Перейти до змісту

Хто катаэться на лижах???

Гість Podorozhnyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт усім!!!

Прошу поділитися враженнями від катання на лижах - будь-ласка!!! Була вже 4 рази за зиму в Карпатах і ще не разу не каталася на лижах - це напевно смішно)))

27 лютого їду знову (запрошую Вас також) і хочу вже спробувати, але чую різні відгуки і не знаю, що робити.

Зарання дякую!!!

:)

Опубліковано

А щож тут ділитись враженнями. Це як наркотик спробував раз і тобі капец. Спригнути дуже важко та й навіщо якщо це і здоров`я, і задоволення. А якщо кататись по екскурсіям то здоров`я багато не наберешся занадто багато часу проводиш у дорозі що не є гуд для спини. А так 4 години дороги туди 3 дні активного відпочинку і ще чотири години назад. Так що кататись нада однозначно.

Опубліковано

Знаю мужика, кожний день майже катаеться зараз в районі струмівських дач - гаразджа, по лісі собі має маршрут, поки сніг є. Задоволений.

Опубліковано

Знаешь, когда спрашивают про лыжи, чаще всего имеют в виду именно горные, а если говоришь, что катаешься на беговых тебя понимают с трудом, мол, а нафига?!

Зря :)

Опубліковано

Спробуй snowboard, для порівняння. ИМХО доска рулить!

легше розібратись з 1 доскою, ніж 2ма)) а відчуття аналогічні лижам... спочатку вільного падіння, потім вільного котіння :lol:

Опубліковано

легше розібратись з 1 доскою, ніж 2ма)) а відчуття аналогічні лижам... спочатку вільного падіння, потім вільного котіння :lol:

олололололо

ты хоть на доску раз становился ? причем не в гараздже ... а в горах где то ... розобраться легче ... а ха ха ха ха

З.Ы.

если ты за день научишся поворачивать в обе стороны ...... то это МЕГА прогресс будет =)

а на лыжах ... уже можно влетать в повороты "на кантах" за тот же день =)

+Борд не отстебывается как лыжи .... т.е. если не правильно падать .. то можна ооочень сильно поламаться

Опубліковано

олололололо

ты хоть на доску раз становился ? причем не в гараздже ... а в горах где то ... розобраться легче ... а ха ха ха ха

З.Ы.

если ты за день научишся поворачивать в обе стороны ...... то это МЕГА прогресс будет =)

а на лыжах ... уже можно влетать в повороты "на кантах" за тот же день =)

+Борд не отстебывается как лыжи .... т.е. если не правильно падать .. то можна ооочень сильно поламаться

олололололо

такі ставав, такі в горах... прикінь знаю щотаке кант. падав... мабуть прально бо досі вмію ходити.

відстрілюються? нераз бачив як лижнік з одною лижою котиться донизу...

Опубліковано

когда едешь со скорость 80+км/ч ... то не выбираешь как именно падать ... а если "оно" не отстебнется ..... то сгрупироваться не выйдет .... а дальнейшую судьбу я думаю не трудно представить =)

З.Ы.

и ты просто травм не видел нормальных ....

я лично... при столкновении... сломал ногу .. + неудачно упал в итоге открытый перелом колена .. правого ... 15 швов и 2 месяца гипса и костылей =)

а катаюсь я довольно неплохо .... и уже довольно долго .....

просто так бывает иногда =)

Опубліковано

цікаво де ти розганявся 80 км ????

якщо ти непогано катаєшся щей досить довго, як можна неудачно впасти і так поламатись????? особисто я бачив такі травми в людей які перший раз ставали на лижі на г. Тростян.

"а буває деколи" - з тими хто думає, що він вміє їздити, або перший варіант.

Опубліковано

как обычно ... ехал "по краю" и тут "из лесу" вышло тело .... и я в него ....

а 80 км/ч можна делать с горы Довга ... к 12му подьемнику.... там "прямая" и ооочень резвая =)

+ летать можна тока до 11 утра .... дальше чревато ... трасы розбивают .. горбы .. колия ...

Опубліковано
+ летать можна тока до 11 утра .... дальше чревато ... трасы розбивают .. горбы .. колия ...

Угу, эти самые бордеры чистят снег до травы и камней ;)

Опубліковано

Набирати таку швидкість це вже небезпечно як для себе так і для оточуючих. На Європейських курортах за перевищення швидкості штрафують.

Опубліковано

на европейських шрафують, а на наших ламаються або ламають ;)

і підготовка трас у нас не дозволяє (не рекомендується) їздити на тиких швидкостях, ну хіба що на Буковелі більш менш є сітка, матами дерева і стійки закриті!

Опубліковано

на тростяні я вчився кататись =))))

а поламався я 4 роки тому =) власне після того .. я більше ніколи не буду намагатись вижати з себе більше чим я можу насправді =)))))) бєсцЕнний опит =)

З.І.

в Нас в Буковелі не штрафують ... але вже є спєцові трасси для літунів з флажками там і всім іншим =)

Опубліковано

І я вчився на тростяні кататись. І прогрес доречі пішов великими темпами після непоганого такого падіння!!! деколи такий опит падінь може і допомогти!

Опубліковано

Ну ще трошки і новий лижник буде папаню і маманю тими лижами на гору заганяти!

Опубліковано

Ты пробовал? Именно с горы, а не с холмиков в Гараздже... ;)

Конечно, "Старт-Шоссе" - это тоже велосипед и на нём при желании можно на даунхильных трассах гонять :)

Они узкие (в глубоком снегу "тонут"). Они недостаточно жёсткие. Они не имеют металлического канта (на льду беспомощны и неуправляемы). Крепления не фиксируют ногу (управление на скорости затруднено). Достаточно аргументов против? ;)

На горных тоже можно по равнине катать - а потом по ступенькам аки радикулирующий старичок ходить ;)

Опубліковано

уяви собі, пробував! і навіть приймаю участь у змаганнях злижного туризму і виступаю на бігових (просто інших нема) хоча інші спортсмени виступають на скитурах, телемарках і тд. ну якщо тобі це шось говорить!!

Они узкие (в глубоком снегу "тонут"). Они недостаточно жёсткие. Они не имеют металлического канта (на льду беспомощны и неуправляемы). Крепления не фиксируют ногу (управление на скорости затруднено). Достаточно аргументов против? ;)

якщо не розбираєшся то для чого писати???? аби написати??? ти спочатку взнай ,а тоді розказуй мені, що краще і які лижі для чого!

Опубліковано

Сбавь тон для начала ;)

Я не первый год на лыжах хожу, поэтому тоже кое-что знаю ;)

Лыжи для ски-тура и телемарка отличаются от беговых. Хотя бы геометрией (более приталенной у ски-турных) и наличием канта (у телемарков).

И если ты такой знаток, то должен был увидеть, что на лыжах стоит обычное крепление на 75мм (без возможности фиксировать пятку, как в вышеуказанных). И уж тем более ты должен знать, что поворачивать при таком раскладе на скорости на горе значительно труднее, чем в приспособленных для этого лыжах. Не говорю, что нереально, но вещи нужно использовать по назначению, а не по принципу "на чём есть, на том и катаю" ;)

В "Ворде" фотографии обрабатывать можно, и в "ФотоШопе" текст тоже верстается ;)

Да, уточню, я рассказывал именно про свои лыжи.

Опубліковано

лижи для скітура і телемарка однакові майже, різне кріплення і боти! це так між іншим!

бігових лиж є декілька видів:для класики, конька, прогулянок, походів(є кант металевий) ну і т.д. ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...