Перейти до змісту

Чутка

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

народ =) не парьтесь

ше трохан =) і в странє буде одна валюта =) яку буде випускати Прихватизований банк Стельмаха =)

kupur_img.jpg

тут приклад =) не самого маленького номіналу =)))) ггг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DefJamaica, я не розумію, що тобі зробив обчислювальний центр що ти так хочеш його грохнути. Вони роблять дуже велику роботу, яка значно полегшує життя платникам, службам і беруть за це мізерні гроші. Якщо ти думаєш, що банк буде брати з тебе менше після ліквідації центра, то ти дуже помиляєшся. Доречі не всі банки беруть плату за комунальні платежі. Яка їм вигода? А вигода в безплатній готівці. В усіх банках стоїть прога центра і бази, які вони дуже чітко ведуть. Я думаю що вони чесно беруть гроші за свою роботу. А що їм безкоштовно працювати? Зараз ти підходиш, говориш адресу і все. Якщо ліквідують, треба буде гемароїтись з показниками лічильників, рахунками, ще з всякою фігнею. Я за центр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І яку ж таку роботу вони роблять.

Консолідатори вони ось хто.

При чому один раз програму налаштували, і все машина сама все рахує. Чи ти думаїш вони на бумажках рахують.

Тут жеж так само і в компютерному світі ти можеш купити компа в магазині, а може ш і в мене, а я куплю в тому ж таки магазині, і ще проценти візьму "за послуги"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перше: про долю обчислювального говорили ще в Листопаді.

Друге: без обчислювального буде незручно платити.

Третє: гроші там непогані.

Четверте: не все в них на автоматі там, хоча грошики водяться.

З.ЬІ. Все це реформування нашої влади ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І яку ж таку роботу вони роблять.

Консолідатори вони ось хто.

При чому один раз програму налаштували, і все машина сама все рахує. Чи ти думаїш вони на бумажках рахують.

Тут жеж так само і в компютерному світі ти можеш купити компа в магазині, а може ш і в мене, а я куплю в тому ж таки магазині, і ще проценти візьму "за послуги"...

Як це можна так, один раз налаштувати і вона все робитиме? Я особисто працював на минулій роботі (в банку) з тією програмою. Вона стара, але працює. Ти хочеш сказати що програма сама вводить в базу нові квартири, міняє прізвища власників, на початок року сама знає які рахунки вводяться нові до бюджету, сама змінює реквізити жеків, ходить по квартирах і записує показники лічільників, нові тарифи в базу сама вносить....... Над цим працюють люди, а не програма. Кожній програмі потрібен супровід. Можливо там лишніх потрібно скоротити, але повністю ліквідовувати не варто. Давайте все позакриваємо. В Україні мало є областей, які мають таку базу по комуналці. Приїзджали до мене родичі, і були приємно здивовані такою організацією платежів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також мав справу с програмкою =)

база оновлюється наскільки я пам*ятаю раз в місяць =)

я так сказать не за то шоб його грохнути целєком =) просто бюрократів повиганяти, трошки вдосконалити оту їхню систему =) дай буде вообще суперово все =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також мав справу с програмкою =)

база оновлюється наскільки я пам*ятаю раз в місяць =)

я так сказать не за то шоб його грохнути целєком =) просто бюрократів повиганяти, трошки вдосконалити оту їхню систему =) дай буде вообще суперово все =)

Здається, два рази в місяць оновлюється.

Обчислювальний центр - благо для платників. І дійсно, небагато областей таку річ мають. Але якщо до неї "присмокталось" забагато грошових вампірів, то пора їх осиковим кілком звідти, а не цю програму (в широкому розумінні цього слова) "під шумок" прибити.

Я - платник, користувач цієї системи, бачу вершину тої піраміди. Вона мені зручна. А внутрішності..... реформуйте...., вдосконаліть.... а мені залиште, як є, єдиною квитанцією і одним консультаційним пунктом ПО НАРАХУВАННЯХ (якщо не їх вина, то піду і до суто постачальників послуг, але це вже потім).

Свого часу із ОЦ мав справу (неправильно комуналку ставили, але то років 5 тому), то як споживач повністю задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...