Перейти до змісту

Транзитом через планету Земля

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Хочу поділитись своєю так сказати, думкою. Про евреїв. Нехочу нікого ображати, просто склалось таке враження, недавно. Після того як serega, туташній адмін, ставив комп в еврея, де в хаті не роззуваються. Чомусь зразу в мене провелась паралель з циганами. Цигани живуть як будто в них кожний день останній на цьому місці, і завтра може прийдеться знятись і чухнути незнати куди. Тому прибирати в хаті, на подвірї (до речі, цигани не живуть в квартирах, ви знаєте?, а якщо живуть то стараються на верхньому поверсі... :) є причина. ) митись, робити ремонт, немає сенсу.

Так що з тими евреями не так, вроді як не цигани, і країну їм дали, і чимось займаються, а різні недобрі люди так нагло брешуть про такий достойний народ. Цікаво як вони всі змовились між собою? що їм треба від тих бідних евреїв?

Є така приказка "Диму без вогню небуває", останнім часом все більше переконуюсь що всі приказки кажуть правду.

Щоб зрозуміти поведінку евреїв, треба провести аналогію. Уявіть собі що ви їдете потягом з далекого сходу Росії на Україну і цей потяг за весь час робить одну зупинку десь там за Уралом, в цьому потязі немає туалету, це важливо :). Всі люди вибігають на цій зупинці і починають все навкруги обсирати і обсцикати. Після того як добре висрались на лиці зявляється посмішка :) і настрій піднімається, починають ці люди дивитись довкола, де це вони опинились?

Виявляється по станції ходять якісь незнайомі люди, про щось говорять, чимось торгують, але яка пасажирам різниця хто вони ці люди і що вони думають про них і засрану місцевість, через 5 хвилин потяг поїде і пасажири тих людей більше не побачать, а раз так, от чому б в місцевих щось не вкрасти, не обманути, не згвалтувати? Правильно, немає жодних причин які б зупиняли. Мораль? не смішіть, вибачатись не прийдеться. Не дай Бог комусь з місцевих дорікнути за це лайно як весь потяг вилазить у вікна і починає махати конституціїєю і кричати про ущімленіє прав пасажирів місцевим населенням. І вони праві, тому що тільки суд може визнати когось винним. І ще не факт що винними будуть пасажири.

Ну ось підходить час, і потяг рушає з місця, попереду пасажирів чекає світле і радісне вічне життя на небі, а позаду все далі і далі, вже за деревами, та вже і не видно ту стару станцію з тими мешканцями які залишились розгрібати, така в них судьба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відсип мені.

А то я щось не на тій хвилі..

Ходу думок не зрозумів зовсім. В циган дома не був, навіть не знайомий із жодним із них.

Євреїв знайомих маю. Був удома, робив їм контупери і т.д. Цілком адекватні і доволі чистоплотні люди..

Питання: шо не так?

чи я щось не зрозумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поток сознанія...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відсип мені.

А то я щось не на тій хвилі..

Ходу думок не зрозумів зовсім. В циган дома не був, навіть не знайомий із жодним із них.

Євреїв знайомих маю. Був удома, робив їм контупери і т.д. Цілком адекватні і доволі чистоплотні люди..

Питання: шо не так?

чи я щось не зрозумів.

там моя відповідь на питання, чому таке ставлення до евреїв., а прикинь якщо я ще і покурю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не понял. в поезде цыгане ехали или евреи? и на станции за Уралом - кто, евреи? или цыгане?

а... не, понял. на станции торгуют - значит евреи.

а цыгане де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що, в поїзді туалети під час руху закриті? Зазвичай відчинені можна ср*ти спокійно. (відносно спокійно). Те що без душу не митий не бритий смердючий - так..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трохи запутав, в потязі не ви їдете, а одні люди, а на станції другі люди. і взагалі це байка, в моїй байці в потязі срати не можна :)

і циган там нема, з ними все ясно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx7, ти де на циган дивився? поїдь на південний захід нашої неньки і ти прозрієш які там будинки (гарні і великі) та подвір"я (чисті і впорядковані) в циган. так що нетреба судити про народ по самих гірших представниках ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foxx7, ти де на циган дивився? поїдь на південний захід нашої неньки і ти прозрієш які там будинки (гарні і великі) та подвір"я (чисті і впорядковані) в циган. так що нетреба судити про народ по самих гірших представниках ;)

я сужу по тому що бачу, бачив я на картинках їхні дома з декором з чистим подвірям. В наших депутатів тоже є гарні "хатки", але це неробить їх кращими представниками народу, я би сказав чим вони є. мова не про циган. а про транзит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось дуже алегорично. Життя коротка зупинка. І при чому тут євреї? Типу "місцеві"?

Як і у інших народів, є плюси і мінуси. Тільки Бог їх вибрав (мусив когось вибрати :) , в цивілізацію граєм, також когось вибираєм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ninja:

"Так що з тими евреями не так, вроді як не цигани, і країну їм дали"

офигенно сказано, мб ты лично вручал им страну, типа вот нате, живите но не наглейте...

равноценно если кто то бы сказал "ох уж эти украинцы, и страну им выделили, так они и то поделить не могут"

мб у тебя есть к ним личная неприязнь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harvester: приїжають евреї в Умань і засирають ту Умань, і ніхто ім нічого сказати не може, ні місцеві, ні менти. Бо піднімуть жиди галас про антисемітизм. Так і хочеть замінувати те місце, щоб порозліталось те все лайно. :)

RaZoReX: ти правий, ніхто їм не давав країну, вони самі забрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євреї не цигани - сидять на місці.

Чи ви маєте на увазі як вони підтримують чистоту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой що ви гаварите,не смешите мои тапочки.Моня ти слишил за что они говорят.да ета ж уму не растяжима.Клянусь Оддесай матерью

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо пильно придивитись, то можна знайти багато спільних рис у цих двох народів (циган і жидів). Антропологічні риси і навіть національний одяг у них схожі (правда, не жіночий).

...І їхали вони десь здалеку, але, мабуть, не поїздом, а на бричках. Можливо, навіть, з Індії їх поперли. А когось, може, з Персії. Тоді ж люди не переймались, чи це толерантно, чи політкоректно, чи демократично; дістали своїм шахрайством, злодійством і брехнею - геть з країни.

І от так вони собі кочували. Але одні по дорозі ставали то буддистами, то оріянами, то католиками (залежно від того, біля кого розташовувались табором і кого планували оббирати, під того й "косили"). Інші вирішили, що будуть юдеями і розсіялись в районі Хозарського Каганату. Звідси і пішли "рассєяне" (тобто "розсіяні") і країна "Рассєя".

Але через деякий час вони так "дістали" не тільки народи, що проживали на території Хозарського Каганату, а й сусідів-русичів, що Святослав Хоробрий пішов на них з військом і розігнав. І це була його стратегічна помилка. Бо розганяти потрібно було вміючи, десь за Урал. Хоча, мабуть, і це не допомогло б. Бо ця зараза посунулась до нас не тільки з Хозарського Каганату, а ще й з території Польщі. Гонили їх по Європі з країни в країну, поки вони не надибали толерантних українців. І п'ють вони нашу кров до цих пір. І не допомагає проти них ні Гайдамаччина, ні Коліївщина, ні Хмельниччина, ні Холокост. От при "совєтах" починали їх помаленьку витісняти за кордон, а ті що залишалися, наче нічим не відрізнялися від пересічних громадян.

Аж тут раптом "перебудова" (напевно, її план розроблений у якійсь американській синагозі; чи у Білому Домі, що, по суті, одне і те ж). І ще й десант рабинів прислали, а ті сюди зелені папірці і от не встигли тут змигнути оком, як народне господарство вже зовсім не народне, а приватна власність "богообраних", які ще до недавна були "пересічними громадянами". І все йде до того, що от-от трипільці будуть оголошені правовірними семітами, а українці - окупантами "справжньої" Палестини і матимуть вони право лише на невеличкий "сектор Ґаза" десь в районі 30-кілометрової зони...

© Едуард Ходос :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євреї не цигани - сидять на місці.

Чи ви маєте на увазі як вони підтримують чистоту?

да, суть байки в тому що прибирати немає сенсу. Тільки для циган це локально. А для евреїв глобально, планета Земля з жителями, це зупинка з обслугою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі про податки Черновецького. Був в історії такий еврей Зюсс. Зробив він рабом кредиту місцевого скажем міського голову. Через цей долг прийшов до влади. І почались податки на дороги, тютюн, повітря, дощ, сонце і тд. Поки місцеве населення його не повісило. То може Леня Че - еврей? :)

Фильм - "Еврей Зюсс" 140 мб в суммі

http://www.rusprav.info/video/Zuss/zuss_1.wmv

http://www.rusprav.info/video/Zuss/zuss_2.wmv

http://www.rusprav.info/video/Zuss/zuss_3.wmv

http://www.rusprav.info/video/Zuss/zuss_4.wmv

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може Леня Че - еврей?

А ви що, не знали, що в багатьох євреїв прізвища утворені за місцем народження? Тобто, предок Льоні - єврей з Чернівців, Каламойскій - з Коломиї, Бродскій - з Бродів, Ґаліцкій - з Галичини (більш розширена географія місця народження), Вінніцкая - жидівка з Вінниці і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

откуда інфа про його родичів?

судя по цьому, в нього нема релігії :)

http://www.youtube.com/watch?v=UPFfl01Hasw

а тут зомбі

http://www.youtube.com/watch?v=Dwovd98th8E

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам нікого не нагадує цей представник нації "мучеників"?:

blinchkov_morkho_abelevich.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ладно, хватить, так можна довго і нудно сюди постити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...