступили пристойно. 11-е місце - серйозний результат. Єдина проблема, що вдома грали погано, втративши 27 очок. Це дуже погано. А так я вдячний хлопцям, що вони змогли набрати цих 34 очка. Тому що ми 5 років тому ми вилітали з 33 очками. У нашої команди був потенціал зайняти шосте місце після п'ятірки провідних команд. Ми були у кількох кроках від цього резултату. Але за ходом першості у нас виникло чимало органїізаційних проблем. І буквально на попередній матч у Київ команда взагалі могла не поїхати. Ми шукали кошти на виїзд. Мені важко було знайти якусь мотивацію для них. Тому такий великий рахунок і така безвольність була. Але за що ми можемо їх сварити? Це ми не створили їм належних умов. нині футболіста не можна ображати, якщо вони професіонали, а ми професійний клуб. Ситуація наступна - нині ми йдемо на перерву, чемпіонат скінчився, а видати зароблені гроші не можемо, преміальні і заробітну плату за три місяці. Щоб ми не говорили про патріотизм минулих десятиліть, нині він уже не працює. Існує регламент, який потрібно виконувати.
Nokian Опубліковано 22 Травня, 2011 в 06:13 #1369 Опубліковано 22 Травня, 2011 в 06:13 А нехай опублікує доходи та видатки клубу, може люди підкажуть де зекономити.
VolynFC Опубліковано 22 Травня, 2011 в 09:41 #1370 Опубліковано 22 Травня, 2011 в 09:41 ще частина пересухи яку вранцi дозалилиХто залишить команду і які плани на міжсезоння?- Я вже мав зустріч з президентом клубу, надав йому план підготовки. У ньому розписано, де будемо готуватися і коли. 12 червня ми плануємо зібратися. Два-три дні виділимо на медобстеження, тестування. 16, 17, 18 плануємо провести три матчі з молодіжним складом бразильського клубу "Коринтіанс". А потім збираємося провести 13-денний збір поблизу Сімферополя - там ми готувалися до гри з "Іллічівцем" цього року. Я добре обстежив місцевість - усе є для підготовки: і гори, і гарні поля.До 25 травня ми могли б придбати двох гравців рівня національних збірних. Я вже домовився - агенти чекають. Це дуже серйозні футболісти. Нам пропонують їх тому, що у "Волині" гравці не деградують, а навпаки розвиваються. Але якщо до 25-го ми це питання не закриємо, то знову втратимо можливість придбати виконавців топ-класу. Маємо на прикметі ще трьох футболістів із західних клубів. Мова не йде про мільйонні придбання. Це гравці вартістю до півмільйона. Ну і ще, можливо, візьмемо кількох бразильців, які приїдуть грати з нами. Якщо ще один серйозний учасник наших фінансових потоків повернеться і віддасть те, на що ми розраховували, може вийти непогано. Бо цей сезон ми вистояли чисто на підтримці Василя Столяра і за рахунок трансферів. Прикро, якщо вкотре втратимо можливість серйозно підсилитися. Тоді доводиться набирати футболістів нашвикоруч, а гра потім не клеїться. Якщо цей кращий варіант не спрацює, будемо працювати в іншому напрямку. Наші селекціонери зараз розбіглися по клубах першої ліги. Дивляться там усе, що є найкраще. Плюс у нас лишиться відсотків 70 тих футболістів, які є сьогодні. Але конкретно я не можу сказати, з ким ми підпишемо контракт. Це складно зробити. Бо, щоб підписати новий контракт, потрібно розрахуватися за своїми зобов'язаннями. Знаю, що є пропозиції у Сімініна, Лопеса, Павлова. Будем цим теж займатися. Можливо когось треба продати, щоб пережити складний період для клубу. Гошкодеря у нас в оренді - цей піде. Якщо знов безкоштовно дадуть - візьмемо. Бутко, напевно, піде. Тим більше, "Іллічівець" залишився. Загалом, у нас зараз є команда на 8-14 місця. Але без грошей їм буде важко бігати. Тому я попередив керівництво клубу, що ні одного нового футболіста не братиму, доки не розрахуємося з нашими. Вони заслужили.Приємно, що Василь Столяр зустрівся з міським головою Миколою Романюком і Борисом Клімчуком і знайшов з ними спільну мову. Вони готові нас підтримувати і шукати спільні теми для розвитку футболу.- То ви залишитесь?- Будемо вирішувати. Розумієте, професійний клуб не колектив фізкультури. Тут потрібні умови. Я вже не кажу для тренерів, головне мотивувати футболістів. Щоб можна було нормально керувати. Амбіції є серйозні, але для цього за плечима має бути нормальна фінансова база. Але я, як завжди, сподіваюся, що усе буде нормально.- у Стевіча травма серйозна?- Думаю, так. Я одразу ж до нього підійшов, нога розпухла. Він хороший хлопець. Я попросив його лишитися, але попередив, що гроші будуть пізніше. Він сказав. що вірить мені, але хотів злітати додому до сім'ї - у нього нещодавно дочка народилася. Саша казав, що постарається не травмуватися, а вдома старатиметься займатися індивідуально, бігати. Не дай Бог, проблеми з "ахілом", тоді на півроку можемо його втратити.- Що з Іссою?- Будем вирішувати. За ним ходять серйозні гроші. У нього дорогий контракт. Будемо шукати клуб. Якщо ніхто не візьме, напевно, дамо вільного агента. В Ісси серйозна психологічна проблема. Він у нас лише деградує, тому так багато і почав помилятися.
special Опубліковано 22 Травня, 2011 в 09:58 #1371 Опубліковано 22 Травня, 2011 в 09:58 Оказується не все так погано в нашому домі Трансферні плани радують...
kudrom Опубліковано 23 Травня, 2011 в 11:13 #1372 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 11:13 Радують? А що, планується "трансфер" Столяра чи Кварцяного?
special Опубліковано 23 Травня, 2011 в 13:09 #1373 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 13:09 Радують? А що, планується "трансфер" Столяра чи Кварцяного? Ну пока такого не планується) зарас нам би спланувати "трансфер" ще одної фінансової сторони
StariyPerdun Опубліковано 23 Травня, 2011 в 15:45 #1374 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 15:45 Так, я тільки з відрядження фернуфся з камандіровкі, а Волинь як какала ціле коло, так і закакалась по вуха. Маладца, зато з капустою. Невже перші на виліт в слідуючому чемпі?
Nokian Опубліковано 23 Травня, 2011 в 18:38 #1375 Опубліковано 23 Травня, 2011 в 18:38 Чому ж гравці весь час жаліються на невиплати?І чому б нам не скласти рейтинг глядацьких симпатій гравців за цей чемп.?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.