AlexL8 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 10:42 #3251 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 10:42 Скажу вам так, головне аби Карпати не попались, інакше буде злив матчу. Дві команди є Коломойського і тому буде вигідно, щоб у фінал вийшли саме Карпати (інфраструктура краща). Ідеально, якщо б попав донецький металург, хоча не спорю, що після 0-3 від Волині на цей раз вони таки налаштуються на реванш, і ще у них це буде єдина нагода попасти в єврокубки, які Волині не на стільки потрібні, як Металургу. Але краще шанс ніж тонкий розрахунок не на нашу користь.
pura Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:11 #3253 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:11 ну шо там? шахтар?...точно Волинь-Шахтар і Металург-Карпати
mykolaj Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:11 #3254 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:11 Полуфинал Кубка Украины. Жеребьевка"Волынь" (Луцк) - "Шахтер" (Донецк)"Металлург" (Донецк) - "Карпаты" (Львов)http://terrikon.com/posts/116059мля, ну хто би сумнівався в нашому щісті)))
Smith Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:12 #3255 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:12 Ось такий розклад:- "Волинь" вдома приймає "Шахтар"- "Карпати" на виїзді зіграють з "Металургом"- 28-го квітня відбудуться півфінальні матчі, а 6-го травня - фінал на "Олімпійському".Я вгадав з жеребкуванням, але все одно хотілося Карпати.
Wayner Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:21 #3256 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:21 Жаль, а в мене була маленька надія на єврокубки
igorrrko Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:25 #3257 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:25 Жаль, а в мене була маленька надія на єврокубки То які питання? Виграємо в кротів!!!! Якщо судді знов пенальті з пальця не висмокчуть,то перемога за нами!
Wayner Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:27 #3258 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:27 zigorko, в такому випадку потрібно вигравати і фінал, щоб поасти в ЛЄ
GraysonPierce Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:28 #3259 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:28 Треба дати бій! Вчора Металург показав, шо з Шахтою можна грати, аби тільки реалізація моментів була на достойному рівні...Та й помсти хочеться!(Спеціально для Михайла: НЕ за Динамо, а за не логічно програну гру в Луцьку з абсолютно лівим пенальті)А в парі Метадон - Карпати...хай краще переможе Металург, бо Карпатам важко буде в першій лізі в ЛЄ виступати))Або, якщо ми пройдем Шахтар, то тоді хай Карпати перемагають. Цікаво було б побачити в фіналі Кубку України західноукраїнське дербі)) Але це так...з розряду думки в голос.
mykolaj Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:29 #3260 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:29 Якщо судді знов пенальті з пальця не висмокчуть,то перемога за нами! З Славчіком "Пєчкіним" Шевчуком виховну роботу провести напередодні матчу треба було б....шоб він бідняжка невздумав впасти якшо вдруг хтось з наших защітнічків пукне рядом
AlexL8 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:29 #3261 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:29 ДА ппц!!! самий гірший варіант, тепер навіть якщо пройдемо шахтар (а думаю цсі памятають минулу гру в луцьку і явно Волинь у фінал не пропустять) то ще потрібно перемагати і у фіналі(
nikolas Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:49 #3262 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:49 Волині в ЧУ немає чого вже втрачати а кротам є тому не думаю що основою гратимуть. Тому якщо який судя мудак не спортить гру то Волинь має шанси запхнути кротів в норку - вжопу надіюсь на це
Nikos Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:52 #3263 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 11:52 28 робочий. Маю надію, що не о 17 почнуть
AlexL8 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 12:47 #3264 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 12:47 Волині в ЧУ немає чого вже втрачати а кротам є тому не думаю що основою гратимуть. Тому якщо який судя мудак не спортить гру то Волинь має шанси запхнути кротів в норку - вжопу надіюсь на цеяк мінімум хочеться побачити на бажання Волині грати достойно... суддя то одне, але якщо здадуть без судді, то вже буде не цікаво...
Nokian Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 13:09 #3265 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 13:09 Шукаю квиток на матч Динамо Київ-Волинь, котрий відбувся 19 червня 2004 р.Дуже треба.
Wayner Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 13:36 #3266 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 13:36 Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко продовжує приймати вітання із перемогою у чвертьфінальному двобої із «Арсеналом». Утім, одночасно вболівальники луцького клубу переймаються результатами сьогоднішнього жеребкування наступної стадії національного кубку. Анатолій Васильович прокоментував клубній прес-службі вибір жеребу.- Так, суперник нам попався найскладніший з тих, які залишилися. Але ж гратимемо вдома, сподіваюся і вірю, що прийде повний стадіон, так само як у матчі в чемпіонаті. І сподіваюся передусім на власні сили – на налаштування своїх гравців. До фіналу, в якому мріє зіграти будь-який футболіст, - рукою подати, треба тільки переступити через «не можу».- Ви все ж сподівалися іншого суперника?- «Шахтар» міг і раніше нам попастися. Грали з іншими командами, правда ж? Забралися високо, значить треба підтримувати марку, не збавляти вимог до себе. Легкого життя «Шахтарю» в Луцьку не обіцяємо, даватимемо бій, як і вчора у києві «Арсеналу».- Анатоліє Васильовичу, вболівальників цікавить наступний поєдинок «Волині», у Львові з «Карпатами». Чи знають гравці про дух цього матчу?- В принципі, у нас кожен з поєдинків, які грали останнім часом такий. Але цей – все одно – надпринциповий. Дербі, воно завжди – дербі, у якому стані не перебували б команди, на якому місці не йшли, хто б ними не керував. Це матч з розряду «завжди вирішальних», до нього прикута увага глядачів. Тому, як кажуть, не маємо права на погану гру. Про це й казатим
Michaylo Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 17:10 #3267 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 17:10 Демяненко обіцяє «розібратися» з футболістами Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко здивований, що в команді – багато «контрактників». З деким, мовляв, вже розібрався. Далі – буде.Про це він заявив у інтерв’ю газеті «Відомості.ua»«Найперше, що мене вразило, як тільки я прийшов: тут було дуже багато гравців по контракту. Дуже багато. Тож, щонайперше треба було розібратися з ними. Я перевірив, хто відповідає рівню, з деякими розібрався. Смірнова, бразильця Гобера перевів у дубль, поки у них контракт», - висловився очільник лучан.Але загалом, додав він, команда зрозуміла нові вимоги.«Я хочу, щоб вони грали в справжній футбол. І у мене такий принцип, що у кожному матчі мої футболісти повинні викладатися максимально, незалежно від того, який суперник — «Шахтар» чи «Оболонь», - пояснив Демяненко.Також він додав, що наразі приглядається до нових футболістів, до того ж, не лише українських. Зокрема з Сербії, Македонії, Хорватії та Португалії.Що стосується претендентів на виліт, то такі, мовляв, в команді є. «Хто конкретно мене не влаштовує, поки сказати не можу. Проте, все проясниться, думаю, влітку, коли ми формуватимемо команду до наступного сезону. Ви ж розумієте, що цих «кандидатів» треба кудись прилаштувати», - зазначив тренер.Щодо потенційного трансферу Майкона, то Демяненко зауважив, що футболіст сам хоче піти.«Він – потужний футболіст, але якщо не хоче грати, то як ти його змусиш? Вже видно, що до тренувального процесу спортсмен почав ставитися зверхньо. Я дав йому трохи відпочити, він тривалий час не грав. У нас була серйозна розмова, він пообіцяв, що наразі гратиме далі. Час покаже. Все залежить від Майкона», - пояснив наставник лучан. http://www.volynnews.com/news/sport/demyanenko_obitsyaye_rozibratys_z_futbolistamy/
Oktar Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 17:56 #3268 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 17:56 Хто конкретно мене не влаштовує, поки сказати не можу. Проте, все проясниться, думаю, влітку, коли ми формуватимемо команду до наступного сезону.Прикольно. Вже квартал тренує команду, а досі нічьо не "прояснилось".
olsad Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 18:25 #3269 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 18:25 Демяненко обіцяє «розібратися» з футболістамиСтаття ще за січень, уже неактуальна таксказать. Хоча як на мене, то й досі треба розібратися з деякими людьми - Микола Наконечний, Пищур, Романчук, Шандрук, Кравченко... н*х вони тут треба?
Michaylo Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 19:13 #3270 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 19:13 Демяненко обіцяє «розібратися» з футболістамиСтаття ще за січень, уже неактуальна таксказать. Хоча як на мене, то й досі треба розібратися з деякими людьми - Микола Наконечний, Пищур, Романчук, Шандрук, Кравченко... н*х вони тут треба?Демяненко обіцяє «розібратися» з футболістамиСьогодні, 18:23http://www.volynnews.com/news/sport/demyanenko_obitsyaye_rozibratys_z_futbolistamy/
olsad Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 20:45 #3271 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 20:45 Демяненко обіцяє «розібратися» з футболістамиСьогодні, 18:23http://www.fc.volyn....erencjaah9.htmlВсі ті ж слова, що й у твоїй статті, тільки шматками вирвано, і кілька слів замінено синонімами.Волинські новини, вочевидь пропіаритись вирішили...От напишемо "сказав Дем"ян, що Майкон хоче піти", і все буде - інтриги, скандали, розслідування. А щодо Гобера та Смирнова - їх в Луцьку ще з Березня немає...
Nokian Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 20:55 #3272 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 20:55 На матч з Шахтою треба буде всім вболівальника роздати прапорці зі зображенням яйця.
ChB Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 21:02 #3273 Опубліковано 12 Квітня, 2012 в 21:02 Хто конкретно мене не влаштовує, поки сказати не можу. Проте, все проясниться, думаю, влітку, коли ми формуватимемо команду до наступного сезону.Прикольно. Вже квартал тренує команду, а досі нічьо не "прояснилось".Проясниться для нас, а для Дем"яна вже ясно, і якщо ці "кандидати на вихід" до літа не зможуть проявити себе, то стануть такими кандидатами де-факто.
kudrom Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 06:12 #3274 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 06:12 Скажіть мені, якщо "Волинь" виграє в кротів, а "Металург" в "Карпат" і при цьому займе 5-е місце в ЧУ, то "Волинь" попадає в єврокубки?
Michaylo Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 06:21 #3275 Опубліковано 13 Квітня, 2012 в 06:21 Анатолий Демьяненко: "С Майконом испробовал и кнут, и пряник" Похоже, полоса неудач «Волыни» завершилась, сменившись серией из трех матчей без поражений, среди которых яркая победа в Донецке над «Металлургом» (3:0) и домашняя ничья с «Ворсклой» (0:0) в чемпионате, а также гостевая победа над «Арсеналом» (1:0) в четвертьфинале Кубка Украины.- Большая часть проведенных в марте игр не принесла положительных результатов - ваша команда уступила «Черноморцу», «Оболони» и «Шахтеру». Выходит, из тех неудач были сделаны верные выводы? - начинаю разговор с наставником «Волыни» издалека.- Каждый тренер анализирует игру после каждого тура, и я не исключение. Обращаю внимание на ошибки и стараюсь, чтобы команда их не повторяла.- Ничья в поединке с «Ворсклой» вас больше порадовала или огорчила?- Удовлетворил лишь второй тайм. Первый же наша команда провела неважно. После перерыва мы выглядели увереннее и должны были побеждать. Но голкипер полтавчан Долганский в нескольких случаях выручил свою команду.- В трех последних матчах состав «Волыни» остается почти неизменным. Внести изменения вам пришлось лишь в игре с той же «Ворсклой», когда вместо Сергея Пилипчука с первых минут вышел Олег Герасимюк. Зато в матче с «Арсеналом» Пилипчук вновь появился на поле.- Ориентируюсь на то, кто как выглядит перед матчем. Кто лучше готов, тот и играет. Я посчитал нужным поставить такое сочетание игроков, и это себя оправдало.- Что больше всего волновало вас перед четвертьфиналом с «канонирами»?- Лично меня - ничего. Переживал за ребят - чтобы они сумели сыграть в свою игру. Первый тайм был провален, но потом ситуация выровнялась: во втором, как и в дополнительное время, наши игроки выглядели иначе.- Согласны, что в матче с «Арсеналом» без доли везения не обошлось?- Если вы имеете в виду нереализованный Шацких пенальти, то это такое дело… Вы же знаете, сколько звезд мирового футбола не забивали с 11-метровой отметки: Сократес, Баджо, Барези, Беланов, Шевченко. Перечислять можно долго.- Не рисковали, вводя в состав не нюхавших пороху в премьер-лиге Дениса Шелихова, Виталия Приндету и Александра Насонова?- Определенный риск в этом есть. Но я вижу, что у ребят глаза горят, и это самое главное. Понятно, что они немного ошибаются, но без этого игры не бывает. В целом же картину все трое не портят. Считаю, что они - будущее украинского футбола.- В весенней части сезона в центре внимания оказался забивший несколько важных голов Майкон. Бразилец пересмотрел свое отношение к делу?- Да. Поначалу он валял дурака на сборах. Пришлось с ним несколько раз поговорить. Сказал Майкону: «Ты перспективный молодой футболист, способный играть на хорошем уровне. Старайся себя проявить - это же в твоих интересах. А станешь валять дурака - отправишься в дубль, где никому не будешь нужен». После этого парень сделал выводы.- Выходит, испробовали в общении с Майконом кнут и пряник?- Очень эффективное, надо сказать, сочетание.- А что же другие игроки атаки - Александр Пищур, Евгений Павлов и Шумахер?- Все трое работают нормально, к ним у меня нет претензий. Но на данный момент Майкон выглядит сильнее. Четырех же нападающих одновременно не поставишь - кто же тогда будет защищаться, отбирать мячи, созидать? Тем не менее, наличие конкуренции в команде - положительный фактор.- Жеребьевкой, определившей вашей команде в соперники по полуфиналу Кубка Украины «Шахтер», удовлетворены?- Конечно, хотелось бы получить оппонента не такого уровня. «Шахтер» в четверке полуфиналистов - самая сильная команда. Но ничего, будем сражаться. Могу заверить: так просто мы не сдадимся.- Каким вам видится характер предстоящего поединка с «Карпатами» во Львове?- Эта игра - дерби, ведь кроме «Волыни» и «Карпат» в Западной Украине выступающих в премьер-лиге команд больше нет… http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4f87bd55.html
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.