Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кварцяний не проти попрацювати за кордоном

Екс-наставник ФК «Волинь» Віталій Кварцяний не відкидає можливості, що відновить тренерську кар’єру в закордонній команді. Водночас додає: «Тільки, щоб недалеко від кордону».

Про це він розповів у інтерв’ю газеті «Луцький замок».

Зі слів Кварцяного, пропозицій очолити футбольний клуб поки не надходило. Однак він стверджує, що після завершення футбольного сезону в клубах можуть відбутися зміни і тоді, ймовірно, буде змога відновити тренерську кар’єру

http://www.volynnews.com/news/sport/kvartsyanyy_ne_proty_popratsyuvaty_za_kordonom/

Савіч і Майкон – сильніші, ніж інші, ‒ Демяненко

На думку головного тренера ФК «Волинь» Анатолія Демянка, наразі пара форвардів Душан Савіч та Майкон – сильніша за інших нападників. Саме тому вони виходять на поле в офіційних матчах.

Про це він розповів в інтерв’ю газеті «Команда», яке опублікував сайт ФК «Волинь».

З його слів, Майкон переглянув своє ставлення до справи. Мовляв, під час зимових зборів він погано тренувався, але після розмови з тренером – змінився. «Я йому сказав: з подібним ставленням до справи він дуже швидко опиниться в «дублі», усі про нього забудуть, і перейти в іншу команду він не зможе, оскільки не буде затребуваний», ‒ відзначив фахівець.

Грою Савіча наставник «хрестоносців» задоволений. Каже, що спостерігав за македонцем ще в Узбекистані, коли Душан виступав за «Пахтакор». «У поєдинку з донецьким «Металургом» він разом із Майконом зіграв дуже добре. Поки що ця пара футболістів виглядає сильнішою від інших форвардів і тільки тому виходить на поле», ‒ стверджує Демяненко.

Також тренер розказав, що йому подобається працювати у «Волині».

«Мені подобається виводити маловідомих в загальній масі гравців на хороший рівень, розкривати таланти, будувати боєздатний колектив. Завжди прошу підопічних підтримати мене, апелюю до хлопців, мовляв, хочете більше заробляти, прагніть працювати якісно. Тоді все прийде», ‒ переконаний Демяненко.

http://www.volynnews.com/news/sport/savich_i_maykon__sylnishi_nizh_inshi__demyanenko/

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Олег Герасимюк: «Я викладусь по максимуму, аби «Волинь» сягнула футбольних вершин»

Чи престижно бути гравцем «Волині», та й узагалі, як потрапити у великий футбол, газета «Відомості» розпитала у півзахисника ФК «Волинь» Олега Герасимюка.

— Олеже, безперечно, бути футболістом сьогодні — це престижно. Що спонукало вас піти у футбол?

— Річ у тому, що у мене сім’я — спортивна. Мій батько обожнював футбол, щоправда, грав на аматорському рівні. Саме він посприяв тому, щоб і я потрапив у цю сферу. Я ріс у Володимир-Волинському, мій батько знав усіх достойних тренерів міста. Завдяки цьому я вже з дитячого садочка відвідував секцію футболу. Моїм першим наставником був тренер Руслан Гань, за що йому й досі вдячний.

Мене ніхто не змушував ходити на тренування, як це часто буває серед дітей. Я ходив сам, не пропускав жодного заняття, отримував від цього величезне задоволення. Навіть після занять часом хотілося потренуватися самостійно на спортивних майданчиках. Хоч і кажуть, що футбол приносить гроші, але я ніколи не ставив собі за мету бути футболістом винятково через фінанси. Більше про це замислюватися почав, коли вже створив сім’ю.

— Як почалася ваша спортивна кар’єра як уже «зрілого» футболіста?

— До восьмого класу я навчався і тренувався у Володимирі-Волинському. Коли мені було 14 років, довелося вирішувати, що робити далі. Була можливість піти навчатися до Львівської спортивної школи-інтернату. Я зважився на цей крок, бо, зрозуміло, у Львові було набагато більше перспектив. Я провчився у цьому закладі рік, але, хоч як це прикро, мене відрахували через те, що мій ріст не відповідав футбольним стандартам. Але у той час на Волині «Феміда-Інтер» збирала дитячо-юнацьку команду. З перших відбіркових тренувань тодішній тренер Альберт Мікоян мене помітив і узяв до команди. Тобто мій шлях на футбольні вершини йшов поступово: дитяча школа, друга ліга, дубль, перша команда.

— Вам довелось пограти й за київське «Динамо». Це був щасливий випадок, чи ви прагнули туди потрапити?

— На мій вік, а мені тоді було всього сімнадцять, я дебютував у вищій лізі. Для мене було дуже приємно та несподівано, що клуб такого рівня, як «Динамо», звернув увагу на мене — звичайного волинського футболіста. Думаю, від такого шансу мало хто б відмовився.

— Кварцяний вас легко відпустив?

— Не знаю, що тоді було у нього на думці, проте він, як і я, розумів, що для мене це можливість досягти більшого. Та й, зрештою, «Волинь» отримала кошти від мого переходу в «Динамо».

— Знаю, що ви грали ще й за азербайджанську команду «Нефтчі», яку тоді очолював уже нинішній тренер «Волині» Анатолій Демяненко.

— Так, якраз у ті роки, а це був сезон 2008/09, ми й познайомились. Я зіграв п’ять ігор у чемпіонаті, забив один гол. В єврокубках я зіграв за бакинців в шести матчах і теж забив один гол. З Анатолієм Васильовичем у нас уже тоді склалися непогані відносини, і мені було приємно, коли його призначили тренером «Волині».

— У якій із команд вам було найкомфортніше грати?

— Скрізь по-різному, різні умови. На Волині добре, бо ближче до родини, а це найголовніше. Проте зізнаюся, що життя футболіста у Києві — це, звичайно, шик.

— Але ви все одно повернулися до «Волині». Чому?

— У мене закінчився контракт із «Динамо», я був на оглядинах у «Таврії», але Віталій Кварцяний усе-таки перетягнув мене сюди.

— Ви чи не найкраще з усіх футболістів «Волині» можете порівняти двох тренерів — Кварцяного й Демяненка. Наскільки вони відрізняються?

— Це зовсім різні люди, у них інакше бачення футболу, свої тактики гри. Мені легше пристосуватися до Демяненка, бо його я вже встиг вивчити за часів гри в «Нефтчі». Під керівництвом Анатолія Васильовича ми вже зіграли п’ять ігор. За цей час, думаю, до його особистості та манер звикли всі гравці «Волині». У Демяненка на першому плані — дисципліна: якщо хтось недотягує на тренуваннях, він може і прикрикнути, і гостре слівце сказати. Наші тренування стали коротшими, але інтенсивнішими.

— Чи подумуєте зараз про перехід до іншого футбольного клубу?

— Пропозицій поки не надходило, та й не ставлю це за мету. Коли був у Києві, багато грав у дублі, бо там дійсно велика конкуренція, а у «Волині» я гравець основного складу. І намагатимуся потрапляти в стартовий склад команди кожної гри. Викладуся по максимуму, аби «Волинь» сягнула футбольних вершин.

— Ви одружений, виховуєте синочка. У футбольній команді ви — півзахисник, але наскільки «захищеною» є ваша сім’я?

— Мені пощастило, бо моя дружина дуже терпляча у цьому плані. Ми дійсно більше часу перебуваємо на тренуваннях, часто виїжджаємо на збори. Так виходить, що вдома я буваю раз на тиждень. Жінка вже звикла до цього. Нічого не вдієш — така робота. Та весь вільний час я витрачаю на сина: щойно переступив поріг дому — він біля мене, а я біля нього.

— Хто для вас є кумиром?

— У дитинстві я фанатів від тодішнього складу київського «Динамо». Зараз є окремі європейські футболісти, тактика гри яких мені подобається. Наприклад, Мессі. Це, звісно, крутий футболіст, але як такого кумира у мене немає.

http://fc.volyn.net/oleg-gerasimjuk-ja-vikladus-pou1k.html

Опубліковано

Дивився орієнтований склад від Футбол УА... Склад напевно самий кращий за останні пару місяців підібрався! Немає ключевих гравців травмованих або дискваліфікованих! Можете глянути.... http://football.ua/ukraine/preview/161731.html

Опубліковано

Флеш-інтерв’ю Анатолія Демяненка після матчу з «Ворсклою»

Дата: 06.04.2012

- Анатолію Васильовичу, чому ми побачили дві різні «Волині» у двох таймах? Так було задумано?

- Напевно, так вийшло спонтанно. Перший тайм був дуже поганий, мені не сподобався, я вніс корективи, пояснив хлопцям. Другий тайм відіграли на рівні і, в принципі, повинні були вигравати – у нас було 3-4 моменти, щоб забити.

- "Волинь" не дуже переконливо грає в рідних стінах. У чому бачите проблему?

- Проблема в психології, напевно. Перед своїми уболівальниками переповнюють емоції, хлопці хочуть зіграти краще. Плюс хлопці, які приїжджають, грають від оборони, обережні – а так завжди простіше грати, ніж атакувати.

- Нічия в матчі з «Ворсклою» – це вдача чи невдача?

- Я думаю, що ми все-таки повинні були виграти, у нас були моменти у другому таймі. Але і очко – непогано. В принципі, «Ворскла» – команда непогана, організована.

http://fc.volyn.net/fleshntervju-anatolja-demjanenka-psljaovk.html

Опубліковано

В дитинстві наших футболістів вчать ,бий у воротаря, мяч всеодно полетить лівіше, чи правіше, а врортар завше стоіть по центру-і ти влучиш у ворота.

Так вони потім все життя і валять по людині в рукавичках.

Ну і схоже елементи звєздняка вже знов проклюнулись.

Опубліковано

В"ялий, спокійний матч закінчився спокійною нічиєю.

Невероятно увлекательный поединок Волыни и Ворсклы, как ни странно, закончился нулевой ничьей.

:_07:

Гри не бачив. Так що не можу врубитись. Вялий і спокійний чи невероятно увлекательный?

Опубліковано

Другий тайм,особливо не в"ялий.

Від себе скажу (ИМХО,не копати сильно)-що на полі роблять Герасим"юк і Насонов.Загострюють? Згоден.Але ж скільки браку...

Опубліковано

По нулях!

На рахунок Насосова згідний на всі 100500%. Його кпд рівний 0. З мене б толку було так само, як з нього, але ж він професійний футболіст...

Опубліковано

що на полі роблять Герасим"юк і Насонов.Загострюють? Згоден.Але ж скільки браку...

в шию їх гнати

Опубліковано
Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині»: Перший тайм ми зіграли дуже погано, у перерві довелося хлопцям трохи пояснити, що так у футбол не грають. Другий тайм зіграли вже більш-менш, мали хороші моменти, але їхній воротар дуже здорово діяв. Очко – це також очко , тим більше, у нашій ситуації. Але повторюся – першим таймом я дуже незадоволений.

- Чому сьогодні не грав Пилипчук?

- Він отримав мікротравму напередодні, тому не було сенсу її ускладнювати. Він міг вийти, але згодом випасти ще надовго…

- Ви планували грати на нічию?

- Ні! Я ж пояснюю, що дуже незадоволений першим таймом. Довелося в перерві трохи прикрикнути на гравців, пояснити. Ми ж домовлялися, що у нас кожна гра – вирішальна. Буває, що виходить, буває – ні. Могли ж і виграти, чи не так? Другий тайм непогано відіграли. Не кажу – здорово, але – непогано. Це футбол.

- Вам не здається, що заміни були запізнілі?

- Не кожен гравець може увійти добре в гру.

- Як складеться гра з «Карпатами» й «Арсеналом»?

- Будемо налаштовувати команду. У мене є такий принцип в житті: кожна гра – це максимальний результат. Будемо битися. Просто так не здамося, це я вам обіцяю.

- Вам не було страшно ставити Приндету сьогодні і в попередніх матчах?

- Так, він 1993 року народження. Він буде помилятися, але слід довіряти йому. А що робити? Я в 19 років вже грав за «Динамо», в чемпіонаті СРСР. Шевченко грав за Київ у сімнадцять. Шовковський також рано починав… Слід довіряти, тоді й будуть зростати хлопці. Тим більше, що він українець. Навіщо на цю позицію іноземців купувати? Буде Приндета зростати, якщо, звісно, дискотеки не зламають голову і все інше…

- Що вирішили з Майконом?

- Все від нього залежить. Майкон - хлопець непростий. Хоче ніби в Бразилію. Але мені сподобалося в ньому те, що коли я з ним переговорив, він збагнув, що так, як він на зборах взимку працював, справи не буде. На зборах дурня клеїв, а тепер ми побачили того Майкона, який на себе схожий. Стосовно нового контракту, то він ще думає, певне, агенти там йому мізки компасують. Ви ж знаєте, яка в них задача…

Опубліковано

Ща, доморощений футбольний аналітєг для тих, хто не дивився матч, всьо розпише :))

Перший і другий тайми були зовсім різні, якщо перший - "унилоє зрєліщє", то другий досить непоганий у виконанні обох команд.

Фактично по грі не надто відрізнялися від того, що було з "Металургом", просто "Ворскла" не була такою повільною і розбалансованою. Павлов (тренер) мабуть зрозумів, що Савіча краще прикрити жостко, тоді Майкон буде на голодному пайку, фактично так і виходило, в цьому матчі Савіч був непомітним.

Кого варто відмітити - це всю лінію оборони: Шеліхова, Шикова, Леандро, Сімініна і Приндетту. Останній допустив одну серйозну помилку, але його вчасно підстрахували, так що можна пробачити молодому пацану. І це підтверджує моє припущення з минулого матчу, що в Масло намітився серйозний конкурент, який грає не так жорстко. Взагалі, мабуть тому що Дем’яненко був захисником, коли грав, він досить серйозно налагодив захист, не тільки на рівні захисників, а й усієї команди. Підтвердження - два матчі без пропущених. Фактично перший тайм захищались досить грамотно і технічні гравці "Ворскли" нічого не могли придумати.

Але "Ворскла" теж в захисті грала досить організована і швидше, ніж "Металург", тому фактично нічого в нас не виходило. Шарпар і Ізворану теж більше грали на захист, це в них загалом вдавалося, а от креативити не було кому, час від часу давали непогані паси, але без особливого результату.

А от фланги - то реальна проблема. Герасимюк вийшов на місце Пилипчука травмованого і виглядав дуже блідо. Навіть якщо виходили непогані моменти для загострення, він їх марнував, то навіси якісь безцільні, то вдарив як з переляку...Якась цікавість появилась, коли Леандро зрозумів, що з Герасимюка толку мало і сам почав ходити в флангові рейди, після одного з них дав кльовий пас Майкону і той дивом не забив. Можливо, хоч цей матч покаже Дем’яненку, що Герасимюк нормально грає один матч з трьох-чотирьох. Насонов взагалі нічим не запам’ятався. Взагалі-то він захисник, і не від доброго життя мабуть ставлять його в півзахист. З атакою він якось слабо справляється... Побачивши таку фігню, тренер випустив Лопеса, але і той нічого не показав, так що нормально на фланзі грає тільки Пилипчук (Пічкур вже надьожно в дублі)

От і вийшло, що підмога Майкону могла бути тільки шляхом навісів, пару раз попадав в офсайди, часом досить сумнівні. Але навіть при такій грі "Волинь" мала 2 забійні моменти, в Майкона і Сімініна, коли просто рятував воротар і ще один в Майкона, з якого теж можна було б витиснути гол, але знову ж таки кіпер на рівні. В "Ворскли" варто виділити Долганського і Безуса, останній дуже шустрий хлопець, створив купу проблем нашому захисту, багато раз його збивали, але якось справились. В приниципі, непоганий варіант для майбутнього збірної.

Загалом, можна сказати, що Дем’яненко вже тестує свою схему в дії і бачить, що людей під неї не вистачає. Довіряє молодим, от знову вийшов Павлов замість Савіча, а Пищур шліфував лавку, а Шумахера взагалі в заявці не було. Швидкості не вистачає серйозно, над діями в атаці тре ще багато працювати, поки що тут не видно великого прогресу. Ще мені здається, що нашому тренеру варто трохи роздавати пілюлєй в середині тайму, як це робив Кварц, на них це непогано діє :) А то прийшлося чекати перерви, поки вони хоч трохи проснулися. Шанси для вильоту ще є, але не думаю, що маємо вилітати, головне - не розслаблятися!

Тепер чекаємо Кубок, має бути весело!

Опубліковано

Павлов: "У нас було завдання зіграти на нуль"

У матчі з "Волинню" у полтавської "Ворскли" стояло завдання зіграти на нуль.

Про це після гри заявив тренер команди Микола Павлов, пише сайт "Волині".

"У нас було завдання – зіграти на нуль. Я радий, що ми його виконали і цьому посприяло повернення на нашого капітана Сергія Долганського. Нам завжди важко даються ігри в Луцьку, незалежно хто тренує "Волинь" – Кварцяний чи Дем'яненко. Бо "Волинь" - команда з характером. Ми задоволені тим, що зіграли сьогодні унічию", - сказав він.

На питання, яка мета "Ворскли" в чемпіонаті, Павлов відповів: "Сьогодні я порахував, що ми вже набрали 32 очки і стільки дві останні команди ліги вже не наберуть, отож, нас не наздоженуть. Значить ми вже у Прем’єр-лізі залишилися".

"Всі давно нас відправляють у Лігу Європи. Чомусь всі забувають, яка там психологічна напруга і що грати потрібно через два дні на третій. Хто там грав, знає про що я говорю. І думаю, що стабільно туди потрапляти нам ще ранувато", - підсумував Павлов.

http://www.champion.com.ua/football/2012/04/6/487005/

Опубліковано

Якась на до кінця пресуха, чи уа-футбол сам це додумав? ;)

- Ви казали, що Приндета «наш». То ви себе уже вважаєте себе волинянином?

А почему бы и нет. Дети и жена летом переедут в Луцк. Потому что сейчас дети в школу в Киеве ходят. Они приезжают, уезжают.

- Тобто ви тут всерйоз і надовго?

Да. Волынская область заслуживает, что б ее болельщики увидели европейский футбол. Приезжали команды с Европы. Я ребятам объясняю, что я был и на чемпионатах мира и Европы и в Лиге Чемпионов. И я им рассказываю, как это здорово играть против высококлассных команд. Ты себя проверяешь. Это здорово.

- Прогноз на кубок (матч з «Арсеналом)?

Мы так просто не сдадимся. Это точно. Я вам обещаю.

Опубліковано

З пресухи:

Дем"ян: гра Герасим"юка мені сьогодні не сподобалась.

голос журналіста з залу: нам давно не подобається...

дружній ржач всіх присутніх :_07:

Опубліковано
Кубок України. Жеребкування 1/2 фіналу відбудеться 12 квітня

12 квітня о 14:00 в офісі Прем'єр-ліги відбудеться жеребкування 1/2 фіналу Кубка Укарїни.

Про це повідомляє офіційний сайт ПЛ.

Нагадаємо, матчі 1/4 фіналу відбудуться днем раніше - 11-го квітня

http://www.champion....12/04/9/487684/

Опубліковано

Кубкова битва очима журналістів

Дата: 09.04.2012

Напередодні битви у чвертьфіналі Кубку України, у якій на стадіоні «Динамо» у Києві 11 квітня поміряються силами столичний «Арсенал» та луцька «Волинь», своїми прогнозами стосовно її результату поділилися найкращі спортивні журналісти України та Волині і напророкували такі результати.

Павло Булах (UA-football): 2:1

Мирослав Ватащук («Волинські новини»): 1:2 (д.ч.)

Сергій Голоскоков («Хроніки Любарта»): 1:2

Василь Михайлов («Команда»): 2:1

Роман Флішаровський («Волинь»): 1:0

Артем Франков («Футбол»): 1:1, перемога «канонірів» у серії пенальті

Ігор Циганик («2+2»): 2:1 (д.ч.)

Юрій Яцюк (ВОДТРК): 1:3

http://fc.volyn.net/kubkova-bitva-ochima-zhurnalstvu8f.html

Опубліковано

http://football.ua/ukraine/news/162057.html

Дисквалификации: -; Шиков, Симинин (по - 7 предупреждений), Майкон, Шарпар (по - 6), Пилипчук, Пищур, Лопес (по - 3).

Пропускають матч після 4 і 8-ми жовтих? Що, ставимо на грі з "Карпатами" на жовті Сімініну, Шикову і Пилипчуку перед "Динамою" вдома? ;)

Опубліковано

Та вже нехай зливають "Динамі" ту гру.Вилетіти,не вилетять.Головне аби Даунецькому "Шахтьору" насолити,за суботній антифутбол.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...