Перейти до змісту

Народ як вічний кредитор

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://www.pravda.com.ua/news/2009/2/24/90224.htm

Прочитав статтю що вище і взяв з відти ідею, дійсно з людьми треба працювати, щоб вони повірили і могли вірити. Якщо народ по 100 грн скіниться можна гори горнути цілий місяць, і я думаю на3-4 місяці ресурсу в народу є, але ж в нас знову хочуть взяти кредит і не повернути.

Опубліковано

спостерігаючи за тим як наші банки ведуть справи схиляюсь до думки, що жоден з них навіть і не збирається тут залишатись на довго, ну щось тіпа татар: погвалутвали, покрали, попалили і назад в степи

Опубліковано
спостерігаючи за тим як наші банки ведуть справи схиляюсь до думки, що жоден з них навіть і не збирається тут залишатись на довго, ну щось тіпа татар: погвалутвали, покрали, попалили і назад в степи

Рома, ти користуєшся послугами якогось банку?

ванус:прошу надалі не визивати флуд

Опубліковано
Прочитав статтю що вище і взяв з відти ідею, дійсно з людьми треба працювати, щоб вони повірили і могли вірити.

так поработали же, "подтолкнули" людей к банковской системе, уж какой народ осторожный был после развала союза и его сбервкладами, ан нет, поверили, пошли в банки. Теперь же - "умелыми руками мы правим как могём..." и сомневаюсь что в ближайшие пару годиков доверие народа повернется лицом к банкам.

З.Ы. Цитирую своего друга, не совсем по теме говорил, но: "нельзя до такой степени на№;%%ь людей, тем более в вопросе денег"

Опубліковано

Рома, ти користуєшся послугами якогось банку?

Так-так-так. А скільки є банків, які спокійно достроково видають депозити громадянам, не згадуючи при цьому незаконні, а то й вже недійсні вказівки НБУ? Я щось про один такий чув (не пригадую який), може ще пару є - це означає, що решта 99% "імєла нас во всє мєста ввіду".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...