Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Волиняки молодці! Просто супер! Не чекав такого початку!

З.І. Добре шо гол в наші ворота не зарахували :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-3...я прогнозував інший рахунок але результатом задоволений))

гарна гра))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я якось гнав на Кварцяного, але по результатам останніх матчів знімаю шляпу. Молодець і він і всі хлопці! :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перемога на класі можна сказати :) Браво!

Вперше в історії "Волинь" 3 рази підряд виграє на виїзді!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь щас на серйозному ходу...шкода що остання гра вже буде в Луцьку першої частини чемпіонату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднішня Волинь дуже сподобалась і ду-у-у-уже приємно вразила. Настрой, той практично і завжди є, але й самою якістю гри. Крім того, з'явилось у Волині те, чого давно не було - психологія. Ось це дійсно несподіванка. Було помітно, що Волинь, пропустивши перший гол, не знітилися, не "сіла", а побігла вперед. Це радує.

Якщо по гравцям, то хотів би виділити Бутка - Кварц, скоріше шукай гроші, що б його викупити, і велике придбання для команди буде, і потім можна бути заробити грошенят на ньому. Гравець з великим потенціалом. Піщур - Сашко потихеньку вписується у гру Волині, як і раніше. Клас!!! Грінченко - одним словом: БОЄЦЬ! Особливо у цьому матчі. Пічкур - як завжди, вийшов і оживив гру ще більше. Ващук - краще ніж завжди, але все одно... Було пару "прохідних" по центру.

Вітаю з перемогою!

Тепер треба брати очки в Луцьку з МетаЗапом і гуд!!!

Тільки одне засмучує - це стара традиція Волині: беремо очки у 1 колі по максимум, а у 2 - зливаємо практично усе. Ой як би цього не хотілося б... Але традиція...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцкий клуб второй раз в своей истории вывозит из Кривого Рога победу.

После веселого и результативного субботнего домашнего матча против "Волыни" безвыигрышная серия "Кривбасса" составляем уже 8 матчей подряд.

"Волынь" уверенно провела поединок в Кривом Роге и вполне заслуженно лишь второй раз в своей истории победила "Кривбасс" на его поле.

Главным действующим лицом в матче был капитан "Волыни" Пищур. Это он на 2 минуте исполнял штрафной, после чего мяч ушел на угловой. И именно этот угловой оказался роковым для "Кривбасса". После подачи от углового флажка Скоба в самом дебюте матча вывел свою команду вперед.

А еще через 7 минут отличился сам Пищур, реализовав пенальти, который сам и заработал.

Также капитан "Волыни" был непосредственно причастен к еще одному пенальти - только в собственные ворота. Пищур грубо сыграл в собственной штрафной против Иващенко, и тот сократил отставание своей команды.

Но еще в первом тайме Пищур опять сделал преимущество своей команды болем ощутимым, метко пробив после определенного аврала в штрафной "Кривбасса".

После перерыва "Волынь" успокоилась, давая возможность футболистам "Кривбасса" все чаще беспокоить голкипера своей команды Недилько. И криворожане сумели забить гол. На 71-й минуте отличился однофамилец главного тренера команды Максимов, перебросив вратаря.

Этот гол заставил игроков "Волыни" "проснуться" и они сумели отличиться еще раз. И снова в центре эпизода оказался Пищур. Именно он отдал голевую передачу на Бутко, который точно пробил головой.

Стоит отметить, что в этом матче мяч еще дважды побывал в воротах "Волыни" - после ударов Иващенко. Но дважды судья совершенно справедливо фиксировал офсайд.

Отметились в этом матче и тренеры обеих команд - Юрий Максимов и Виталий Кварцяный, тем самым доказав теорию некоторых специалистов о том, что стиль работы у них очень похож.

Так уже на 20-й минуте Максимов сделал первую замену, а Кварцяный - на 25-й.

Затем оба тренера сняли футболистов, которые вышли на замену. Таким образом, Рожок и Пичкур, выйдя на замены, провели на поле менее получаса.

У "Волыни" вообще, хотя были проведены все три замены, всего один футболист из стартового состава покинул поле досрочно.

Премьер-лига. 18-й тур. "Кривбасс" - "Волынь" - 2:4 (1:3)

Иващенко (с пен), 22, Максимов, 71 - Скоба, 2, Пищур, 9 (с пен), 35, Бутко, 83

"Кривбасс": Боровик, Сердюк, Васильев, Лисицкий, Кицута, Петров (Рожок, 46, Каверин, 77), Максимов, Валеев, Куценко (Дякив, 20), Костышин, Иващенко.

"Волынь": Недилько, Бута, Шарпар, Ващук, Гринченко, Стевич, Скоба, Бутко, Гошкодеря (Пичкур, 25, Параскив, 58, Павлов, 90), Герасимюк, Пищур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флеш-інтерв'ю Віталія Кварцяного після матчу з "Кривбасом"

20101120165157.jpg

- Віталій Володимирович, вам не здається, що цей матч нагадував якийсь голлівудський бойовик?

- Якщо ви слідкували, то у нас всі матч проходять в темпі, в напрузі, щось виходить, щось – ні, але ми стараємося завжди грати по спортивному агресивно.

- Ви отримали задоволення від гри?

- Так, але дуже вже велика була напруга, тому що, коли забиваєш на початку гри гол то це якось розконцентровує. Але хлопці змогли зібратися і грати більш дисципліновано, хоча могли й краще зіграти. Нам цей рахунок не заважав, потрібно було ще забивати.

- Напевно, сьогодні у вас немає претензій до своїх футболістів?

- Море, море, мільйон, мільйон «алих» зауважень…

- Сьогодні один з останніх матч в у першому колі. Ви задоволені взагалі першою половиною чемпіонату?

- Так, я думаю так.

- Дякую, з перемогою Вас.

- Спасибі. :sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь вперед!!!!!!!!!!!

Піщур розчохлився?

а що не видно по його грі після цього матчу? :smile-zachot::rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пресуха Кварцяного:

"Кривбас" - "Волинь": післяматчева прес-конференція

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»): Сьогодні наша команда зуміла витримати спортивну агресивність. Щоправда, після успішного початку надалі ми зменшили в якості гри. Я побоювався, що гра зруйнується, пропаде її компактність. У підсумку так і сталося. Хоча, в цілому, ситуацію на полі ми контролювали. Добре вивчивши «Кривбас», ми знали, як потрібно починати атаки. Мої футболісти намагалися все виконувати, але коли суперник перебудував свою гру, атакуючи за рахунок довгих передач, ми виявилися до цього не готові. У ряді моментів «Кривбас» мав перевагу в підборі м'яча, яку, щоправда, не зміг якісно реалізувати. Я дуже радий, що Герасим'юк витримав на полі всю гру. Дуже непогано підлаштовується під нашу манеру гри Ващук. Шарпар, як для захисника, зіграв дуже боязко, на рівному місці заробивши жовту картку. Ну не може гравець задньої лінії монотонно йти на м'яч ... Гринченко та Шарпар – два абсолютно різних за манерою гри захисники. Бута неправильно грав, хоча тактично діяв вірно. Я не побачив у нього активності, злості. Він давав можливість працювати з м'ячем атакуючим гравцям «Кривбасу». У цих компонентах ми програвали. Коли я сказав Герасимюку стежити за діями Петрова, мій підопічний виконав своє завдання. Петров непогано вів гру «Кривбасу» хвилини з п'ятнадцятої, а коли його «закрили», на полі все змінилося.

Створені моменти ми дуже поспішали завершувати. Бутко, Пищур... Завдання Пищура обігравати суперників, забивати голи. За великим рахунком, як для гостьового поєдинку, команда постаралася виконати завдання на гру. Я бачив, що хлопці хотіли зіграти так, як хочу я. Ми забили чотири м'ячі не випадково, адже мали для цього чимало моментів.

- Чим була зумовлена зворотна заміна Пічкура?

- Він вийшов на гру в першій половині дещо вальяжно. Коли пішли атаки у «Кривбасу», я поміняв Гошкодерю. У деяких епізодах він не добігав, відвертався від м'яча. Професійний футболіст не повинен відвертатися від м'яча, давати свободу дій опонентові. Гринченко, задихаючись, на самоті не міг упоратися на фланзі. Замість Гошкодері вийшов Пічкур, який отримав завдання ще складніше. У перерві я сказав Пічкуру, мовляв, Женя, далі так грати не можна, адже у суперника подвійні фланги, активно працює з м'ячем Костишин. Потрібно було перекрити всю цю справу, допомогти Гринченку. А Гринченко відпрацьовував і за себе, і за Пічкура. Я думав, що Андрій не витримає, адже й так грає під медичним наглядом, так би мовити. Пічкур не справлявся ні в командному, ні в індивідуальному плані. Можна сказати, випадав з гри. Це відразу проглядалося. Розраховуючи на його індивідуальні дії, швидкість, техніку, я побачив лише забіги до кутового прапорця, подачі, коли м'яч перелітав через штрафний майданчик «Кривбасу»... До речі, у відборі він також не брав участі. Якщо не граєш у відборі – грай індивідуально, адже я на це розраховував... А тут ні те, ні інше. Іноді мені здається, що три заміни це дуже мало. Затримка часу тут не при чому. Все одно суддя додасть необхідний час. Сьогодні багато гравців вимагали заміну, через що виникало багато браку. Виходить, потрібно було міняти гравців ще і ще. П'ять замін – і було б нормально.

- Команда, як і раніше залишається без зарплати?

- Ви ж газети читаєте ... В інтерв'ю я говорив, що президент вчасно розрахувався з командою. Залишилася лише зарплата за жовтень і преміальні. Ми часто виграємо, і наш президент просто не встигає зібрати гроші (сміх у залі).

- Ваше депутатство допоможе чи завадить «Волині»?

- Перешкодити воно ніяк не може. Хоча, пам'ятаю, Семен Йосипович Альтман, ставши депутатом міської ради, покинув свою команду через півроку. Думаю, ми з усім справимося. Є бажання відчути, як живуть нині депутати на тлі питань, вирішення яких необхідні людям. Просто фігурувати, як депутат, я не хочу. Наприклад, наш стадіон. Останній раз його робили десять років тому. Ми відстаємо і тут. Запоріжжя, Донецьк, Львів, Київ, Дніпропетровськ у цьому плані йдуть від нас. Треба триматися цього пріоритету, не відставати. Тому хочеться познайомитися ближче з людьми, які дійсно хочуть бути патріотами Волині. Потрібно навести порядок, юридично оформити всі документи, нам необхідний конкретний господар. Час спливає, а необхідно вживати заходів. Місто ж вимагає краси. Хочемо виконувати вимоги, які нам пред'являє Федерація футболу України. Будемо щось пробувати зробити. Хоча, як кажуть, один у полі не воїн. Моя мета - добитися зведення дитячих майданчиків, дитячих стадіонів ...

- Віталій Володимирович, ви можете підказати нашому керівництву, тренеру, як зробити команду за півроку?

- (Посміхається) Кривий Ріг – історично футбольне місто зі своїми традиціями. У вас є всі необхідні для цього умови. Думаю, з часом керівництво «Кривбасу», включаючи ініціативні ЗМІ і вболівальників, зберуться разом і все у вас буде добре.

- Якби не єврокубкові часи нашої команди нічого б взагалі не змінилося...

- Я пам'ятаю ті часи...

- Зараз «Волинь» знаходиться на шостому місці. Можна сказати, що за підсумками сезону команда стрибнула вище голови?

- Ми не на шостій позиції. На цьому місці знаходиться «Арсенал».

- І все ж таки.

- Ми ж не випадково виграли в гостях стільки разів. Перемогли досить серйозних суперників. Обіграли Запоріжжя, «Оболонь», «Металург» Донецьк, Полтаву, Кривий Ріг. А це команди, які мають стабільне фінансування і гідну інфраструктуру. Я завжди вірив у своїх футболістів, поважаючи їхнє прагнення грати так, як ми хочемо. Ми повинні були бути навіть вище. Все-таки втратили дуже багато очок за час становлення команди. Розуміли, що знаходиться внизу таблиці дуже соромно.

Геннадій Жилкін (тренер «Кривбасу»): Юрій Максимов просить вибачення за те, що не зміг прийти на прес-конференцію. Підтримуючи команду під час гри, він зірвав голос.

- Прокоментуйте, будь-ласка, гру.

- Що тут коментувати ... Програли. Але хлопці билися. За рахунку 2:3 помилка Каверіна звела нанівець усі наші старання відігратися. Радує, що команда билася. Щоправда, трохи не пощастило. Але це футбол.

- Пам’ятається, після домашнього матчу з «Шахтарем» Максимов зайшов в роздягальню команди з питанням, чи всі хрещені. Сьогодні подібне було?

- Розумієте, це все емоції ... Якась смуга невдач переслідує нас на стадіоні «Металург». Будемо розбиратися, чи правильно арбітр відмінив гол Іващенко. Забиваємо – не зараховують. Ну що ж, щастить сильнішому. «Волинь» билася до кінця і, у результаті, перемогла. З чим і вітаю Віталія Володимировича Кварцяного.

тут
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дарма Кварц стільки часу чекав Піщура. Дуже везучий гравець, три пенальті це круто :) Пару матчів зіграв і став кращим бомбардиром команди. Вміє грамотно підставитися і хоча не має супертехніки, але позицію вибирає часто дуже вдало! Мені ще Скоба сподобався, теж появляється в потрібному місці в потрібний час. Бутко традиційно на рівні, реально відкриття Кварца цього року. Боюся, що з оренди він піде в іншу команду... Та і так, вже на багатьох є попит, надіюсь Столяр все ж не захоче легких грошей і не почне розпродаж зимовий...

Вже можна однозначно казати, що командою-відкриттям цього сезону стала "Волинь". Причому ті, хто після першого матчу з "Ворсклою" казали "чемондан-вокзал-перша ліга" нєрно курят в сторонкє :) Щиро бажаю завтра "Таврії" і "Ворсклі" втратити очки, а в наступному турі Арсеналу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяного - в сборную!!!

Mironchik (Харьков)

20.11.10 23:50

Тільки приїхав до дому та побачив результат, ВОЛИНЬ ЧЕМПІОН!!! :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю всім нам варто на домашньому матчі з Запоріжжям подякувати за чудовий 2010 рік.Написати банери та портрети футболістів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...