Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Можливо Павлов ще від струсу не відійшов, а Бабир мабуть таки на заміну вийде (за збірну просидів матч на лавці, за дубль не грав), ну і Приндета - 100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

М-да, таке враження, що Шандрук - позашлюбний син Дем"яненка, а Бабира і в запасі нема, зате є Павлов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не радує гра...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось виглядають "загубленими" на полі - креативу "0", в захисті суцільний безлад. На одній контрі "зловили" ДД і тут же погано зіграли в захисті і, як результат, гол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись я з команд, які грають у такий футбол як сьогодні (і починаючи з весни) насміхався. Тепер доводиться вболівати.

Як би я хотів, аби Демяненко разом із Шандруком, Ілієвим, Насоновим поїхав десь назад в Азербайжан і там їх тренував. Причому, навіть якщо якимось чудом Волинь все ж відстоїть позитивний результат це бажання не зміниться. Після гри напевне скаже - "нада аналізіравать і дєлать вивади".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2:1 на користь Дніпра. Думаю ще голи будуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Павлов сидітиме на лаві і далі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роки йдуть, Павлов не міняється...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто там Павлова хотів на поле?) Вкінці непогано наші придушили, але загалом 2 паса звязати не можуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

другий тайм троха краще, але то вже Дніпро підсів, ну і моменти треба реалізовувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачив матч. Як загалом грали? Зовсім голяк чи є якась надія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я Павлова хотів. І те, що він з двох метрів не забив нічого не міняє, хоча шкода. Задатки і майстерність у Павлова є, бракує стабільності та ще чогось... Думаю, що маючи більше ігрового часу він був би не гіршим за Суботіча та інших. А головний його плюс в порівнянні з іншими - він вихованець ДЮФК Волинь, хоча і родом з Криму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині»: Хочу поздоровити «Дніпро» з перемогою, в принципі вони її заслуговували. Перший тайм моя команда грала неважно, боязко, довелося в перерві струсонути гравців і другому таймі вони зарухались. Звичайно заважала духота. Але глядачам, напевно, гра сподобалася, напруга тривала до останньої секунди. Більше б таких матчів.

- Арбітр показав вашій команді шість жовтих карток а міг і більше. Виходить, що гра була дуже жорсткою?

- Чому Ви так рахуєте? Футбол – це ж контактний вид спорту. Було ясно, що навмисно ніхто нікого не бив. Могли деякі картки і «Дніпру» дати, були моменти в яких можна було давати, але арбітр не наважився. Було багато боротьби, тому і багато карток.

- Можете сказати де краще працюється… в Узбекистані чи в Україні?

- Звичайно в Україні краще. В Узбекистані є своя специфіка… Вони з м’ячем люблять грати, а без м’яча не хочуть. Перше, що я зробив це налагодив дисципліну в команді і нам вдалося виграти Кубок Азії. А так важко звичайно.

Як ви бачите у «Волині» з цього сезону грає п’ять нових гравців, звичайно команда будується не відразу. Потрібно мінімум два роки, щоб щось зробити, але нічого, будемо працювати. Є над чим працювати і це найголовніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову все прогнозовано!!! Так і будуть плентатись на 10-14, прогресу-0!!! :0156: :0156: :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене таке враження складається, що далі Волинь прогресувати не буде. Ніби як зупинились у розвитку. Можливо, один матч, ну максимум - два, будуть видавати в колі і все. Якось важко вони грають. І мова навіть не в зіграності команди і гравців, а в самій побудові гри. Я вже колись писав, що наші досить важко переходять з оборони в атаку. І сьогодні це було.

Ну і чекаю Неділька чи Старцева у воротах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергей Симинин: "Не хватило везения и реализации моментов"

Капитан "Волыни" Сергей Симинин дал свою оценку прошедшей игре его команды против "Днепра":

- По игре особо говорить нечего. Мы первыми забили гол, но не сумели удержать победный для себя счет. Пропустив два мяча, уже в начале второго тайма оказались в роли догоняющей стороны. Могли сравнять счет в конце матча, но не повезло.

- В стартовые минуты вам было тяжело?

- Да. "Днепр" очень хорошо начал матч, но затем чуточку подустал и мы этим воспользовались. Игра чуть выровнялась.

- После второго гола "Днепра" вы очень быстро и гибко перешли к более атакующим действиям...

- Нас заставлял это делать счет на табло. Нужно было идти вперед чтобы иметь возможность сравнять результат.

- Чего не хватило сегодня "Волыни" для достижения позитивного результата? Ведь последние минуты прошли при явном вашем преимуществе.

- Может быть причиной элементарное невезение, неумение реализовать свои голевые моменты. В этом весь футбол. Что ж, будем работать над реализацией.

- Тренер давал установку играть жестко, применяя фолы с игроками "Днепра"?

- Нет, нам просто хотелось взять здесь очки. Желание переполняло, отсюда - и фолы и карточки.

- Сегодня "Волынь" хотела бы добиться большего?

- Конечно. Мы показали неплохой футбол. Особенно на последних минутах матча, когда создали сразу три голевых шанса, но не забили.

- В прошлом туре вы упустили победу. Сейчас не сумели вырвать ничью. Не скажется ли это на команде негативно?

- Приложим все силы, чтобы этого не допустить.

26.08.2012 22:39

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/503a7ace.html
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що радикальних змін не буде, це було ясно і так. Мене цікавлять локальні - Павлов був кращим Шумахера? ;)

І як там Литовченко? Готує місце для Неділька/Старцева чи все не так безнадійно?

А з Шандруком цікаво, пам’ятаєте, на початку сезону Дем’ян сказав: ми хочемо здати Масло і Лео в оренду, бо в нас є сильніші гравці українці, це він про Шандрука мабуть? ;) Як зіграв хлопець, сильніше за Масло? ;)

А, і ще Аржанов, перший матч ніби нічого, як другий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що радикальних змін не буде, це було ясно і так. Мене цікавлять локальні - Павлов був кращим Шумахера? ;)
В принципі, був кращим.
І як там Литовченко? Готує місце для Неділька/Старцева чи все не так безнадійно?

Старцев, Неделя!!! Вертайтесь скоріше!!! Літовченко ловить, але не рятує.

А з Шандруком цікаво, пам’ятаєте, на початку сезону Дем’ян сказав: ми хочемо здати Масло і Лео в оренду, бо в нас є сильніші гравці українці, це він про Шандрука мабуть? ;) Як зіграв хлопець, сильніше за Масло? ;)
Адназначна, Масло краще. В Шандрука мало того, що досвіду не дуже, але він як на захисника трохи боягузливий, немає спортивної злості: вона або є, або її немає.. "З'їдають" його.
А, і ще Аржанов, перший матч ніби нічого, як другий?
Разом з Еріком чи не найкращі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такою грою в кінці сезону займемо 10 місце за щастя.Еріка купить Метадон, або Арсенал.

Оце і є планка Дем,яненка?Чи таке завдання і стоїть йому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По багаточисельних заявках Анатолій Васильович нарешті не став випускати в кінці Шумахера. І саме тому в нас навіть багато моментів цікавих було починаючи з двох останніх замін Дем'яненка. Ще раз висловлюю вдячність Анатолію Васильовичу! І декілька слів про матч. Зіграли погано, хоча в кінці додали жару, чесно сказати дійсно не пощастило. Але ця "панічна" гра Волині мені вже так набридла... Немає спокою у діях команди, все якось на авось, ніяких злагоджених дій. просто паніка і надія що м'яч до когось все ж долетить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті суботич з еріком родили!!!

Суботич теж не ах ті - іноді складається враження що він боїться "м"яча"!!!!

Чому біля воріт противника замість того щоб бити вони передають мяч один одному наче бояться бити?!Ну і потім звісно втрачають.....мяч)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такою грою в кінці сезону займемо 10 місце за щастя.Еріка купить Метадон, або Арсенал.

Оце і є планка Дем,яненка?Чи таке завдання і стоїть йому?

Перед початком сезону Дем'ян казав:

-Завдання - вихід в єврокубки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїхав я сьогодні на заправку WOG, ту що на Рівненській... Дивлюсь стоять біля холодильника Рамон, Ізворану і Герасимюк, щось регочуть... Потім зайшли в середину і понабирали пива кучю, причому і водій-Герасимюк теж. Ну і щось мені не стрималось, кажу пацани, ви б краще свою енергію на тренування і ігри тратили а не на пиво і гульки. Ну Рамон щось злякався, втік, а Ізворану з Герасимюком образились і почали доказувати що вони атдихають і на ета права імєют. Звьозди словом, що там і казати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Герасимюк їх на своїй Інфініті карбоновій катав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїхав я сьогодні на заправку WOG, ту що на Рівненській... Дивлюсь стоять біля холодильника Рамон, Ізворану і Герасимюк, щось регочуть... Потім зайшли в середину і понабирали пива кучю, причому і водій-Герасимюк теж. Ну і щось мені не стрималось, кажу пацани, ви б краще свою енергію на тренування і ігри тратили а не на пиво і гульки. Ну Рамон щось злякався, втік, а Ізворану з Герасимюком образились і почали доказувати що вони атдихають і на ета права імєют. Звьозди словом, що там і казати...

Ага, особенно Герасимюк!!! :0066:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...