Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Чому ж гравці весь час жаліються на невиплати?

І чому б нам не скласти рейтинг глядацьких симпатій гравців за цей чемп.?

Ну, так Бутко стопудово форева.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Кварцяний каже, що його хочуть вижити з Луцька

Головний тренер футбольного клубу «Волинь», депутат Луцької міської ради Віталій Кварцяний заявив, що волинська обласна та луцька міська влада намагається вижити його з Луцька, оскільки ніяк не сприяє розвитку професійного футболу.

Про це він розповів під час сесії Луцької міської ради у середу, 25 травня.

Кварцяний переконаний, що в Луцьку може зникнути футбольна команда, адже депутатам обласної і міської рад, а також обласній адміністрації та луцькій мерії не цікаві проблеми ФК «Волинь».

«Я думаю, що перший і останній раз виступаю. Це авансом наперед за те, що шість місяців не виступав. Якщо комусь нецікаво, то хоча б зробіть вигляд, що цікаво», – звернувся він до обранців Луцькради.

«Ми не маємо багато амбіцій. Стадіон знаходиться в занедбаному стані. Стадіон – це для людей. За півроку депутати не можуть прийняти рішення. Сьогодні це збиткове підприємство. Нас відключають від світла під час матчу. Нас місто виживає. Як цирк приїхав, то знайшли можливість і включали… Комунікації всі згнили. Це не наша робота. Бо ми виконуємо свої зобов’язання по старому договору. А міська влада повинна дбати за стадіон», – висловився депутат.

Кварцяний переконує: на клуб здійснюється цілеспрямований економічний та політичний тиск.

«Я думаю, депутати не зацікавлені у тому, щоб футбол був і стадіон був», – обурювався Кварцяний.

Проте луцький мер Микола Романюк заспокоїв Кварцяного, пообіцявши, що футбол міська влада таки підтримуватиме, а з проблемами навколо стадіону «Авангард» розбереться.

Проте питання про ліквідацію комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард» депутати з розгляду на сесії 25 травня зняли. Планують розглянути пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євген ЧЕПУРНЕНКО: «З «Волині» ніхто до мене не звертався»

У домашній грі проти чернівецької «Буковини» форвард «Львова» Євген Чепурненко був дуже активним. Ця активність вилилася у гол, який дозволив «синьо-золотим» святкувати перемогу та зберегти шанс здобути одну з двох путівок до прем’єр-ліги. Та, попри це, футбольне життя не стоїть на місці. Попереду у «Львова» не менш важливі ігри.

-Добре, що ми перемогли «Буковину», але не варто зупинятися. Наступна гра проти «Олександрії» стане принциповою. Хлопці серйозно налаштовуються, ми знаємо, що граємо проти лідера чемпіонату, - каже Євген Чепурненко. На цю гру «Олександрія» серйозно готується, мабуть, розуміючи, якщо гра для них вдало складеться, то вони можуть достроково за два тури до завершення чемпіонату стати чемпіонами першої ліги. Однак у нас теж є свої завдання. Тому ми їдемо туди тільки за перемогою і будемо боротися та доводити, що нічим не гірші.

-На останньому домашньому матчі проти «Буковини» на трибунах добромильської «Лафорт-Арени» були присутні скаути луцької «Волині». Що тобі про це відомо?

-Перед грою я про це не чув, а дізнався вже тільки після матчу. Однак це не повинно жодним чином впливати на мене. Треба виходити на поле та доводити хорошою грою, що я чогось вартую.

-До речі, скаути з Луцька стежили саме за твоїми діями на полі. Тобі вдалося відзначитися забитим голом у ворота «Буковини» і взагалі бути одним із найкращих у складі «Львова». Після гри хтось із лучан до тебе підходив?

-Ні, ніхто не підходив. Я ж кажу, що про їхню присутність на стадіоні у Добромилі почув лише з чуток. Тому мені про це нічого не було відомо…

-Про Віталія Кварцяного, який тренує «Волинь» кажуть, що він жорсткий тренер. Якщо б тобі запропонували продовжити кар’єру футболіста у цій команді, чи перейшов би під її знамена з огляду на неординарінсть головного тренера луцької команди?

-Для цього потрібен час, аби все обдумати. На разі я гравець футбольного клубу «Львів». А що буде далі – покаже час.

-А на який період у тебе діючий контракт зі «Львовом»?

-Ще півроку, до зими.

-Наступна гра «Львова» проти «Олександрії» буде ключовою для обох команд, адже «Львів» ще не втратив шанси вийти в прем’єр-лігу. Щоправда, останні ігри проти команди Шарана у «Львова» не вдаються. За рахунок чого можна перервати цю неприємну «традицію» та перемогти олександрійців?

-Ми на всі попередні ігри виходили з великим бажанням та самовіддачею на полі. Ми вже неодноразово доводили, що можемо грати не лише на рівних, а й перемагати такі команди з лідируючої групи як «Закарпаття» та «Буковина». В першому колі, коли ми вдома програли «Олександрії» 0:3, такого рахунку майже ніхто не очікував. У такому разі чому б нам не поїхати в Олександрію та не реваншуватися за поразку у першому колі.

-На післяматчевій прес-конференції після гри з «Буковиною» їхній тренер Вадим Заяць у дуже різкій формі виражався про вболівальників «Львова. Що скажеш з цього приводу?

-Мені така різкість з його боку не зрозуміла. У принципі, це його справа, він вирішує, як йому висловлюватися. Я думаю, що ті люди, які ці висловлювання та жести бачили, мабуть, розчарувалися… Хоча я не хочу коментувати дії тренера «Буковини».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Волынь» vs «Барселона»:

Самый высокий вратарь Исса Ндойе (201 см) / Хосе Пинто (186 см)

Самый низкий вратарь Виталий Недилько (190 см) / Виктор Вальдес (183 см)

Самый высокий полевой игрок Александр Пищур (196 см) / Жерар Пике (192 см)

Самый низкий полевой игрок Сорин Параскив (177 см) / Лионель Месси (169 см)

Средний рост игроков 186 см / 177 см

http://kp.ua/daily/200511/281159/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, якби виставити команду з захисників Барси проти команди з нападників Волині, хто б переміг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про колишнього гравця ФК "Волинь":

Кварцяний зробив подарунок екс-гравцеві «Волині»

Перед початком прощального матчу кошнього гравця ФК «Волинь» голкіпера Олександра Гуменюка наставник «волинян» Віталій Кварцяний зробив Гуменюку подарунок.

Нагадаємо, Гуменюк також – колишній голкіпер хмельницького клубу «Поділля». Саме у Хмельницьку 5 червня і відбувся прощальний матч між «Збірною Гуменюка» і командою «Поділля всіх часів». Про це інформує Хмельницька народна газета.

Він подарував екс-воротарю пам'ятну дошку та комплект форми ФК «Волинь».

Як зауважив Віталій Кварцяний, цей подарунок: «за хороший етап роботи». Нагадаємо, Олександр Гуменюк не лише грав за луцьку «Волинь», а й певний час працював тренером голкіперів цієї команди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волынь. Итоги сезона

Sport.ua подводит итоги выступления 11-й команды чемпионата Украины

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бутко продолжит карьеру в Ильичевце

Официальный сайт Шахтера подтверждает переход сразу четырех своих игроков в Ильичевец.

Вся эта четверка выступала в последнем сезоне в составе других клубов украинской премьер-лиги. Руслан Фомин, Максим Ковалев и Сергей Шевчук играли на правах аренды в составе Зари, а Богдан Бутко - за Волынь.

Также известно, что в составе Ильичевца могут начать сезон еще несколько игроков, права на которых принадлежат Шахтеру Алексей Полянский и Роман Емельянов. Напомним, в прошлом сезоне в составе мариупольского клуба выступало 15 арендованных у Шахтера игроков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні розмовляв по телефону з одним гравцем "Волині". Він казав, що зарплати не виплатили. Крім того, є заборгованість по зарплаті працівникам клубу. Гравці не хочуть повертатися до клубу, поки той не виплатить заборгованості. Клуб не сильно педалює це питання (питання штрафу для гравців), бо якщо клуб не виплатить зарплату, то сам отримає штраф за невиконання фінансових зобов'язань (сума там ого-го). Тому, зараз на порядку денному два питання: 1. Пошук грошей і виплата зарплат; 2. Зняття з чемпу.

Ось така невесела картина. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Богдан Стронціцький міняє Крим на Волинь

Міжсезоння час для футбольних переходів. Як стало відомо з достовірних джерел відомий в минулому воротар львівських „Карпат” Богдан Стронціцький з нового сезону буде працювати старшим тренером луцької „Волині”. Тим самим допомагатиме Віталію Кварцяному.

Нагадаємо, що останнім часом Богдан Стронціцький працював тренером у команді першої ліги „Кримтеплиця” (Молодіжне). Слід також відзначити, що після завершення футбольної кар’єри Стронціцький працював тренером у львівських „Карпатах”, а також тренував аматорів з Куликова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо чергова байка. Але з достатньо близьків до власників нашого клубу джерел поступила інформація, про продаж 75% акцій клубу Ігорю Палиці.

Довідково:

Палиця Ігор Петрович; ВАТ "Укрнафта", голова правління (з 02.2003).

Народився 10.12.1972 (м.Луцьк).

Освіта.: Волинський державний університет ім. Лесі Українки (1994), "Історія і право".

03.2006 канд. в нар. деп. України від СелПУ, №6 в списку.

На час виборів: голова правління ВАТ "Укрнафта", безпартійний.

1993-99 - директор, укр.-латвійське СП "Мавекс - Л". 1999-02.2003 - в.о. члена правл., комерц. директор, голова правління, ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття".

Засл. економіст України (09.2004).

З 23.11.2007 року народний депутат ВР України 6-го демократичного скликання.

Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу

Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА", порядковий номер у списку 68

Хтось щось чув з цього приводу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор Палиця - це людина Бені Коломойського. Може Беня і хоче через "своїх" купити клуб? Хз. Я, принаймні, про таке не чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не чув за це, але добавлю, Ігор Палиця займає 61 місце в 100-ні найбагатших людей України за 2011 рік, його статки 178 млн $

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, розказуйте поконкретніше, хто знає, шо там за роман Палиці до Волині. :friday: А то якщо нічого не поміняється, то здарова пєрдів опять. :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казали знайомі судді, що Столяр відказався від Волині, продав 75% акції, але тут проскакувала фамілія Борі Колеснікова. Напевно іде борьба за Волинь, Ахметов хоче собі Коломойський хоче собі)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по "слухам" 75% Палиця 20% Ахметов(слухи раніше ходили) ну і Столяр 5% ось така математика виходить :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по "слухам" 75% Палиця 20% Ахметов(слухи раніше ходили) ну і Столяр 5% ось така математика виходить :rolleyes:

Для чого Ахметову чи взагалі будь-кому купляти 20% акцій Волині? Це навіть не блокуючий пакет. Що їх замість обоїв вдома клеїти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це приблизно, як заходиш в супермаркет і купуєш різні непотрібні речі,коли є вільні гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...