Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

special Є якась інфа від Дикого на рахунок матчу з Севасом, що там було насправді ?? і які завдання на цей сезон :D ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є цікава достовірна інформація... За виграш в останньому матчі з Ілічівцьом Кварцяний пообіцяв гравцям по 20 тис $ кожному, от чого вони так грали!!!!!!!!!!! інформація від Дикого!

І був безмежно радий рахунку в кінці матчу ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

special Є якась інфа від Дикого на рахунок матчу з Севасом, що там було насправді ?? і які завдання на цей сезон :D ?

За цей матч нічого не знаю.А якщо пропонував такі гроші футболістам то значить завдання не вилетіти з прем'єр ліги, і вже думаю воно на 95% виконано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 гол Олександра Пищура

[ ] [ ]

0

Забивши два голи у останніх виїзних матчах, нападник луцької команди Олександр Пищур довів свій рахунок забитих м’ячів за «Волинь» до 51 голу, ставши таким чином, сьомим гравцем в історії команди, котрому вдалося здолати позначку в 50 забитих м’ячів. Нагадаємо, що до числа найкращих бомбардирів «Волині» входять також Володимир Дикий та Андрій Федецький – по 91 голу, Володимир Мозолюк – 89, Василь Сачко – 63, Павло Філонюк – 60 та Володимир Бердовський – 54 голи.

З 51 проведеного голу 8 Олександр забив у Прем’єр-лізі, 3 – в Кубку України і 40 – у першій лізі. Із загальної кількості голів 17 було забито головою і 34 ногами (в тому силі – 30 правою і 4 лівою). Якщо говорити про комбінаційні моменти, то розпочнемо з пенальті. Адже одинадцять голів було забито Пищуром саме «з крапки». При цьому п’ять разів Олександр пробивав у лівий від себе кут і по три рази відзначився ударом в правий кут та по центру воріт. П’ять голів було забито із штрафних ударів і, зазначимо, що у всіх випадках відстань до воріт коливалася у межах 30-35 метрів. Вісім голів було забито після подачі кутових. При цьому після кутових з лівого флангу – два, а з правого – шість голів. Сімнадцять голів Сашко забивав після флангових подач партнерів. Десять гольових передач пройшло з лівого краю і сім – з правого.

Якщо ж вести мову про «територію» гольових ударів, то зазначимо, що 10 голів було забито з-за меж штрафного майданчика, а 41 – після ударів у карному. При цьому лише 7 голів були забиті після ударів з меж воротарського, а 34 – з більш дальньої відстані.

Говорячи про часові межі голів Пищура, необхідно відзначити, що найбільше влучних пострілів було завдано у проміжку між 61-ю та 75-ю хвилинами – 17. Полюбляє Олександр забивати у стартові 15 хвилин гри – 13 голів. 8 голів було забито в останні п’ятнадцять хвилин, в тому числі – три у компенсований арбітром час. А от в проміжках між 16-30 та 31-45 хвилинами Олександр Пищур відзначився лише по чотири рази. Ще п’ять голів було забито у перші п’ятнадцять хвилин другого тайму. Таким чином, першотаймовий доробок бомбардира складає 21 гол, а друготаймовий – 30.

Якщо говорити про суперників волинян, яким забивав Пищур, то найбільш постраждалою виявилась київська «Оболонь», кіпери якої шість разів виймали м’яч з сітки воріт після пострілів Сашка. П’ять голів було забито київському «Динамо-2». По чотири – у ворота «Кривбасу» та сімферопольського «Ігросервіса». Тричі після ударів Пищура м’яч тріпотів у сітках воріт бурштинського «Енергетика», «Закарпаття», «Іллічівця», «Прикарпаття» та ПФК «Олександрія». По два рази Сашко відзначався в матчах проти чернігівської «Десни», овідіопольського «Дністра», харківського «Геліоса», «Севастополя» та «Нафтовика-Укрнафти». І лише по одному голу було забито «Ворсклі», черкаському «Дніпру», донецькому та запорізькому «Металургам», дніпродзержинській «Сталі», «Феніксу-Іллічівцю» і ФК «Харків».

Крім того, забиваючи згаданий уже 51 гол, Олександр Пищур оформив 2 хет-трики і 10 дублів у ворота суперників, а у сезоні 2008/09 став кращим бомбардиром і кращим гравцем першої ліги. А якщо враховувати загальну кількість голів, забитих Олександром Пищуром в офіційних матчах різних рангів у складі усіх команд, за які він виступав, то в активі Сашка наразі 97 голів і забивши ще три мячі, бомбардир святкуватиме свою першу "сотню".

http://ua-football.com/ukrainian/high/4dadd7f7.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяному не терпиться повернути Майкона?

Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний вражений тим, як грає відданий в оренду за 200 000 євро бразильський нападник Майкон Олівейра у складі румунської команди «Стяуа».

«Я побачив, що він витворяє в Румунії. Думаю, Майкон нам би зараз дуже згодився, але нічого не поробиш – слід чекати літа, коли ми зможемо повернути його до «Волині». Сподіваюся, на той час він збереже свою нинішню форму», – сказав Кварцяний. Про це пише Uafan.

Нагадаємо, згідно з угодою, укладеною у лютому 2011-го, бразилець виступатиме у Бухаресті 4 місяці, але згодом румуни матимуть право укласти нову угоду.

Ще два тижні тому президент «Стяуа» Джіджі Бекалі скептично висловлювався про перспективи бразильця Майкона, якого румуни узяли в оренду у луцької «Волині», у своїй команді.

Проте зараз ситуація змінилася. Три голи в останніх двох матчах змусили власника «Стяуа» захоплено говорити про нападаючого, і тепер Бекалі націлений на куппівлю футболіста. Згідно з угодою, сума відступних за Майкона становить 800 тисяч євро. тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 26-му турі УПЛ «Волинь» приймає сусідів по турнірній таблиці та грозу авторитетів, київську «Оболонь», яка славиться не тільки пивом, а й тим, що вміє вигравати в «Шахтаря» та «Динамо», що й продемонструвала в цьому сезоні.

Команди практично виконали завдання на сезон – залишитись у вишці. Тому гра обіцяє бути безкомпромісною та бойовою. Цікаве буде протистояння Віталія Кварцяного та Сергія Ковальця, якій в сезоні 2003/2004 грав у складі «Волині» під керівництвом діючого коуча лучан.

В цьому чемпіонаті в першому колі команди грали в Києві. «Волинь» перемогла 1:0, тому Ковалець без сумнівів буде налаштовувати своїх підопічних на реванш.

Лучани в минулому турі, в Маріуполі з «Іллічівцем», зіграли у нічию 2:2. Гра була атакуюча та цікава, з безліччю моментів. «Волинь» мала вигравати, але на останній хвилині «Іллічівець» все таки вирвав нічию, тим самим не давши «Волині» перервати 6-тиматчеву безвиграшну серію. Тож, вболівальники вимагають від лучан тільки перемоги. Пивовари ж минулий матч провели удома з «Карпатами» - теж нічия 1:1.

Щодо змін у складах команд командах – через дискваліфікацію матч пропустять: Богдан Бутко «Волинь» та Ігор Пластун «Оболонь».

У протистояннях між командами статистика зустрічей наступна. В УПЛ команди провели між собою 7 матчів. Перевага на боці лучан: 4 перемоги «Волині», 2 нічиї та одну зустріч виграла «Оболонь». Всього ж за всю історію протистоянь (УПЛ та Перша Ліга), суперники зіграли між собою 17 матчів, і тут беззаперечна перевага волинян – 10 перемог, 3 нічиї, та 4 перемоги «Оболоні».

Перш за все дане протистояння для «Волині» має одну мету – виграти та показати місцевим вболівальникам гарну комбінаційну, атакуючу гру. Пивовари, програвши матч удома, прикладуть усіх зусиль, щоб забрати 3 очки в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раздавал Дисциплинарный комитет ПЛ и индивидуальные наказания. Так, известный своим зачастую слишком эмоциональным поведением наставник «Волыни» Виталий Кварцяный заплатит из своего кармана штраф в размере 2 500 гривен за то, что во время поединка своих подопечных с «Ильичевцем» сделал неприличный жест в сторону центральной трибуны мариупольского стадиона. Правда, сам коуч в свое оправдание утверждал, что своеобразное движение было адресовано сидевшим на скамейке запасных представителям луцкой команды.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому прикол сьогоднішнього матчу це те що Волинь якщо виграє, то може за певних розкладів вийти на 6 місце після цього туру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був на стадіоні, звідти дивився матч. По 1 тайму склалось враження, що грали Фенікс та Енергетик - такий був г.внофутбол.

Дуже потужний початок 2 тайму і "додавили" все ж таки Оболонь. Ісса сьогодні класно виручав після Ващукових та Карковського "виносів". Інфарктнікі, мля.

Ну що, вітаю з першою перемогою Волині у 2 колі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви замітили, як забили гол?

Троє гравців "Волині", тримаючись один за одного,

"свинячим каре" пішли в штрафний майданчик і "розсипались".

Заплутали захисників - і Стевіч забив!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і добре! (кажу поки без особого оптимізму)

Матч не дивився, кажуть, Ісса сьогодні непогано грав? Не знаю чому, але мені б хотілося б щоб цей "колоритний тіпаж" в нас ще лишився. (Нічого не маю проти Неділька, він дуже потужно виглядав восени, але схоже його врочили :) )

Цікава кінцівка чемпіоната намічається, нема тільки інтриги по першому місцю. А далі: Динамо чи все ж Метал в ЛЧ? Чи дострибне Дніпро до Металіста, чи лишиться на місці, чи взагалі буде прикол - Карпати четверті!? 6-е місце - фантастіка, але там зараз "Волинь"! І зігнати її можуть "Арсенал" і "Таврія", але ж "Арсенал" грає з "Динамо", та і "Таврія" у Львові, де "Карпати" дуже потужні. Так що може бути прикол - програвши ЧОТИРИ матчі з розгромними рахунками, команда в зоні Ліги Європи :)) Чудєса, а не чемпіонат :) А внизу? "Метазап" проснувся, Сєвас в дуже непоганій формі, Кривбас з Іллічами випереджають, але зовсім несуттєво. Якщо рахувати по очках, то команди починаючи з 6-го місця ще мають шанс вилетіти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот вам і 6 місце, арсенал програє динамо, а таврія карпатам, і згадуймо як після карпат і севастополя говорили про першу лігу!

835880185263.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...