Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

По відео то щось навіть і забивав трохи і паси дальні непогані робив...

Це вже сьогодні трансферне вікно закрилося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виступав за бразильські клуби «Арук» (Крузейро), «Гама» (Бразиліа), «Гуарані» (Кампінас), «Фламенго» (Ріо-де-Жанейро), «Америка» (Натал), «Іпатінга», «Бразильєнсе» (Бразиліа), «Греміо» (Баруері), «Сертанзінью» (Сан-Паулу), «Гуаратанігета», «Кабуфріенсе» (Кабу-Фріу), «Сейландія», «Анаполіс».
- це ж кожен рік в новому клубі, його що скрізь виганяли?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матчі "Шахтар" - "Волинь" та "Олександрія" - "Карпати" - перенесли

Дирекція Прем’єр-ліги змінила дату та час проведення матчів 9-го туру "Шахтар" − "Волинь", "Олександрія" − "Карпати".

Зважаючи на:

1. Клопотання ФК "Шахтар" щодо перенесення дати проведення матчу "Шахтар" − "Волинь" з 10 на 9 вересня 2011 року у зв’язку із призначеним на 13 вересня гостьовим поєдинком проти "Порту" у Лізі Чемпіонів УЄФА. Враховуючи згоду ФК "Волинь".

2. Клопотання ФК "Карпати" щодо перенесення дати проведення матчу "Олександрія" − "Карпати" у зв’язку з тим, що 5 футболістів основного складу команди викликані до національних збірних своїх країн, матчі яких відбудуться 2 та 6 вересня. Враховуючи згоду ФК "Олександрія".

Також для забезпечення прямої трансляції обох п’ятничних матчів ("Шахтар" − "Волинь" і "Таврія" − "Кривбас") Дирекція ПЛ отримала згоду від СК "Таврія" щодо перенесення часу початку матчу "Таврія" − "Кривбас" з 20:00 на 21:00.

Отже, нові дати та час початку всіх матчів 9-го туру Епіцентр Чемпіонату України:

9 вересня (п'ятниця)

Шахтар - Волинь 19:00

Таврія - Кривбас 21:00

10 вересня (субота)

Ворскла - Чорноморець 17:00

Олександрія - Карпати 19:00

Металіст - Арсенал 19:30

11 вересня (неділя)

Зоря - Дніпро 15:00

Оболонь - Металург 17:00

Динамо - Іллічівець 19:30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви ось так спробуйте. Якщо не вийде, то ось текст:

"Волинь" зіграє два спаринги у Білорусі

Користуючись паузою у чемпіонаті, зумовленою матчами національних збірних, "Волинь" з 3 по 6 вересня проведе короткочасний тренувальний збір у сусідній Білорусі, де зіграє два спаринги. Традиційним суперником лучан у першому з них стане брестське "Динамо". Матч відбудеться 4 вересня о 17-00. Ще один матч команди проведуть між собою 6 вересня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрольний матч. "Динамо" Брест - "Волинь" 1:2

Запланований контрольний матч у сусідній Білорусі проти брестського "Динамо" завершився з рахунком 1:2 на користь наших земляків. Два м'ячі у ворота суперників провів Майкон. Подробиці матчу очікуйте згодом. "Динамо" (Брест) – "Волинь" 1:2 (1:0)

4 вересня. Брест. (17-00). Стадіон «Брестський». 500 глядачів. 24°С.

Судді: Г.Левчук (Малорита), О.Маслянко, А.Герасимук (обидва - Брест)

"Динамо": Деонас (Климович, 90+4), Гончаров, Забара, Клопоцький (Демидович, 75), Панковець (Щегрикович, 81), Менді (Вабищевич, 75), Премудров (Карасьов, 41), Макар (Колпачук, 67), Челідзе, Бурко (Осипчук,75), Лазарі(Матюхевич,78)

"Волинь": Неділько (Романенко, 41), Леандро, Шарпар, Масло (Гринченко, 70), Скоба (Акімов,82), Гобер (Жук, 85), Герасимюк (Пічкур,41), Лопес (Максимюк, 41), Годований, Шумахер, М.Олівейра (Карасюк, 61)

Голи: Менді (40), М.Олівейра (49, 61)

Попередження: Скоба (29), Пічкур (59), Леандро (77), Матюхевич (86), Демидович (88)

Удари по воротам: 12 (5+7) - 19 (9+10)

У ствір воріт: 4 (1+3) - 10 (4+6)

Кутові: 3 (1+2) – 5 (2 +3)

Фоли: 11 (4+7) – 13 (4+9)

Офсайды – 4 (1+3) – 1 (1+0)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наш Майкон за місяць виріс в ціні в два рази, був 600 тис а зарас 1,2 млн,(transfermarkt.de)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Динамо Б 1-4 Волинь

Забивали: Пічкур (2), Шумахер (42), Марковець (74), Максимюк (81)

Склад: Романенко, Симинин(к), Циркуненко, Годованый, Гринченко, Кримнюк, Бута, Карасюк, Марковец, Подригуля, Жук, Шарпар, Масло, Скоба, Гобер, Герасимюк, Пичкур, Лопес, Максимюк, Шумахер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гравці "Волині" у поєдинках збірних

Завершилися матчі збірних, котрі відбувалися цього тижня. Як ми повідомляли, у даних поєдинках взяли участь і кілька гравців «Волині». На жаль, результати більшості матчів стали невтішними для лучан. Виключенням є лише захисник Ванче Шиков, який у складі збірної Македонії у середу зумів здобути перемогу над збірною Андорри – 1:0. Щоправда, перед цим македонці поступилися росіянам з таким же рахунком, а Шиков став чи не найкращим у складі своєї національної команди у даній грі.

Нападник Олексій Бабир у складі молодіжної збірної України вийшов у стартовому складі на виїзну гру проти словенців, але у цьому поєдинку наша збірна програла з рахунком 0:2, а Олексій був замінений наприкінці матчу.

І, зрештою, півзахисник Віталій Приндета у складі збірної України U-19 взяв участь у міжнародному турнірі в Сербії – Меморіалі С.Вилотича. Віталій повністю відіграв у поєдинках проти команд Чорногорії та Угорщини, у яких наша збірна поступилася відповідно – 2:3 і 0:2, а у грі проти команди Сербії, яка завершилася внічию – 0:0, Приндета вийшов у стартовому складі, однак був замінений на 22-й хвилині матчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Василий Кобин: "Только "Волынь" может играть в такой футбол"

Полузащитник «Шахтера» Василий Кобин дал свои комментарии перед игрой с луцкой «Волынью».

– Василий, «Волынь» – команда достаточно жесткая. Вы готовы дать лучанам отпор?

– Да, «Волынь» – серьезная, агрессивная команда. В такой футбол, который они показывают, могут играть только они. За счет силовой борьбы и высокорослых футболистов эта команда разительно отличается от остальных команд в чемпионате Украины.

– Как думаешь, в пятницу они будут отсиживаться в обороне или «Волынь» не из таких?

– Не хотелось бы гадать. У них есть главный тренер, который выберет тактику на эту игру, которой они и будут следовать.

– Кстати, о Виталии Владимировиче. В этом году исполняется ровно 10 лет, как он у руля луцкой «Волыни». Как ты считаешь, это позитивный момент для команды, когда столь долгое время ею руководит один специалист?

– Я считаю, что да, это большой плюс для команды, когда главный тренер проводит на своем посту такой долгий срок, ведь все это время он находится в нужном тонусе.

– Можно считать Кварцяного незаменимым для «Волыни»?

– Не знаю, но он эмоциональный человек, это точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився огляд матчу... Не подобається мені така кількість виходів 1 на 1 з Недільком... Шахтар такого не пробачить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті перший матч кубку вдома :) Якщо виграли в Іллічів в гостях, то програти вдома буде якось некрасіво, думаю, мають проходити.

Ну шо, які прогнозики на сьогодні? Уникнемо розгрому? Врахуйте, що Кучер травмувався, мабуть буде Кривцов з Ракицьким, а ще Шевчук теж травмований, так що може знову буде Гай. А захист в такому наборі мона і порозхитувати :) В нападі, правда, всі найсильніші, хоча не виключено, що перед ЛЧ вони будуть берегти ноги, боячись гренадерів Кварца :)

В приципі 2 тижня перепочинку позитив для "Волині", тому що:

1) трохи налагодиться морально-психологічний клімат, вже всі змирилися, що Пищур звалив, а Шарпар вже грав товаристський матч в Бресті, значить не пішов безнадійно в дубль;

2) за цей час могли вже трохи зігратися новачки, той же Шумахер, Скоба заново включитися, та й може від травм дехто відійшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віталій Кварцяний: «Ми самі зіскочили з третього-четвертого місця»

На відміну від минулого сезону, старт якого склався для «Волині» гірше нікуди, в нинішньому лучани взяли з місця в кар'єр. Чого варта перемога в Дніпропетровську, де була обіграна команда Хуанде Рамоса, яка все ще зберігає честолюбні наміри щодо завоювання одного з комплектів медалей! Після успіху на «Дніпро-Арені» підопічні Віталія Кварцяного немов увійшли у смак, відібравши максимум очок ще в двох поєдинках - на виїзді з «Іллічівцем» і вдома з «Олександрією». Ці виграші разом з трьома нічиїми дозволили «Волині» підійнятися на почесне сьоме місце, лише на два пункти відстаючи «Таврії», що йде на четвертій, єврокубковій позиції. У найближчому турі луцьку команду очікує серйозне випробування у вигляді гостьового матчу з «Шахтарем». За два дні до зустрічі з чемпіоном «Волинь» повернулася з Білорусі, де продуктивно попрацювала під час міні-збору, що включав у себе два контрольних матчі. За словами наставника лучан, візит до сусідньої країни нічим особливим не відрізнявся - його підопічні працювали за звичним графіком.

- У Білорусії ми провели чотири дні - з 2-го по 6-е вересня, - ділиться враженнями Віталій Кварцяний. - Ця поїздка носила традиційний характер, її головною метою було проведення товариських матчів між Луцьком і Брестом. На білоруській землі «Волинь» двічі зіграла з «Динамо». Обидва поєдинки ми виграли - перший з рахунком 2:1, а другий - 4:1. До слова, динамівці виявилися для нас найбільш оптимальним в територіальному плані спаринг-партнером, адже «Карпати» з деяких пір не хочуть з нами грати. Однією з причин погіршення відносин між нашими клубами стала ситуація з орендованим у львівського клубу Самсоном Годвіним. Аж надто непомірно високою була оплата за його послуги на період півроку. А насправді це треба було щоб «Карпати» нам заплатити, щоб ми його взяли!

- А як щодо іншого клубу еліти - «Шахтаря», з яким вам належить зустрітися в наступному турі. Створити сенсацію і відібрати три очки в Донецьку, як це було в сезоні-2002/03, «Волинь» не має наміру?

- Як ти гірникам в Донецьку насолиш? На «Донбас-Арені» це зробити дуже складно. Важко щось загадувати.

- Як оцінюєте роботу «Волині» на селекційній ниві в літній трансферний період?

- А як можна її оцінювати, якщо у нас виникають систематичні травми. Знижений імунітет і безхарактерність футболістів призводять до того, що вони отримують ушкодження на рівному місці. Хворіють, чхають, кашляють - більша частина команди вже побувала в лазареті. З цієї причини ніяк не вдається розраховувати на оптимальний склад, ось і доводиться добирати нових гравців. Плюс і конфлікти з цими футболістами сьомої ліги ...

- Хоч ваші футболісти чхають і кашляють, зате вражають своїми антропометричними даними: всі як на підбір - гренадери.

- Все одно про своє здоров'я вони не думають: п'ють воду з вуглекислотою, і не відносяться до себе, як справжні професіонали. Ось і зараз у мене в команді купа хворих: то один, то другий, то третій ... Але якщо все ж говорити про нашу трансферну роботу, то вийшло так, як вийшло. Не все вдалося як нам того хотілося: запізно взяли одного гравця, запізнилися з другим, третім. Через цю «розкладеність» селекційної роботи ми втратили як мінімум 4-5 очок. Ще 2-3 недорахувалися через відсутність у команди своєї бази. Ось і вийшло, що з потенційного третього або четвертого місця ми самі зіскочили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо рахунку на матч, то треба що б свою думку сказав mykola - він дуже рідко помиляється.

Я сьогодні не буду мати змоги подивитись матч, то, народ, напишіть трохи як грали. Ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...