Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

ура!!! в третє має пощастити =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

УРРРААА!

тепер головне не шахтар....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не один раз. Учите матчасть. http://uk.wikipedia....утбольний_клуб)

м... прикольно... зараз просто клуби залишились, серед яких один шахтар є дійстно сильніший... арсенал ніяк не сильніше дніпра, якого ми перемогли в 1/8... було би добре переграти арсенал, а там уже в півфіналі з зорею у Луцьку ну а фінал Донецьку можна і програти буде)

чекаємо в жереб зорю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіх вітаю з заслуженою перемогою Волині. Справжні бійці. :0020::sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Красавци! Показали характер! Усіх з перемогою :0020:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побєда!!! Не бачив перший тайм, але мабуть добре :) Втретє в півфіналі! Курс на фінал!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу в півфіналі Карпати! :0130:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу в півфіналі Карпати! :0130:

А ще краще - в фіналі !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майкон - Мессі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мені підказує,що після матчу в нас буде гарний настрій! :0020:

А правий був :)

Чуйка! :0151:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачив перший тайм, але мабуть добре

Перший такий собі, а от в другому ми вже краще почали грати, вирівняли гру.

З.І. З ПЕРЕМОГОЮ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Демьяненко: "В первом тайме сыграли позорно"

Тренер Волыни прокомментировал выход команды в полуфинал Кубка Украины.

- Первым таймом я опять очень недоволен - сыграли его просто позорно, и у Арсенала в это время было очень много моментов. Во втором тайме игра была уже более-менее лучше, жаль, что мы не сумели реализовать несколько хороших контратак. Могу сказать, что перестройка нашей команды все еще продолжается, ребята ведь до этого играли в один футбол, а я требую играть в другой.

- Анатолий Васильевич, если вы дойдете до финала, готов клуб и инфраструктура в еврокубки?

- Хороший вопрос. У нас пока нет своей базы и достаточного количества полей, но сейчас началась реконструкция стадиона, не все же сразу делается. А вообще, дайте войти в Лигу Европы, а потом уже будете спрашивать.

football.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачу Ізворану потроху витіснив Герасимюка, я вгадав повністю склад на матч :) Ніби такий середнячковий гравець, але на підхваті на різні позиції, от гольовий пас шикарно видав сьогодні!

Що там з Пилипчуком, все так серйозно? Знову прийдеться Геру випускати на "Карпати" на фланг? (не хотілося б...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже, "Шахтар", "Металург", "Карпати" - кого обираємо? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

выбираю Карпаты в Луцке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був на стадіоні, емоції переповнюють!!!!

Все по порядку.

Придбав квитка за 10 грн. на центральну трибуну!!! - 2 сектор, ближче до третього. Сидів за спинами наших. Усю гру Дем'яненко простояв, а Кучук кричав так, що його було чути на весь стадіон. правда, і глядачів було, смішно сказати - майже 2900 чол. Самих фанів Арсеналу було чоловік 100, і ще зігнали курсантів з "Богуна". Ця команда - стидоба з такою підтримкою. Бо переважна кількість киян-вболівальників вболівала за Волинь.Крім того, було дуже багато людей з нашої області. Так що, коли я кричав та радів незабитому пенальті та голу Майкону - не було ризику бути побитим. Згадав, підтримували Арсенал десь з 6 афроукраїнців. Вони кричали "Арсенал! Арсенал!" з характерним акцентом. Я не витримав і на весь сектор попрохав, що б їм пояснили, що це не лондонський Арсенал.

1 тайм - повна какашка. Наші притиснулись до своєї штрафної, Арсенал - нічого не міг зробити (для мене загадка, як вони опинились на 4 місці з такою грою). Пару безперспективних контратак.

2 тайм - практично повна протилежність першому. Якась гра та думка з'явились. Небезпечні контратаки якісь, дієві закидання наперед. Хоча, як такого малюнку гри не було. Майкон, навіть не дивлячись на забитий гол, простояв в центрі поля практично увесь матч, за м'яч не чіплявся. Якась в нього лінь була. А Савіч сам не сильно міг пройти захист противника.

Судейка - будь-які моменти дрібніші судив на користь Арсеналу. На стадіоні почали сміятись, що він родич Вакса.

Після матчу я спустився вниз, підійшов до Дем'яненка (він, до речі, мужик досить простий) і подякував за виграш, а не за гру (до речі, коли прості глядачі звертались до Дем'яненка, то він відгукувався на кожне звертання, видно було, що він скучив за Києвом, і нікому не відмовив пофоткатись разом). Потім я привітався з деякими гравцями Волині і їм також подякував за виграш.

На сектор до наших фанів мене черговий раз не пустили. То йшов повз них, почав аплодувати, то мене старі знайомі впізнали і мені досить радісно було їх бачити. А вболівальники-кияни проходячи поруч з трибуною наших фанів кричали: "Дякуємо, волиняки!".

Ось такий в мене був похід на Волинь, матчі яких не пропустив жодного разу в Києві.

Що там з Пилипчуком, все так серйозно?
Бачив, що його відвезли до карети швидкої допомоги "Борис" і лікарі досить довго над ним "чаклували" - майже до перерви.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Демяненко перехитрив Кучука.Вимотали Арсенал, приспали і в кінці вжалили.Майкон у розрідженому захисті відчуває себе як риба у воді.Хоча й в насиченому , здається був би кращим від Ідеє.

Якщо в півфіналі попадеться Шахта(думаю вони цього не хочуть)-буде чудова нагода помститися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів ще сказати про наш захист - Приндета ще трохи молодий, хоча досить перспективний. Але він не справлявся зі своїми функціями захисника - досвіду мало, але то справа наживна.

Якщо в півфіналі попадеться Шахта(думаю вони цього не хочуть)-буде чудова нагода помститися.
Стадіон кричав: Василич, отомсти кротам.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зоря програла((( все тепер з карпатами прийдеться грати((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Арсенал» - «Волинь». Післяматчеві коментарі гравців «Волині»

Сільвіу Ізворану (автор гольової передачі):

- Гра мені дуже сподобалася, «Арсенал» - компактна команда, тому діяти проти них водночас цікаво і важко. В центрі поля було багато боротьби як зверху так і знизу, де особливою активністю вирізнявся Георге Флореску, який пропускав останній матч чемпіонату і був «свіжішим» за інших.

Те, що можемо пройти до півфіналу відчув лише тоді, коли рахунок став на нашу користь, до цього гра проходила на зустрічних курсах і перемогти могла будь-яка з команд.

Денис Шеліхов (відстояв третій матч поспіль на нуль):

- Секрет нашого сьогоднішнього успіху – це тренерський задум. Також в деяких моментах везіння було на нашому боці. У нас зараз кожен матч – немов фінал Кубку, потрібно битися на полі і за себе і за товаришів, що нам і вдалося продемонструвати. Сама гра була неймовірно напруженою. В мене навіть не було часу, щоб задумуватись чи був гольовий момент біля моїх воріт, був повністю у грі.

- Коли Максим Шацьких перебивав пенальті, ти кинувся в той же кут, куди він цілив першого разу, це був твій задум?

- Після того як він першого разу забив, я для себе вирішив, що другий удар буде туди ж. Але звичайно, що поталанило, коли з другої спроби Шацьких не влучив у ворота.

Сергій Пилипчук (достроково залишив поле через травму):

- У зіткненні з Одібе, нігерієць шипами бутсів розпоров мені ногу. Довелося їхати у клініку "Борис", де були накладені шви. Вже у Луцьку пройду медогляд, тоді стане ясно, скільки доведеться пропустити. Головне, що команда сьогодні виграла.

Дивимось і насолоджуємось:

10.jpg

12.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачу Ізворану потроху витіснив Герасимюка, я вгадав повністю склад на матч :) Ніби такий середнячковий гравець, але на підхваті на різні позиції, от гольовий пас шикарно видав сьогодні!

Ну цифри, якби, говорять самі за себе:

Больше всего в туре...

... удачных отборов: Андрей Оберемко - 7 (из 9), Эдмар - 7 (из 10), Сильвиу Изворану - 6 (из 6).

... удачных единоборств: Андрей Оберемко - 24 (из 34), Кирилл Петров - 20 (из 29), Сильвиу Изворану - 20 (из 36), Фанендо Ади - 20 (из 38).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В фіналі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забуваємо:

Жеребкування півфіналів

Жеребкування півфіналів розіграшу Датагруп − Кубку України, в якому продовжують боротьбу сім клубів Прем’єр-ліги й один представник першої ліги, відбудеться у четвер,12 квітня − наступного дня після того, як будуть зіграні чвертьфінальні поєдинки.

Жеребкування проходитиме в офісі Прем’єр-ліги (вул. Червоноармійська, 23-Б) й почнеться о 14.00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...