Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пряму трансляцію через тирнет можна буде десь позиркать?

19:00. "Арсенал" – "Волынь" канал "Кино".

Якщо знайдеш канал в неті то подивишся. :rolleyes:. В мене на Ua-Stream канал не працює (((

Опубліковано

Все - нічия 1:1. Хоча могли б і виграти, так само як і програти. Ісса виручав. А в захисті центральний захисник Омоко - це дерево і прохідний двір в команді. Нах його з команди.

Опубліковано

Наступний матч в Луцьку з Шахтарем в суботу 21 серпня. Прогнозувати важко, але надія на нічию жевріє.

Всі на стадіон - підтримаємо нашу команду!!!!

Опубліковано

Мені сьогоднішня гра в цьому чемпі сподобалась найбільше - і боротьба була, і в атаці щось показали, і центр поля швидко перебігали. ось тільки захист кульгає. Щось треба робити з захистом, а то Шахтар накидає нам "повну торбу огірків".

Опубліковано

Всі на стадіон

Ги, я на 60 грн куплю пива і рибкі і біля тєліка позирю))

А колись і була поразка від Арсенала 0-6.

А про Арсенал - Волинь: 8:1 забув вже?

Опубліковано

Ги, я на 60 грн куплю пива і рибкі і біля тєліка позирю))

Да, з цінами на квитки загнались. Як для Луцька, то ціни трохи неадекватні. На ЛЧ ДК-Аякс ціни стартують від 50 грн. і до 200 грн.

В мене, принципі, абонемент на домашні матчі Волині, який мені подарували. Так що піду на стадіон обов'язково...

Опубліковано

досить непоганий матч видала Волинь!

не бачив матч з "Зорею", але в порівнянні з тим же переможним проти "Металурга" гра була навіть цікавішою! мабуть насамперед завдяки силі суперника

склад вже вималювався стабільний, тільки сьогодні чомусь вирішили зіграти в три форварда, ввівши Рачича і без Герасим’юка (хтось знає чому його не було взагалі в заявці, навіть на заміну? травма чи Кварцу не вгодив? ;) )

початок матчу за "Арсеналом", але зовсім недовго, фактично з хвилини 15-ї цілком перевага "Волині", що приємно здивувало, думаю, не тільки мене, а й взагалі українських вболівальників, все ж це не Зоря і не Металург З, тут навіть про ціль - єврокубки говорять, незважаючи на те, що команда якась загадкова - ні стадіону, і ні вболівальників :) 

цього разу вийшло без штанг, це прокляття нарешті зняте :)

по "підрозділах": 

Ндоє сьогодні порадував, як мінімум 2 хороших сейва+ грамотні виходи + 1 фірмовий кидок з кувирком :) коротше, може вже він наблизився то показника, який казав Кварц "кіпер повинен пропустити "мішок", а в нього ємність поки заповнена на 75 відсотків. Залишилось 25 і потім буде грати надійно" Пропущений гол не на його совісті, було б складно такий зловити

Захист більш-менш стабільно, не зірки, але і не прохідний двір, все ж форварди Арсенала не з вулиці взяті, а роботи в них було дуже мало. Четвірка не міняється вже кілька матчів, Ващук і Омоко непогано тримають центр, з помилками, але з ким не буває. Тільки мабуть пора заборонити Владу бити штрафні, а то частенько в нього нав’язлива думка збити якусь з пролітаючих пташок :) Зліва Грінченко порадував, чесно кажучи думав, що він надовго не затримається. Бута мабуть найслабше, хоча нормал. От вже Сімінін, якого Кварц хвалив після першої ліги одужав і з’явився навіть в кінці на технічну заміну, так що нарешті в захисті може буде хоч якась конкуренція

Півзахист на рівні, всі троє, Шарпар в центрі, справа Бутко, ну і вже традиційно кращий в складі Волині Пічкур - красавєц! Гол забив мабуть найкращий в турі, молодець!

Сюрприз - вихід третього нападаючого Рачича, який щось там бігав, боровся, навіть карточку отримав, але все ж у нападі малопомітний. А Майкон з Павловим мабуть після "Зорі" добряче відгребли, бо вже ганяли нормально, за кожним м’ячем, хоча і не забили.

Коротше, кістяк є стабільний і я б не сказав, що команда рівня 14 місця, де вони зараз. Невезуха трохи ще є. Погано, що крім цього костяка фактично нема кому виходити,хіба Максимюк, але той вже пенсіонер, то весь матч не відганяє...

І ще можна сказати, що і без Кварца гра виходить непогана, Павлов досить удачний тренер поки :)

Традиційно бажаю удачі в наступних матчах! Треба достойно зіграти з Шахтарем, ясно що перемогу мало хто очікує, але головне, щоб гарну гру показували.

Опубліковано

Треба достойно зіграти з Шахтарем, ясно що перемогу мало хто очікує, але головне, щоб гарну гру показували.

Волинь - це команда-загадка. Ми можемо програти Зорі, але виграти в ДК або ШД.

Вище я писав про Арсенал - Волинь: 8:1. Згадайте шо в тому сезоні Волинь робила з Києвом і особливо з Шахтарем.

Опубліковано

Фани ФК Волинь не прийміть це як за образу, але інколи здається, що Волинь якраз показує таку ігру:

http://www.youtube.com/watch?v=n1M7RpqRNlE&feature=player_embedded#!

А по поводу квитків то нізащо не піду із за того, що дуже дорого 60 грн., на 60грн можна купити кусок м'яса (свинини), пива вмикнути чи ТВ чи інет. і задоволення від матчу набагато більше отримаєш на відміну ніж там будеш на стадіоні сидіти на тих вигорівших на сонці сідушках, більш за все що спеки і скрізь навколо тебе будуть гадити насінням...Та і так, якщо програють ( 90% що так станеться), хоч отримаєш задоволення від смачного перегляду тв ...

Опубліковано

склад вже вималювався стабільний, тільки сьогодні чомусь вирішили зіграти в три форварда, ввівши Рачича і без Герасим’юка (хтось знає чому його не було взагалі в заявці, навіть на заміну? травма чи Кварцу не вгодив? ;) )

От що Павлов з цього приводу сказав:

- Чому не грав Олег Герасимюк?

- У нього серйозна травма. Проблеми з ахілловим сухожиллям.

Пресуха

Захист більш-менш стабільно, не зірки, але і не прохідний двір, все ж форварди Арсенала не з вулиці взяті, а роботи в них було дуже мало. Четвірка не міняється вже кілька матчів, Ващук і Омоко непогано тримають центр, з помилками, але з ким не буває. Тільки мабуть пора заборонити Владу бити штрафні, а то частенько в нього нав’язлива думка збити якусь з пролітаючих пташок :) Зліва Грінченко порадував, чесно кажучи думав, що він надовго не затримається. Бута мабуть найслабше, хоча нормал. От вже Сімінін, якого Кварц хвалив після першої ліги одужав і з’явився навіть в кінці на технічну заміну, так що нарешті в захисті може буде хоч якась конкуренція

На рахунок захисту, зокрема Омоко, не згідний - він дуже часто помиляється, нервує, м'яч вибиває аби-куди, на один добрий відбір м'яча - в нього 3-5 помилок. Так не мождна грати в центрі оборони.

А на рахунок, що Ващуку треба заборонити пробивати штрафні - підтримую на 100%.

Опубліковано

та ясно що Омоко не монстр, але хто краще? це більш-менш нормальний захисник як на мене до міжсезоння, а там вже треба добре подумати над цією позицією

і ще приємна дрібничка - ми обігнали колегу по першій лізі, Севастополь :)

Опубліковано

Звичайно, що Омоко не монстр, але такі помилки, які він допускає в центрі захисту - є неприпустимими. Ліпше було б поставити свого гравця (вихованця Волині) - і не було б проблем з лімітом, і підтягували своїх би до основи. Я розумію, що можна сказати, а раптом нема кращого, бо Кварц ставить Омоко. Так шукати! В першу чергу, серед своїх.

Опубліковано

На рахунок оОмоко згідний грає-грає а потім як сплавить і себе і Ващука, от і виправляють потім усі. Я Вам більше скажу, після тої Вищої ліги, що він грав у нас, то він взагалі втратив свою майстерність. Зара такі помилки робить як дитина.

Журавчака вже давно нема, не зійшлись вони з Віталієм Володимировичем.

Опубліковано

Молодіжні склади: Волинь - Шахтар 1-1 ( так би і завтра зіграли ).

Гра була цікава. Волинь забила першою, десь на хвилині трицятій в першому таймі. А Шахтар з пенальті зрівняв рахунок за хвилин 15 до кінця матчу.

Вся гра пройшла на високих швидкостях.

Рахунок по грі.

Кварцяний на грі був?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...