Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

А все ж приємно дивитись гарний матч за участю своєї команди :)

Про пенальті, то моя думка що його не було. Принаймі з повтору фіг скажеш. А той запрошений коментатор, провтикав що за він, ідіот одним словом, так розпинався за 100%-сть одинадцятиметрового ніби навколо епізоду було мінімум три оператора, а Девіча ледь не затоптали в штрафній. Той повтор як не дивись, а з нього нічого не ясно.

А забий на останніх хвилинах Павлов або зі штрафного... 3:2 в Металіста дома не дуже погано, хоч і програш. Але характер в нашої команди є, не порівняти той жах із Ворсклою. Ростем і це радує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Там був пенальті. Девіч так просто не впав би. Він відчув маленький дотик і все. Але це пенальті.

Не було! Нога була поставлена паралельно нозі Девіча - від такого дотику не падають і пенальті там навіть і не пахло. ІМХО.

Далі по темі: Волинь сподобалась, особливо перший тайм-старались, бігали, нав'язували боротьбу...якби ше Омоко грав, то б цілком можливо, що 2-гий гол ми б не пропустили.

Павлов красень, Неділько взагалі вище голови стрибнув, всі хлопці молодці, рахунок не справедливий(на 2:1 можна було б розійтись і не було б так обідно)

З.І. Кличко сьогодні помститься за Волинь :boks:

Всім приємного вечору боксу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там був пенальті. Девіч так просто не впав би. Він відчув маленький дотик і все. Але це пенальті.

Не було! Нога була поставлена паралельно нозі Девіча - від такого дотику не падають і пенальті там навіть і не пахло. ІМХО.

Цілком погоджуюсь - від такого дотику не падають. В Англії Девіч від супротивника ще б і в "диню" отримав. Там такого не люблять. Мля, це футбол чи балет? А то звикли ставити пенальті від будь-якого дотику.

Грали наші, на диво, прекрасно. Не очікував такого. Тим більше, в команді така велика заборгованість по зарплаті. З Кварцяного мотиватор що треба. Та і по голам Девіча та Воробея там великі питання. Не можна оцінити до кінця ситуацію з тих камер, з яких був повтор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут відео пресухі Кварцяного після матчу. Раджу глянути.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто плакав:

про "високоінтелектуальних людей" та "волинське мурло" :g05:.

А так по суті - то все Кварц правильно казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про поїзд класно сказав))) Знову ми побачимо Кварца у Футбольному-Уікенді.

Видно, шо наболіло - треба було виговоритись. Надіюсь після Хелоуіну стане "Волині" легше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про поїзд класно сказав))) Знову ми побачимо Кварца у Футбольному-Уікенді.

Видно, шо наболіло - треба було виговоритись. Надіюсь після Хелоуіну стане "Волині" легше.

Видно, що справді йому за футбол у Луцьку шкода. Бо починав спокійно, в режимі "Будда", а як дійшло до проблем Луцька, так автоматом включився в режим "Кварцяного" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стара хвороба-реалізція,не погано вибігали у контру але дійсно хорошого пасу у розріз чі на хід не виходило,в цілому пристойно але програли.Сіли у кінці от і отримали.Девіч-симулянт,терпіти такіх ненавиджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той Женюх якийсь зачарований, як тільки його випускають команда програє. Я як побачив цю заміну Майкона на Женюха одразу подумав, що нічейку буде важко здобути

Неділько монстр! З кожною грою шансів в Ісси все менше і менше.

Скоба - єдиний, хто ’є здалеку, тре якось іншим сказати, щоб не боялися чи що. Павлов симпатично виглядав, на відміну від попередніх матчів. 

70 хвилин на рівних з Металістом, на більше не вистачило. Трохи повільно захисники бігають, так би легко їх Девіч не обганяв.

До зими такі матчі очікуємо, що фіг розслабишся, так що очки тре брати і з Динамо, і на виїздах, не думаючи, що от, програли тим-то, але ж вони вищі класом і т.д. 5 матчів поразок - і ось вже Металург З наш друг в компанії на виліт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому досі немає в продажі квитків на матч Волинь-Динамо?

На касі пише,що реалізація квитків буде з 18.10.Близько 12-ї каса біля меморіалу була закрита! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрилась каса з пр.Грушевського :smile-zachot:

Ціна-40,50,60 :naezd:

Трибуна А,Б-100 гр. :mdr:

15 сектор вище 6 ряду немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до скількох каси працюють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до скількох каси працюють?

раньше работали до 17:00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квитки куплені :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пресуха Кварцяного (мабуть, Павлов у зимовому міжсезонні перейде до іншого клубу - шкода!):

Віталій Кварцяний: "Деякі проблеми "Динамо" я побачив"

- Віталію Володимировичу,три перемоги - над «Севастополем», «Іллічівцем», «Оболонню» та нічия з «Таврією» - дозволили вашій команді в короткий термін віддалитися від небезпечної зони. У чому секрет перевтілення «Волині»?

- Команда більше відчула Прем'єр-лігу. Одна справа грати з її представниками на Кубок, як це було в нас у минулому сезоні із запорізьким «Металургом» і «Кривбасом», яких ми пройшли на шляху до півфіналу, а зовсім інша - виступати в самому чемпіонаті. Це зовсім інший підхід. Уже в ході сезону ми знайомилися з оновленою командою, роблячи поправки на помилки неякісної селекції. Були у нас і проблеми зі здоров'ям. Ми не думали, що травматизм у «Волині» буде настільки підвищеним і затяжним. Забігаючи наперед, скажу, що на сьогоднішній день наш клубний лазарет як і раніше не пустіє. От і доводилося вносити постійні корективи в ході чемпіонату. Добре хоч, що в літній трансферний період клуб мав можливість шукати нових гравців, латаючи діри, що утворилися. У підсумку, команді вдалося трохи зігратися і набути впевненості. На щастя, в колективі підібралися нормальні люди, з якими нескладно знаходити спільну мову. Нинішня «Волинь» має у своєму розпорядженні гарний підбір індивідуально сильних виконавців, решта ж весь час прогресують, змінюються в кращу сторону. Мені, як тренерові, хотілося б більш сильного виконання тактичних завдань головної стратегії на гру. Не все, звичайно ж, спрацьовує так, як хочеться, тим не менше, хлопці робили все, щоб довести, що у них є Команда. У переможних матчах з «Севастополем», «Іллічівцем», як і в грі з «Таврією», в якій нічия була випадковою, вони грали досить непогано, маючи велику перевагу. Це й допомогло поліпшити турнірні показники.

- Вам довелося відсіяти багатьох гравців, які з тих чи інших причин не підійшли «Волині». Нинішній підбір виконавців вас, як тренера, влаштовує?

- У цілому - так. До того ж, сподіваємося на зрушення на краще і завдяки поверненню в стрій ряду гравців. Сьогодні після тривалої перерви перше тренування провів Олег Герасимюк. Хоча до майбутнього матчу з «Динамо» він навряд чи буде повністю готовий. Можливо, зіграє з донецьким «Металургом» або ж на Кубок України з алчевською «Сталлю». Рамон Лопес вийшов у Харкові в грі за молодіжну команду, проте «зламався» і знову вибув з ладу - до кінця року. Виникли проблеми зі здоров'ям і у Омоко, якого очікує операція на коліні. Він теж у найближчих матчах не зіграє.

- Поклавши руку на серце, ви розраховували відібрати очки в «Металіста» в Харкові?

- Так. З командою, яка грає у футбол, нам цікаво змагатися. Ми не виглядали б гірше, адже ніколи не діємо від оборони. Не в правилах «Волині» ставити шістьох захисників або ж будувати гру виключно від захисту, як це роблять багато команд. У нас все націлено на досягнення результату. Щоб грати на атаку, потрібно думати: як обіграти опонента, який віддати пас.

- Що в грі харківської команди вам найбільше імпонує?

- Перш за все, індивідуальна швидкісна техніка деяких виконавців. Це стосується Девіча і бразильських легіонерів. Представники південноамериканського континенту, які виступають у «Шахтарі», довели, що у футбол грати вміють. Бразильці стали своєрідною козирною картою цієї команди. Мирон Богданович (головний тренер «Металіста» Маркевич. - Прим. В.К.), напевно, бачив, що вони буквально розривають чужу оборону і в ході гри за якихось 5-7 хвилин можуть так вимотати суперника, що той припускається помилки , пропускає голи і в підсумку програє матч. Те ж саме можна сказати і про «Металіст». Реалізувати моменти вміють той же Девіч, а також Тайсон, Едмар. Це індивідуально сильні гравці. У матчі з харків'янами мої підопічні не виглядали блідо, вони прагнули грати. Так, щось у них не виходило, проте дорікнути їм я не можу. Упевнений, ми на правильному шляху.

- З наставником «Металіста» Мироном Маркевичем колись ви працювали разом у «Волині». З тих пір відносини підтримували?

- Звичайно. Тим більше, що свого часу з «Волині» у «Металіст» переходили багато гравців - Ганцарчик, Папа Гуйє, Трішовіч, Девіч, Гуменюк. Було й навпаки, коли харківський клуб давав нам футболістів. Таких було троє, серед яких Давидов і Світличний. Робоче співробітництво постійним не буває, проте в «Металісті» розраховують, що у «Волині» у будь-який момент може з'явитися цікавий гравець, щодо переходу якого ми завжди готові будемо вести діалог. Дружні стосунки з Маркевичем ми також підтримуємо. По можливості зустрічаємося в міжсезоння, спілкуємося. А ось під час останнього візиту «Волині» до Харкова поговорити із Мироном Богдановичем навіть не встигли. Після фінального свистка лише подали один одному руки, навіть не побачившись на прес-конференції.

- А з колишніми підопічними - Папою Гуйє, Олександром Тришовичем і Марко Девічем вдалося поспілкуватися?

- З Тришовичем поговорили перед грою, коли під час розминки він підійшов до мене на біговій доріжці. Було що згадати, та й про справи майбутніх поспілкувалися. Його контракт з «Металістом» закінчується через рік чи півроку, після чого він має намір шукати нову команду. Так от, ми з Александаром домовилися, що якщо йому не вдасться знайти щось краще, ніж «Волинь», то може зі мною зв'язатися. З Девічем перекинулися парою слів в перерві матчу, а з Папою Гуйє - перед виходом на поле. Коли команди вишикувалися, він до мене підійшов. Подає мені руку, опустивши при цьому голову. Я йому кажу: «Привіт, земляче! Скажи хоч слово, що ти тільки руку подаєш! » (Сміється). Ось таким було спілкування з колишніми підопічними.

- Чи є у «Волині» позиції, що вимагають першочергового посилення?

- Оборона. У цю лінію, як і в інші, шукаємо підсилення. Сьогодні, наприклад, приїхав до нас івуарійський півзахисник. Провів одне тренування - і я його відправив. Ще нам потрібен вибуховий нападаючий, так як не виключено, що взимку Павлов може опинитися в іншому клубі - ним цікавляться як в Україні, так і в Росії. Сподіваюся, що у нас багато що стане на місця після того, як остаточно одужають гравці, що перебувають у лазареті. А їх чимало - п'ять: згадані вже Герасим'юк, Рамон Лопес, Омоко, а також Карковський і Кінаш.

- Не застопорилися справи у професійному рості у голкіпера Іссси Ндоє?

- У нього була травма, після якої він працює над здобуттям колишніх кондицій. У недавньому матчі за дубль проти «Металіста» він зіграв не кращим чином, але нічого. Головне, що Ісса старається, і я думаю, у нього все буде добре.

- Колегою сенегальця Недільком ви задоволені?

- Поки що - так.

- Свого часу «Волинь» перемагала «Динамо» в Луцьку. Маєте намір повторити сенсацію семирічної давності?

- Завжди хотілося зіграти з «Динамо» серйозно. Думаю, що тактика гри динамівців у Луцьку не буде сильно відрізнятися від тієї, яка була в їх поєдинку з голландським АЗ. Не думаю, що Олег Лужний буде сильно тасувати склад.

- Проблеми «Динамо» вивчити встигли?

- Дещо побачив (сміється). Але до зустрічі з «Динамо» є час, будемо ще вивчати.

- Ажіотаж навколо матчу з грандом відчувається?

- Так. У понеділок на стадіоні розпочався продаж квитків, то у двох кас черга спостерігається постійно. Хоч і невеличка, по 5-10 чоловік, але це говорить про підвищений інтерес до гри. Думаю, перед самим матчем охочих буде ще більше. Головне, що в цей день всі депутати зберуться разом на стадіоні. Навіть ті з них, хто не любить футбол, одягне капелюх, костюм і краватку й прийде на нашу домашню арену показати, що він фанат футболу.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні Волинь зобов'язана перемогти!

3:1 :0024: *Можна ж трохи помріяти?*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще в касах білети, на матч Волинь-Динамо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вже 2:0 на користь Динамо, а могло бути вже 4:0. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КВАРЦЯНИЙ:«Отримали два гола – все, удар ножем у серце мені» «Волынь» - «Динамо» – 1:2. Послематчевая пресс-конференция Олег Лужний, головний тренер «Динамо»:

- Я хочу подякувати команді «Волинь» за гру. Я чекав, що гра буде такою важкою. Тут завжди грати важко, а це заслуга Віталія Кварцяного, якому я дуже вдячний за те, що він з мене зробив футболіста та не раз помагав у житті.

- А по сьогоднішній грі що можете сказати?

- Що вам сказати по сьогоднішній грі? Рахунок 2:1, ми виграли.

- Що трапилось з командою в другому таймі?

- Ми не забили 8 виходів 1 на 1, що я можу сказати, не вистачає майстерності.

- Олег Романович, після матчу з «АЗ» Ви казали, що тримали хрестика в кишені, а сьогодні, що тримали?

- Вам треба було добре дивитись, тоді б ви і побачили, що я тримав.

- Пенальті був?

- Я не бачив, і взагалі, як я можу бачити здалека, було там пенальті, чи не було. А Ви бачили, було пенальті?.

Журналісти хором «Так, було!»

- Ви в судді запитайтесь, він вам скаже.

- Ви бачите, чим посилити гру своєї команди?

- Бачу.

- Хто в складі Волині вам сподобався?

- Всі грали добре, гарна самовіддача.

- Кияни виглядали втомленими?

- Ми прилетіли в п’ятницю, в нас був один день на відновлення.

- А де Шевченко?

- В нього травма, проблеми зі спиною, поїхав у Німеччину.

- Чому не грає гравець збірної Бразилії, Андре?

- Він ще не той, інші сильніші за нього.

- Олег Романович, що легше бути гравцем та грати в Луцьку, чи робити це як тренер?

- Однозначно, бувши гравцем, на полі було грати легше, аніж сидіти на тренерській лаві, бо несеш відповідальність за команду, болільників та весь клуб. Дякую.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Я дуже розстроєний тими обставинами, які складаються в трьох останніх матчах. Притому ми являємось кваліфікованою командою та не находимо методи, щоб вести гру з суперником, бо граємо у відкритий футбол. Ми не граємо в класику, бо немає у нас майстрів на короткий та середній пас і повністю відсутнє логічне мислення. Футболісти дуже погано думають, і я вже замучився кожного разу їм про це говорити. На тренуванні одне, а виходять на гру та забувають, грають як хочуть. З «Таврією» грали, те саме… І тут вийшли 20 хвилин перелякані, отримали два гола – все, удар ножем у серце мені, вболівальникам по психології, я не знаю, як взагалі люди другий тайми висиділи.

Ну вийшли перелякані, ну грайте в свою гру. З «Шахтарем» те саме. Перелякались, сіли в захист, отримали гол. Я їх прошу – не закривайтесь в захисті, краще пропустіть 10, але забийте 9, люди ж приходять на голи подивитись, а не на паси назад та поперек поля. Бояться грати агресивно, в мене колись грав Польний, його нетреба було настроювати, бо він мав справжню спортивну злість та агресію, так він всім нападникам на вухо кричав: «Ще раз тут в штрафній появишся, то я тобі голову переламаю і ноги переламаю, якщо будеш тут бігати».

А зараз в нас Годований та Шарпар - інтелегантні ляльки. А Гринченко ви бачили? Піжонська походка і більше нічого, а я між іншим йому капітанську пов’язку дав, з-за нього два гола забили. В перерві прийшлось перенастроювати команду в правильне русло. Майкон – боягуз, з бразильської інтелігентної сім‘ї, там грошей не треба, і йому нічого не треба.

- Виганяти його треба…

- Спробуй звільни, за нього заплачені гроші та діючий контракт. Ми зіграли 15 хвилин, а міняти треба було 8 чоловік. А заміни всього 3, от я й ламав голову, що ж робити? В першому таймі нікого взнати не міг. Добре, що на них щось подіяло і в другому таймі була інша гра.

Я їх попереджав, з суддями не говоріть – бо грати будете 11 проти 14. Ви ж самі бачили… А хто їм що зробить, про них говорити не можна, вони ж недоторкані. Свавілля.

Саме цікаве, що всі команди, які приїздять до нас, окрім «Шахтаря», по півматчу тягнули час, лежали, не давали нам грати. Та забийте нам ще 5 голів, але грайте, та давайте нам грати.

Почалась перепалка між журналістами…

Кварцяний:

- Ти п’янь, вийди звідси. Де начальник охорони? Вивидіть його. А начальнику охорони скажіть, що він вже не полковник, а єфрейтор (сміх в залі).

Нам сьогодні не давали грати, паузи, заміни. Всі бояться грати з нами відкрито всі 90 хвилин. Суддя їм підігрує, вони лежать, все це фіктивно. В попередньому матчі «Таврія» лежала на полі 30 хвилин. І так у всіх матчах. Чому нас всі бояться? Забийте нам 10 і ми вам 9, але грайте. Бо для цього ми й граємо, щоб робити свято, а не валятись по півгодини на полі. Будемо розбиратись… Я звільнив трьох тренерів, звільню службу безпеки за бардак.

Я ще хочу подивитись повтор з пенальті та з поза грою. Нас нічого не спасає, але ця липова підтримка з боку суддів, вона не допомагає «Динамо», а навпаки, грає з ними злий жарт. Ця підтримка не личить такій команді, як «Динамо» (Київ). Навіщо їм помагати? Не знаю. Колись Ігор Михайлович сказав, «нам помагати нетреба, бо ми київське «Динамо», і хто цим займається, ми будемо з ними сваритись».

Так от, я знаю, хто цим займається. Я знаю організацію «Динамо», та Лужний там любому судді глотку перекриє, якщо адміністратори не попрацюють з суддями. Знищується нормальна спортивна гра за очки. Взагалі, у всьому світі існує симпатія суддів до господарів, але це не про «Динамо»… Тут симпатія завжди на їхньому боці. З якої статі їм завжди симпатія? Ну не я ж один дурак, чи вся країна дурні – всі бачать ту симпатію. От скажіть чесно, була сьогодні симпатія з боку суддів в сторону «Динамо»?

Журналісти:

- Була, сьогодні і завжди!

- Дякую, мені була важлива ваша думка. Отже я не один, а солідарний з журналістами та переповненим стадіоном. Я розумію, в них інші задачі, євро кубки… Сьогоднішня перемога «Динамо» склалась з дрібниць, і всі ці дрібниці були проти нас.

Гливінський:

- Хочу привітати вас, сьогодні дійсно ваша команда грала в яскравий та відкритий футбол, в той якій ви бажаєте бачити. Але можливо провали в обороні не дали вам добитись позитивного результату?

- Я, Саша дозволяю тобі зайти до роздягальні та запитати у футболістів, чого так сталось. Але я ніколи за 33 роки не давав завдання грати від оборони.

- Чому не грав Ващук?

- Я дав шанс 20-літньому Годованому, бо він може бути кращим ніж сьогодні, а Ващук, може гарно сьогодні відіграти, але краще грати він вже не буде.

Ми багато атакували та могли багато забити – і пенальті було, Бодю захисник Динамо коліном зачепив. Але скільки можна про одне й теж. Мені важко говорити про це. Дякую.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь - молодці! Всьо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как никак, но сегодня Волынь была лучшей!!!!!!!!!!!!

Пищур с возвращением!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені сподобалась Волинь. З кожним матчем грають все краще і краще. МОЛОДЦІ! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жаль, що Волинь не змогла зрівняти рахунок, однак хоч гра була цікавою та насиченою )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Предлагаем вашему вниманию подробную версию пресс-конференции Виталия Кварцяного после игры с Динамо. Наставник Волыни, как всегда, наговорил много смешного...

"Я очень разочарован сегодняшней обстановкой. Мы не являемся квалифицированной командой, а находим другие методы, чтобы вести игру с соперником. Мы играем в открытый футбол, но не классику, поскольку нет исполнителей на короткий и средний пас и логического мышления. Футболисты очень туго соображают, и я уже устал с ними бороться. Да и соперники не дают играть, просто ложатся. И эти замены… Ну забейте нам еще пять, но только играйте! Не тренировке играют, как хотят. А в матче первые 20 минут просто перепуганные! Получили два мяча - это удар в сердце мне и болельщикам. Не знаю, как они высидели до конца игры. Не получается - так играйте так, как моментами во втором тайме. То же самое было и с Шахтером: сели и пропустили глупый гол, говорю ж - перепуганные!"

"Проиграли 2:1… Проиграйте хоть 10:7! Нет же, медленно тянут мяч назад и поперек поля, боятся агрессивно играть в отборе. Годованный слишком культурный, как и Бутко, которого я не узнал, - куклы! А вы видели Гринченко? Кроме пижонской походки больше ничем не запомнился - капитан, называется! Из-за него нам забили первый гол, вскоре - второй. А потом попробуй выровнять эту игру. В перерыве пришлось говорить, что менять. Майкон также никакой. Я ему сказал, чтобы, когда Бетао подключается к атаке, заставлял его терять мяч, атаковал, прессинговал, обыгрывал… А он принял мяч, как трус! Человек с интеллигентной бразильской семьи, ему денег не нужно, и вообще ничего не нужно, играет в белых тапочках. И ничего нельзя сделать, потому что у человека контракт, заплачены деньги. Если бы их вернули, я отдал бы его хоть завтра. Если бы я был президентом клуба, отдал бы Майкона даром! Одним словом, после 15 минут игры нужно было менять 8 человек, а замен всего три. Я не мог узнать ни одного футболиста. Концовки не было. Говорил бить с ударной позиции, у них их было четыре, и ни одного удара. Также сказал не разговаривать с судьей, поскольку будем играть 11 против 14-ти".

"Да, только мы забили гол, как отключили свет. Кто виноват? Подобный случай был в 1994-м, когда Лужный еще сам играл здесь. Мы тогда 0:2 проиграли. Может, электросети сделали это специально? Нужно менять городскую власть! Но что-то меня уже занесло. Впрочем, это связано с игрой - мы забили гол и начали хвататься за игровой кислород, чтобы взять инициативу в свои руки, а отключенный свет этому помешал. Возможно, Динамо подумало, что это провокация, мне стыдно перед гостями за такие технические накладки. Это не дало нам развить темп, а также соперник, который боится против нас играть агрессивно на протяжении всех 90-та минут. Начинаются какие-то паузы, замены, судья им подыгрывает, они лежат, причем фиктивно. Почему нас боятся? Забейте нам 10, мы забьем 9, но болельщики же будут довольны! А с пропущенными голами будем разбираться".

"Сегодня я уволил Дикого, если нужно будет, уволю еще тренера. Характер у команды есть, но мы не успеваем дожать соперника. Вот Пичкур обыграл Бетао и шел бы дальше, так нет же - подача - подарок защитнику в ноги. Игрок Премьер-лиги должен идти до конца, обострять, входить во вратарскую, а этого нет. Только Бутко один раз зашел в штрафную. Мы посмотрели повтор - там был пенальти. За один такой момент в наши ворота дали бы два".

"Еще хочу посмотреть моменты на предмет оффсайдов. Такая поддержка не к лицу Динамо. А сегодня симпатия в их пользу присутствовала. Победа складывается из мелочей, и сегодня все мелочи были против нас. Я не доволен игрой многих футболистов, как и результатом".

- У вас не возникло мысли после двух мячей выпустить Ващука вместо Годованного?

- Возникла, но еще когда определял состав на игру. Наверное, где-то не угадал. Ващук – очень квалифицированный игрок в подыгрыше, но у него нет скорости. А Милевский убегает умело, цепляясь за мяч. Зозуля действует на большой скорости, я думал, он будет играть в старте. Но состав «Динамо» мне принесли уже после того, как я назвал свой, и уже не хотел ничего менять. Годованному эта игра должна была пойти на пользу, это шаг на перспективу. Ващук завтра не будет лучше, чем сегодня, а Годованный будет. Мы и так могли забить, пенальти был, мы только что смотрели повтор. Может, не сразу, но потом соперник зацепил коленом Бутко, после чего он упал. Павлов попал не в те ноты…Будем разбираться…

- Как удалось отменить дисквалификацию Пищуру?

- Лучше б я его не заявлял. Мы носились, как угорелые, перевернули полевропы, чтобы его заявить, а он стоял и начинал двигаться только после передач. Я ему говорил не исполнять Фабрегаса. Против «Динамо» мы должны были играть на атаку, но за счет атлетизма, силы, поддержки и завершения. А он ни разу не ударил по воротам. А…(Виталий Кварцяный махнул рукой). Липовые все футболисты.

Кварцяный критикует всех и вся

football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо там сталося в фан секторі Динамо ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...