Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Удари 7 -7

Удари в площину 2 - 4

Жовті 4 - 6

Червоні 0 - 2

Бл***тво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Мій малий в кінці класно сказав: "Волинь сьогодні всрався"

цілком його підтримую, гри не було зовсім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все, хлопці, вимикаємо свої онлайн ефіри, і збираємось на пиво, із надією на перемогу в наступному матчі... :0049:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як думаєте, буде в пресусі "ми не дєлаєм с етого пораженія трагєдіі"? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заслужена поразка.

Безнадія попереду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні все було проти Волині - і принциповий суддя (аж занадто), і неактивний Майкон, який грав на "розслабоні", і те, що тренер Волині - Дем'яненко. Здивували просто нереальні проходи скрізь центр нашої оборони, я такого давно не пам'ятаю (раніше це було більше виключенням, ніж правилом). Так, м'яч тримали, щось намагались зробити в створюванні атак, і все... Далі нічого. Хоча непогано грали, коли залишились 10. І взагалі, в мене від гри якесь двояке відчуття - ніби і непогано, і в загальному - гуано.

Потім до мене дійшло: той стиль, який проповідує Дем'яненко, дієвий тільки в Чуркестані в Середній Азії, де він вигравав "а-ля Лігу Європи чи то Чемпіонів". В Дем'яненка і середньоазійських гравців, мабуть, менталітет однаковий. Я розчарований. Десь подівся характер команди. Е-е-ех...

P.S. А коментатор однозначно - чудак на літеру "м".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не здивувався на рахунок 2-ох червоних, ще й у захисників, адже наступний матч з шахтарем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все, хлопці, вимикаємо свої онлайн ефіри, і збираємось на пиво, із надією на перемогу в наступному матчі...

Ой, ржунімагу! Ти хоч бачив з ким ми далі граєм? Ми Чономорець з Оболонню кончені виграти не можем! І це БІДА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, не піду на Шахту... Я більшу частину матчу не бачив, шо, зовсім голяк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надія є коли є гра , але не повезло , коли команда билась але суперник був явно сильніший .А тут абсолютне унилоє гуано . Поплачемо ми ще за Кварцом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До kudrom

Smith написав все так, як і було.

Не зовсі галяк, але галяк. ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матчу не бачив(на щастя).Може це наші Оболоні допомагають?Запас очок ще дозіоляє, але дивлячись на гру Зорі-то вона навряд чи вилетить.Іллічів би можна спровадити в пердив.

Ну і наступного тижня ,кров з носу треба відібрати очки в Шахти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не здивувався на рахунок 2-ох червоних, ще й у захисників, адже наступний матч з шахтарем

Ну вот нафіга гон? Да Шахта там прям труситься перед поїздкою в Луцьк до цієї напівкоманди. І шукає всі медоти, щоб їх не порвали на британській прапор. Кого ти пробуєш обманути? Сам себе? Та вони можуть сюда другий склад привозити і вигравати без проблем в такої команди. Для чого такі інтриги.

Як думаєте, буде в пресусі "ми не дєлаєм с етого пораженія трагєдіі"? ;)

Ага. А ще.

"Каманда у нас маладая"

"Нам нужно время"

"Наша задача выходить и побеждать в каждом матче."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oktar, якби арбітри у нас судили нормально, то шахта майже ніколи не виграла другим складом. Їм у кожному матчі підсуджують! коли останній раз у їх ворота били пенальті? А Срна в матчі Дніпром ненаграв на червону? Металіст тоже вроді і сильна команда, але забила тікі на 95-ій хвилині Оболоні щей дома, такшо у футболі всяке буває

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та тут розклад інший, за відібрані очки в Шахти ДК, та й МХ досить хороший бакшиш підкінуть,І легально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, як на мене то на суддівство нема чого гнати в даному матчі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wayner, яке відношення це все має до суті питання? До чого тут Срна, Шахта, ДК і МХ?

Першу червону вигребли за фол останньої надії, а потім Ізоврану зловив досить адеватну пару жовтих?

Як пише класік: "х_лі не ясно?"

Ладно можна зрозуміти Кравченка, якому вкинули ліву жовту і він би пропускав матч з ДК. Там і Дніпро команда серйозна і фолу ніякого не було.

Більше того ту картку ще й відмінили в результаті.

А тулити Шахту, до того що сама груба команда ліги зловили чергову пару червоних..... Як на мене, то вже параноя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oktar, я веду до того, шо у футболі можливо все і незавжди сила команди може перейти в якість! І я впевнений, що Шахтарю не дали би 2 червоні за такі самі фоли!

Ах да, і серйозність Шахтаря, Динамо і Дніпра я вже бачів у Єврокубках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З вашого дозволу, я б повернувся до Дем'яненка: було б зрозуміло, якби ми мали запас очок, а він будував би команду з нуля, підбирав би гравців до свого бачення гри. А що ми маємо? Можемо догратися до зони вильоту; іде перебудова стилю гри команди з гравцями Кварцяного, які підбирались під стиль гри "а-ля Сток-Сіті", і ми бачимо результат: гравці не підходять під нове бачення Дем'яненка і не завжди, і не зовсім розуміють, що від них хочуть. Тому, я б на гравців сварився не сильно, хіба що, побільше б характеру.

Раніше нас боялися: Волинь могла "задавити" команду типу "Оболонь"; лідери досить важко пристосовувалися до гри наших, іноді це проходило, а іноді - ні. В нас був свій стиль, який приносив результат останнім часом. Кварцяний, як на мене, почав "міксувати" стилі. І тут раз - відставка.

Мені здається, що Дем'яненко угробить, принаймні, те, що створив Кварцяний, при цьому нічого свого не створивши.

Якби я хотів помилятись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головний тренер «Волині» Анатолій Дем'яненко в інтерв'ю каналу «Футбол» прокоментував поразку своєї команди в матчі з «Оболонню».

- Анатолію Васильовичу, що з ігровою дисципліною? Команда удев'ятьох закінчувала матч.

- Напевно, тут це і раніше було, тому працюємо над цим. Звичайно, важко грати у меншості, допускаючи такі помилки. Потрібно розбиратися, аналізувати, чому так сталося.

- Але ви згодні з вилученнями?

- Дії арбітрів я ніколи не обговорюю, але нам роздали дуже багато жовтих карток, хоча й «Оболоні» могли б багато роздати.

- У зв'язку з вилученнями доцільно говорити про якийсь ігровий малюнок?

- Коли у тебе на два гравці менше, звичайно, дуже важко грати. Потрібно було зберегти рахунок і постаратися зловити суперника на контратаці.

- Не вдалося?

- Так, не вдалося.

- Штрафні санкції до вилучених гравцям будуть застосовані?

- Звичайно, будуть санкції. Це ж дитячі помилки! Коли вилучали Шикова – була довга передача метрів на шістдесят, як можна дозволити вийти один на один?

- Можна казати, що «Волинь» невдало розпочала весняну частину чемпіонату. Можна казати, що є психологічна яма?

- Не думаю. Я перебудовую гру команди - потрібен інший футбол. Я вимагаю абсолютно іншого, щоб вони грали у футбол, а не сподівалися тільки на довгі передачі.

- Зі стартових хвилин вийшов Майкон, що скажете про його гру?

- Старався. Щось виходило, щось ні, але він ще не в оптимальних ігрових кондиціях. Але це хороший футболіст, який повинен більше працювати над собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже Демяненко не перебудовує, передобиває команду Кварца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяний відсутній в ПроФутболі - можливо повертається на попередню роботу ? :0153:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю , що Демьян надовго у Луцьку не затримається , але люди , що зараз керують клубом , Кварцяного назад теж не поставлять , надто одіозна фігура. А у випадку вильоту в пердив нам світить бовтання у середині турнірної таблиці та статус команди відстойника Дніпра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Напевно, тут це і раніше було, тому працюємо над цим. Звичайно, важко грати у меншості, допускаючи такі помилки. Потрібно розбиратися, аналізувати, чому так сталося.
Сцуко, він невиправний!!!
А у випадку вильоту в пердив нам світить бовтання у середині турнірної таблиці та статус команди відстойника Дніпра.
Мабуть так воно і буде. Якже ж вони задовбали, ці олігархи від футболу. Типу, створимо "Нафтовик", але з іншим характером. Тільки від характеру вже пшик, навіть не бліда тінь.

Я колись казав, що можливо Кварцяний себе вичерпав у Волині, але його останні дії в команді, як на мене, і для мене - вболівальника (багаторічного, і який їздив на виїзди команди в пердиві), показали, що ні, Кварцяний ріс, в першу чергу, сам над собою і для нас. В нього була ДУМКА і БАЧЕННЯ. Людина була не тільки класним селекціонером, але і тренером та менеджером (не хочу згадувати перепітії з трансферами гравців; нібито зі здачею матчів; але не було цього убожества, яке ми бачили сьогодні і з Чорноморцем). На нашу команду казали по різному - "футбол по луцькі", "футбол від Кварцяного" і т.д. і т.п. Але був ФУТБОЛ, але не мучення. Були провали (згадайте Павлова з його Ворсклою - там теж були провали; Сьоміна з ДК; Луческу з ШД; а МетаДон...), кожна команда має свою циклічність. А тут... Тут ми маємо навколофутбольну політику. ЗАДОВБАЛО!!!

Вибачте за емоційність. Плач за Кварцяним закінчено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно Масло та Шиков ,,попалили ,,свої картки перед програшним матчем з ШД.

Думаю ми пропустимо 3 і більше голів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...