fantazy Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 18:53 #3351 Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 18:53 Був на стадіоні. Видовище дійсно було класне! Відбитий пенальті, сейв Шовковського, штанга після удару когось з Волині.. Накричався як дурний З нетерпінням чекаю матчу з Шахтарем!
special Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 19:00 #3352 Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 19:00 І що ти за Волинь кричав, хотів щоб очки відібрали в Динамо? я то сидів як миша), з Шахтарем виправлюсь)
fantazy Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 19:15 #3353 Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 19:15 Перший тайм якось тихіше сидів. А потім поперло Кричав все підряд, але без матів Але після штанги дійсно в серці похололо. З одного боку хочеться сенсації, з іншого - Динамо ці очки набагаааааато важливіші.
special Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 19:22 #3354 Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 19:22 Сенсація хай буде в п'ятницю)
Smith Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 21:03 #3355 Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 21:03 І радує те, що Карпати програли і інші "конкуренти на виліт" (Олександрія та Оболонь) свої матчі не виграли, тільки Оболонь одне очко взяла.Післяматчеві коментарі Дениса Шеліхова та Олега ГерасимюкаДенис Шеліхов:- Коли нам призначили пенальті, я не бачив моменту, бо був закритий гравцями. Там два наших впали у боротьбі, можливо, хтось і зіграв рукою. Суддя так вирішив…- Ти реагував по удару чи вгадував?- Мені і тренери розповідали як і куди Алієв пробиває, в інтернеті я бачив також його манеру виконання одинадцятиметрових. Все разом мені й допомогло парирувати удар.- Ти перед ударом щось там говорив йому…- Не хочу про це казати, це таке – маленькі футбольні хитрощі.- Прокоментуй момент з голом.- Думаю, що слід було нашим кутовий довше подавати, а ми навпаки поспішили зі стандартом. Останні секунди йшли, а ми побігли всі вперед, пропустили контратаку.- Ти бачив всю гру, як кажуть, зсередини. Не здалося, що «Волинь» переграла суперника у другому таймі?- Впевнений, що мусили забивати, просто трохи не поталанило. В штангу влучили, вище пробивали. У другому таймі взагалі виглядали краще за киян.Олег Герасимюк:- Вважаю, що нам дуже не поталанило. Надто у другому таймі. Погано, що пропустили «у роздягалку», при тому, що за мить до цього мали самі забивати. Такі голи завжди неприємно пропускати.Думаю, що «Динамо» не мало права втрачати сьогодні очки і вони грали на результат, забувши про видовищність, а ми хотіли досягнути позитивного результату.І інтерв'ю з Шиковим:Ванче Шиков: «Обрав «Волинь», хоч запрошував «АПОЕЛ»Вихованець скромного македонського «Тиквеша» Ванче Шиков чи не з перших матчів став улюбленцем луцької публіки. Так, у нього також трапляються помилки, але Шикова не часто можна запідозрити у відсутності бажання битися за результат в кожному матчі.Ванче велику частину кар'єри провів в Греції і навіть опинився у тамтешньому гранді – «Олімпіакосі». Пробитися в основу йому не вдалося, й Шиков перейшов в кіпрський «Етнікос», де став одним з провідних гравців. Із літа минулого року македонець – гравець «Волині»…- Ванче, ти починав кар’єру у рідному містечку Кавадарці?- Я вирішив стати професійним футболістом у 1994 році. Це був рік чемпіонату світу в США, він мене дуже «запалив». Після дитячої футбольної школи мене прийняли в юніорську команду «Тиквеша». Виступав на позиції центрального захисника. Коли грав за збірну U-17 в Греції на «Балканіаді», мене помітили скаути з грецького «Ксанті».- Потім ти багато пограв у грецьких командах. Чому, не прижився в «Олімпіакосі»?- Там було багато легіонерів. А я – з Македонії, яка не є членом ЄС, от і віддавали мене в оренду в «Керкіру» і «Аполон».- Якби не «Волинь», де міг опинитися минулого літа?- Міг грати в «АПОЕЛі». Вони ніби до мене придивлялися, але я обрав «Волинь», тому що в Україні, по-перше, футбол сильніший, відомі в Європі команди грають. А по-друге, тут більше силової боротьби, а мені до душі такий футбол. І взагалі там слабка ліга, є тільки 2-3 команди. І хоча «АПОЕЛ» наробив галасу в Лізі чемпіонів, в загальному в Україні грати цікавіше. Тут кожний матч – це стовідсоткова концентрація, боротьба…- Торік відвідувачі клубного сайту обрали тебе кращим гравцем «Волині» 2011 року. Як сприйняв цю новину?- Приємно, звісно, було, хлопці вітали. Але я їм так і сказав, що це наша спільна заслуга. Хоча, чого там казати – минулий рік видався непоганим для мене. Та й у 2012-у ми пропустили небагато голів.- Хто з форвардів українського чемпіонату тебе найбільше напружував?- Виділю нападників «Шахтаря» і «Металіста». А коли грав за Македонію в Москві, дуже сподобалися Аршавін і Кержаков.- У серпні 2011-го ти забив класний гол зі штрафного «Олександрії», а в інших матчах воротарі суперника рятували свої команди після твоїх ударів. Але останнім часом виконуєш стандарти менш вдало…- Якщо помітили, то я б'ю штрафні на силу, причому в усіх командах в яких грав. Ось тільки в збірній Пандев і Попов не підпускають до м'яча (сміється – fc.volyn.net). Найкрасивіший штрафний забив на Кіпрі, коли за «Етнікос» грав - метрів з 35-и у верхній кут. Справді, спочатку в Україні часто в «рамку» потрапляв. На тренуванні відпрацьовую штрафні, але нині щось приціл збився. Обіцяю виправитися.- Ти був дуже розгніваний домашньою поразкою від «Шахтаря»… Як відреагувала команда на неї?- Я вболівав за команду на трибуні, бо у грі з «Оболонню» мене видалили (тільки вдруге у кар’єрі). Дуже важко дивитися збоку і не мати можливості допомогти на полі. Хлопці видали дуже добрий матч і якби не той пенальті… Тепер ми на кубковий матч налаштуємося як слід, прагнемо реваншу. Те ж можу сказати про матч із «Динамо». Тим більше, що все одно є побоювання стосовно першої ліги і нам відступати нікуди.- Ти не грав у матчі першого кола проти «Динамо». І тільки зараз зустрінешся на полі із своїм товаришем Гораном Поповим…- Так, у мене тоді був перебір жовтих карток, шкода що не грав. А з Гораном ми чи не щодня зідзвонюємося. Він пожартував, що «Волинь» ніколи не виграє, а я пожартував, що «Динамо» не стане чемпіоном, бо ми відберемо очки у нього.- Ти давно знаєш Попова?- В збірній Македонії «українців» троє – я з «Волині», Попов з «Динамо» і Богатінов з «Карпат». Але більше з Гораном знаюся, адже ми разом ще в юніорській збірній почали грати.- З ким зручніше грати у центрі захисту – в парі з Приндетою чи з Масло?- Особливої різниці не відчуваю. Просто, коли Віталій на полі, то я граю правого центрального – так мені звичніше, а коли Ян у парі, то зліва. Проблем немає з обома. Я ж у збірній також часто змінюю партнерів у центрі захисту.- До слова, маєш новини зі збірної Македонії?- Так, 26 травня граємо товариський матч із Португалією. Вони якраз до Євро готуватимуться. Приємно із таким суперником буде зустрітися, сили випробувати.- Збірна Македонії не дуже добре пройшла відбір ЧЄ-2012. Як думаєш, Джону Тошаку під силу виправити щось у відборі на бразильський мундіаль?- Джон – фантастичний тренер. Я грав у всіх матчах, коли він став головним у нас. Ми провалили відбір на Євро-2012, випередивши лише Андорру. Але щось мені підказує, що Тошак ще своє слово скаже, тим більше, що у нас нині багато досвідчених хлопців, які грають у кращих чемпіонатах Європи.- У наступному матчі захисту лучан доведеться протистояти Ідейє та Шевченко, бо Мілевський дискваліфікований. Вже вивчив їхню манеру гри?- Я вивчав їхню гру. І можу сказати, що не тільки від цих двох слід чекати небезпеки. «Динамо» бореться за чемпіонський титул, тому очки в цьому поєдинку для обох команд життєво необхідні. Стосовно Шевченка, то це – мегазірка, а особливість Ідейе – його швидкість.Якщо у середині поля зіграємо строго і відповідально, так як, наприклад, із «Металургом», то і в обороні буде менше проблем. Можемо розраховувати і на перемогу, і на нічию. Так, як завжди це каже Анатолій Васильович: «Кожен матч – на перемогу».- Ти добре говориш російською. У кого вчився?- У Луцьку спочатку з викладачем займався, а пізніше сам почав все розуміти.- Не важко було до маленького Луцьку після Греції та Кіпру звикати?- Це моя робота. Але я дуже люблю тихі та спокійні містечка. Луцьк саме такий, тому іншого й не треба. Було б комфортно тут до кінця контракту відіграти.- Які твої улюблені місця в Луцьку?- Особливо багато часу для прогулянок немає. Між тренуваннями можу з Душаном Савичем і Сашою Стевичем в кафе у центрі міста зайти, але найчастіше – вдома відпочиваю.- З твоєю дружиною ми познайомилися на трибуні «Авангарду». Вона не пропускала матчі «Волині». Де ви познайомилися?- У Македонії. Ми зустрічалися п'ять років, і тільки два роки тому одружилися, коли я на Кіпрі грав. Її звати Тетяна, мені розповідали, що у вас також є таке ім'я. Таня зі мною і в Греції, і на Кіпрі була, і сюди приїхала.
ChB Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 21:05 #3356 Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 21:05 Да-да, звичайно здали. І Дем"ян після першого тайму, коли арбітри матчу підійшли до входу в тунель, кричав на них таким криком аби спеціально замилити всім очі.
olsad Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 21:16 #3357 Опубліковано 22 Квітня, 2012 в 21:16 Та стопудово здали... Сам лічьно бачив як гроші брали...А якщо серйозно - інколи так за...ють всі фахівці які все і про всіх знають, причом із достовірних джерел.
Smith Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 05:52 #3358 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 05:52 Виталий Кварцяный - о "Динамо" в матче против "Волыни": "Какие-то понты, какие-то хождения"Экс-наставник луцкой "Волыни" Виталий Кварцяный в студии "ПРО футбол" (выпуск от 22.04.2012) дал свою оценку матчу своей бывшей команды против киевского "Динамо"."Волынь" сегодня играла с очень большим подьемом, самоотдачей. Было видно, что команда очень хочет победить. Играть начали от обороны, боязливо, поэтому и не успели, наверное, сравнять. Они ж не знали, что "Динамо" будет ходить пешком.У "Динамо" был один солдат - Шовковский, и второй опытный боец с желанием - Шевченко. Два центральных защитника. А остальные ходят по полю. Средней линии нет, - того, чем "Динамо" славилось раньше. Говорили: покажи мне свою среднюю линию, и я скажу, какая у тебя команда. А в этом матче полузащиты нет, мячи никто не отбирает. Какие-то понты, какие-то хождения. Забеганий нет, коллективного прессинга - козырной карты киевского "Динамо".Если бы "Волынь" почувствовала сразу, что Киев будет играть ТАК, то, наверное, выиграла бы в три-четыре мяча. Просто не поняли, не поверили в свою возможности. Когда такая команда стоит, от которой дрожь берет из-за одного имени. Клуб, президент, все солидные люди делают для игроков все, а они выходят - и пешком... Пасха или что?В среду смотрели "Челси" - "Барселона" и думали, что короткий у команд период для восстановления. В субботу "Барселона" - "Реал" играют нормально - совесть есть какая-то. Мы смотрим игру киевского "Динамо" - люди пешком ходят.
ChB Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 09:21 #3359 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 09:21 Леандро: «Задоволений відношенням партнерів до матчу» - Що вам Анатолій Демяненко у перерві сказав? - Ну, він завжди вимагає максимального результату. Чи ми граємо з «Динамо», чи гратимемо з «Реалом». Він завжди налаштовує на боротьбу, на максимум.
AlexL8 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 10:25 #3360 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 10:25 Ага, в матчі з Реалом Волинь теж грала на перемогу)
Wayner Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 10:40 #3361 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 10:40 У вівторок, 24 квітня, у касах стадіону «Авангард» розпочнеться реалізація квитків на матч 1/2 фіналу Кубка України 2011/12 рр. «Волинь» (Луцьк) – «Шахтар» (Донецьк). Квитки з’являться у продажу з 10.00.Гравці і тренери «Волині» запрошують вболівальників на домашню арену команди. «Я приємно вражений тим, як щиро і завзято підтримували нас трибуни в домашніх іграх. Шкода, що ми поки не можемо виграти вдома, хоч у матчах із лідерами непогано себе показали. А у кубковій грі із «Шахтарем» підтримка необхідна як ніколи», - сказав клубній прес-службі Анатолій Демяненко.Зважаючи на підвищений інтерес до матчу, адміністрація стадіону радить вболівальникам завчасно запастися квитками.Перепустка на гру «Волинь» – «Шахтар» вартуватиме:на сектори 1-4, 11-16, 26-29 – 30 гривень;на сектори : 7, 9, 17, 20-24 – 15 гривень;на сектор №25 – 20 гривень («Сімейний квиток» на 2 місця);на сектори А і Б – 70 гривень;на сектор Д – VIP (ряд 1-5) – 100 гривень.Телефон для довідок: (0332) 24-14-54.Адміністрація стадіону нагадує також про те, що абонементи на домашні матчі «Волині» у сезоні 2011/12 не дійсні на поєдинки у Кубку України. Тому просимо їхніх власників заздалегідь подбати про квитки на гру із «Шахтарем».
Nikos Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 14:12 #3362 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 14:12 А я під дощем сьогодні з обіду поперся (
paksivatova Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:20 #3363 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 19:20 А мені сподобався на останній грі номер 5 !!! Тепер ходитиму на кожен матч вболівати
ChB Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:24 #3364 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:24 Кажуть, сьогодні на стадіоні "віп-ложа" горіла.
Nokian Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:34 #3365 Опубліковано 23 Квітня, 2012 в 20:34 27 го горітиме земля під ногами кротів!Все для перемоги!
kudrom Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:13 #3366 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:13 Такс, білєтікі купили, тренуємо голос для крику "Волинь - чемпіон!" (чи то краще "Спасібо житєлям Донбаса"? ) Головне - не торкатися в штрафній руками нікого з шахтьорів, особливо, нєжного екс-волиняку Шевчука!
justice777 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:28 #3367 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:28 Та вони там всі дуже тендітні, наче балярини.Перефразовуючи:В хоккей/футбол играют настоящие мужчиныкрот не играет в хоккей!
Nokian Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:36 #3368 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:36 А хто знає, чому у футболістів труси коротші, ніж в хокеїстів?
justice777 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:15 #3369 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:15 Тому, що кроти не грають в хокей
paksivatova Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:19 #3370 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:19 А хто знає, чому у футболістів труси коротші, ніж в хокеїстів? А чому у футболістів гетри довші за шорти ?
Nokian Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:24 #3371 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:24 тепло ,тепло....
pavking Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 16:01 #3372 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 16:01 Колеги, у Ваших коментарях хотілося б більшого професіоналізму, серйозності, мудрості ... Не треба розказувати казки, бо довго читати, пишіть по-суті!
Smith Опубліковано 25 Квітня, 2012 в 18:29 #3373 Опубліковано 25 Квітня, 2012 в 18:29 Анатолий Демьяненко: "Главное - нейтрализовать полузащиту "Шахтера"Главный тренер "Волыни" Анатолий Демьяненко вместе со своими подопечными готовится к полуфинальному матчу Кубка Украины, который лучане проведут в пятницу, 27 апреля, против "Шахтера". О положении дел в команде и о ходе подготовки к поединку с грандом наставник команды рассказал корреспонденту UA-Футбол.- Дела у нас нормально, настроение хорошее, - начал беседу Анатолий Васильевич. - От матча с "Динамо" уже успели отойти. Вообще, жалко, что так все сложилось - мы не заслуживали поражения в воскресенье.- Под конец сезона игроки некоторых команд, особенно решивших задачи на сезон, не настолько сконцентрированы во время матчей. Как вам удается мотивировать своих подопечных на борьбу в каждой игре?- Самое главное - психологический настрой: надо сделать так, чтобы они понимали - нужно биться невзирая на возможную усталость, а не действовать спустя рукава. С игроками надо разговаривать и убеждать, это непростой труд, но это работает.- Вы вернулись из Узбекистана не так давно. Можете ли сравнить психологическую работу с игроками в Украине и Узбекистане?- Игроки по менталитету разные. Там исполнителей пришлось перестраивать, чтобы в футбол играть. Здесь с этим попроще - все-таки уровень чемпионата повыше, чем в Узбекистане. Ну а насчет характеров игроков - везде бывают сложности. Главное - чтобы в итоге исполнители воспринимали слова тренера. Над этим стараемся.Против "Динамо" и "Шахтера" исполнителей настраивать особо не надо, потому как каждый хочет показать себя во всей красе и не потеряться. Надо только убеждать игроков не бояться играть в футбол.- Позади у вашей команды поединок с "Динамо", а впереди - встреча с "Шахтером". Как команда будет действовать против донецкого гранда?- Как действовать? Это полуфинал Кубка Украины, и будет очень серъезная борьба за выход в финал. Понятно, что "Шахтер" - фаворит противостояния, коллектив высокого уровня. Но ничего, будем бороться.- Готовитесь к кубковому матчу так же, как и к любому матчу чемпионата, или система подготовки отличается? - В принципе, работаем в обычном режиме. Смотрим игры оппонента, разбираем. То есть идет и теоретическая и физическая подготовка.- Последняя встреча с "Шахтером" в чемпионате была непростой для горняков. За счет чего вам удалось сдержать атакующие порывы команды Луческу и не дать им играть в свою игру?- Самое главное в матче против донецкой команды - нейтрализовать их полузащиту, самую сильную линию "Шахтера". Нужно не дать им спокойно думать и принимать решения, а ставить команду в цейнтнот, чтобы игроки были вынуждены быстрее принимать решения на поле.- Планируете таким же образом действовать и в кубковом матче?- Подождите-подождите. Все увидите в пятницу.- Наверняка в случае победы над горняками вашим подопечным полагаются премиальные, не так ли?- Премиальные в случае прохода будут, само собой. Да и сам выход в финал Кубка Украины, к которому все мы стремимся - это очень большое достижение для коллектива, хорошая возможность для нас показать себя.Билеты на матч уже проданы, так что ждем аншлаг на стадионе "Авангарде".- В турнирной таблице чемпионата за два тура до завершения "Волынь" занимает 12-ю позицию: вылететь команда - не вылетит, но и в десятку войти будет непросто...- Конечно, хочется занимать место повыше, но у нас и игры были сложные, да и я с коллективом только четвертый месяц... У нас сейчас идет перестройка коллектива - у меня иное видение футбола, чем было у прежнего тренерского штаба. Игроки адаптируются, подстраиваются. Ничего - всему свое время.
killabee Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 06:35 #3374 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 06:35 Призначили суддю на матч Волинь-Шахтар - Віталій Годулян.
Smith Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 06:40 #3375 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 06:40 Призначили суддю на матч Волинь-Шахтар - Віталій Годулян.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.