Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Думаю ті, хто щось судив про рівень гри Волині по матчу з Зорею, якщо дивились суботній матч, то змінили свою думку.

Ні не змінили... Це не та Волинь яка була в 2010 році. Захист - повна дирка і напад десь дівся. Я люблю Волинь, але все ж я  реаліст і тому головне щоб не повторився сезон 05/06

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

і тому головне щоб не повторився сезон 05/06

Підтримую. Тоді теж було все класно - 3 місце. А потім... І згадувати не хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки сьогодні бруду виллє на Волинь Пенісов Денісов в своєму Футбольному Вік-Енді.

Смотрел трансляцию по "Футболу", но когда после третьего гола эти два кондома начали уже в открытую болеть за Шахтёр, то переключил на Первый. Хде профессионализм у кометаторов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це Шахта,нема що ріваняти,фізуха є і гра наладиться:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вимальовується стратегія клубу- набрати побільше очок в першому колі, набити ціну на гравців, а в другому успішно це все сплавити.

Нічого особистого, просто бізнес.

Де всі вболівальники грають роль декорацій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вимальовується стратегія клубу- набрати побільше очок в першому колі, набити ціну на гравців, а в другому успішно це все сплавити.

Все як завжди. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рано ще судити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але тенденція нехороша намічається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, тенденція є очевидною. 3 гри зіграли, 1 очко набрали, 0 забили, 7 пропустили. Бізнес, одним словом. До речі, до зони вильоту вже не так і далеко. Всього 12 очок. З такою грою - це цілком реально. Тим більше, Севастополь досить пристойну гру почав показувати при новому тренерові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ситуація дійцсно погіршується.Гроші не платять.Няга написав лист в УЄФА.Кварцяний відсторонив всіх румунів від ігор.Чекаємо ще щось нового....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

План- втриматись у лізі.З Карпатами будем грати за очко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ситуація дійцсно погіршується.Гроші не платять.Няга написав лист в УЄФА.Кварцяний відсторонив всіх румунів від ігор.Чекаємо ще щось нового....

Звідки така інформація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки така інформація?

Ага. І мені цікаво - звідки інфа така? Поділись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піде хтось на матч Волинь : Карпати?

Скільки там квиток зараз на 15 сектор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піде хтось на матч Волинь : Карпати?

Скільки там квиток зараз на 15 сектор?

kvitki.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра на 13.30 чи на 13.00 на підшипнику буде товарняк Волинь-Динамо Брест, вхід вільний)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, дружать напевно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра на 13.30 чи на 13.00 на підшипнику буде товарняк Волинь-Динамо Брест, вхід вільний)))

Сім разів відмір... Тоді пиши.

А я, дурень, тобі повірив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сім разів відмір... Тоді пиши.

А я, дурень, тобі повірив.

А шо такое? Матч вроде как состоялся (3:3). Вход что-ли платный был?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж прийшов на Підшипник 13,30 і нікого там не було,На слідуючий раз давай правдиву інформацію. БАЛТУН ЗНАХІДКА ДЛЯ ШПИГУНА.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж прийшов на Підшипник 13,30 і нікого там не було,На слідуючий раз давай правдиву інформацію. БАЛТУН ЗНАХІДКА ДЛЯ ШПИГУНА.....

Не кипишуй. Даже телевидение приехало на подшипник и никого там не было. Разве человек виноват, что клуб в последний момент поменял место проведения матча?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, фігово так вийшло... але спочатку матч мав бути там, ще вчора гравці з дубля говорили, то шо мені треба було до кварца чи столяра звонити перепитувати?)) умнікі... сім раз відмір...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольний матч. "Волинь" - "Динамо" Брест 3:3

У четвер, 24 березня, «Волинь» провела традиційний товариський матч проти сусідів – брестського «Динамо». Лучани грали без збірників Павлова, Лисенка, Бутка та Подригулі, проте у першому таймі володіли відчутною територіальною перевагою, яку втім, тривалий час не могли втілити в голи. Непогані шанси відзначитися були у Парасківа на 12-й хвилині, коли Сорін потужно пробив з-за меж карного, але м’яч прокотився повз дальню стійку, та Карковського, який замикав подачу кутового на 30-й хвилині, та пробив повз «дев’ятку» воріт суперника. Динамівці також мали кілька нагод аби відкрити рахунок, але кілька їхніх небезпечних контратак були ліквідовані Недільком та захисниками «Волині», а після удару з розвороту з п’ятнадцяти метрів когось з форвардів з кута штрафного майданчика м’яч пройшов над хрестовиною воріт лучан. Зрештою, добитися успіху вдалося таки господарям. На 40-й хвилині Пічкур пробив з штрафного справа майже так само, як у київському матчі з «Арсеналом» і шкіряний влетів у дальній кут воріт «Динамо» – гол!

Відразу після відпочинку «Волинь» свою перевагу подвоїла. Пічкур протягнув м’яч по лівому флангу, віддав в штрафний майданчик Парасківу, а той навісив на вільну дальню стійку, де Лопес головою заніс круглого у ворота – 2:0.

Здобувши таку перевагу «Волинь» дещо розслабилися, чим уміло скористалися гості. Дві їхні контратаки на 58-й та 76-й хвилинах завершувалися голами у ворота лучан. Відразу після того, як рахунок став нічийним, лучани знову додали у швидкості і затисли гостей на їхній половині поля, мав забивати Лопес, але пробиваючи через лежачого воротаря у рамку не влучив. Динамівці ж навпаки, відзначилися шаленим голом здалеку за шість хвилин до фінального свистка. Попри ряд замін, коли на поле вийшли гравці молодіжного складу, «Волинь» продовжувала атакувати і на останній хвилині Герасимюка зупинили підніжкою на вході у штрафний майданчик справа. Арбітр призначив пенальті і Лопес ударом з лівої встановив остаточний рахунок – 3:3.

«Волинь» у звітному матчі виступала у такому складі: Неділько (Літовченко, 46), Зозуля (Циркуненко, 88), Ващук (Карасюк, 77), Карковський (Герасимюк, 59), Ізворану (Максимюк, 18; Едер, 87), Бута (Сімінін, 46; Годований, 60), Парасків (Ряшко, 89), Пічкур (Приндета, 80), Гошкодеря (Стевич, 46), Бабир (Лопес, 22), Пищур (Жук, 84)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потужно пробив з-за меж карного, але м’яч прокотився

Ну і ,,перли,, наших журналістів, як же тоді б,ють коли мяч летить ?

Проте найбільше мене цікавить, за які заслуги Павлов попав у молодіжку.Тай взагалі і Волині такому ,,хворварду ,, робити нема що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...