Перейти до змісту

Бесстрашный / Fearless 2006 DVDRip

MrVes

31 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бесстрашный / Fearless 2006 DVDRip

2006-03-24 00:30:00 / Tooborg

Жанр: Боевик / Драма

Режиссер: Ронни Ю / Ronny Yu/

В ролях: Джет Ли /Jet Li/, Мишель Йео /Michelle Yeoh/, Натан Джоунс /Nathan Jones/, Коллин Чоу /Collin Chou/, Энтони Де Лонгис /Anthony De Longis/, Масато Харада /Masato Harada/, Майк Лидер /Mike Leeder/, Шидо Накамура /Shido Nakamura/ и др.

Сюжет фильма: Эпическая сага о китайском гуру боевых искусств Хо Юане (1869-1910), основателе школы Цзинь Ву и его сыне.

Фок Юань мечтает о продолжении наследия своего отца, основавшего школу боевых искусств в Китае. Однако личная трагедия заставляет его исчезнуть на несколько лет. До тех пор, пока он не получает известие о том, что его страна нуждается в бесстрашных воинах...

Выпущено: Focus Features

Продолжительность: 01:39:24

Видеокодек: XviD

Битрейт видео: 852 кб/с

Размер кадра: 640x256

Качество видео: DVDRip

Аудиокодек: MP3

Битрейт аудио: 128 кб/с

Количество звук. дорожек: 1 - Rus

Перевод: Многоголосовой

Опубліковано
Скорее пытался залить, сейчас там что-то похожее на ави файл, размером 760 килобайт...

Тогда ща брошу заливалку :friday:

Опубліковано
подивився,дуже хороший фільм на мою думку,і не тільки бойові мистецтва але й моральна сторона :):)

Моряль (як і у всіх китайскьких фільмах) це боротьба добра зі здом, і звичайно кінцева перемога добра.

З.І. Я люблю бойовики, але кінець у китайських відомий на перед, невідомо тільки (частково) як до кінца дійти. :)

Опубліковано

13664.jpg

старайся розміщати до фільмів отакі картинкі. мені наприклад так набагато понятніше шо за фільм...

+ було б добре в великих розмірах (такий як цей) ...

Опубліковано
старайся розміщати до фільмів отакі картинкі. мені наприклад так набагато понятніше шо за фільм...

+ було б добре в великих розмірах (такий як цей) ...

Не усе зразу.

З.І. Я китайські не збирався викладати так як качав тільки для себе - раніше не було симпатій хоча б частини відвідувачів форуму до цього жанру.

Ось так.

Опубліковано
тепер в тебе є шанувальник ))))

Не шанувальник (я сподіваюсь), а людина яка розділяє частково мої вподобання щодо фільмів :)

Опубліковано

тепер в тебе є шанувальник ))))

Не шанувальник (я сподіваюсь), а людина яка розділяє частково мої вподобання щодо фільмів :)

ти правильно зрозумів ,що я хотів сказати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...