Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

воно то так, але з моєї справи я зрозумів слідуюче:

в них є показник радара, можливо навіть не твій, але я так зрозумів що ти цього не докажеш (то стосується беркута), а в тебе нема нічого...

в мене був свідок і його суддя натякаючи запитала чи він часом не дивився на спідометр? а він звісно не дивився...

тобто якщо в тебе є свідок який скаже - да дісно ти їха в межах норми, то справа твоя, а в решті випадків думаю що не твоя...

коли я сказав що згідно нової редакцій КУпАП потрібно відео та фотодокази, то мені посміхнувшись суддя сказала : "То ви так думаєте...".

от так і живемо....

Ти майже повторив мою історію!!! Додам тільки шо після того, як я сказав шо їхав 60км/год і бачив це на спідометрі, і це саме підтвердив мій свідок, цей "дядя с усами" долучив до справи !!!УВАГА!!! довідку з цеху сертифікації бувшого Луцького автомобільного заводу, де сказано шо ВОНИ тарировку спідометрів не проводять, а лише провіряють, працює він чи ні. Яке це має відношення до мого автомобіля, зібраного в Детройті, штат Мічіган, тільки КТУЛХУ знає!!!

Народ проти Ларі Флінта блін...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь
Луценко заборонив даішникам таємно знімати порушників

03 квiтня 2009, 10:42

--------------------------------------------------------------------------------

Міністерство внутрішніх справ зобов’язало співробітників ДАІ фіксувати порушення правил дорожнього руху у формі та на службових автомобілях.

Про це повідомив журналістів у Полтаві міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Він підписав наказ про обов’язкове носіння співробітниками Державної автомобільної інспекції службової форми при фіксації порушень ПДР на відео або фото.

«Всі працівники ДАІ, які займаються фото- і відеофіксацією на дорозі повинні знаходитися тільки в службовій формі та на службовому автомобілі з синіми номерами», - сказав Луценко.

За його словами, раніше допускалося, щоби співробітники ДАІ були не у формі і на приватному автотранспорті.

«Буквально з наступного понеділка всі будуть у формі і на службових авто. Можливо, це поліпшить взаєморозуміння між учасниками дорожнього руху і співробітниками ДАІ», - цитує його слова proUA.

Взято з www.4post.com.ua, якщо то дійсно буде так, то думаю ігри в шпигунів-ДАЙців закінчаться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

затрахатЛи вони "заборонено - знову дозволено - скасовано раніше видану..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, нічого це не змінить. Так, там де ми звикли бачити Ланоса та Пассата будуть стояти Део з синіми номера та Оператори в формі. А Део та Пассат перенесуться в інші місця та будуть виконувати план по кількості виписаних протоколів. Да. Пора встановлювати в машину камеру та знімати свої відрядження, для того, щоб хоч якийсь доказ мати в разі чого в суді. 

В мене колега в середу їздив в Франківськ, то 2 рази "штрафанули" +привіз протокола. А взагалі зупинял 5 чи 6 разів. 1 квітня йомайо.

Вчора їздив в відрядження в Київ. Під Київом ДАЙців ну аж занадто. Одні з Візіром план по протоколам виписують, інші - по готівці. А бачать щось вантажне - в них аж настрій піднімається. Мене не зупинив по причині того, що все таки зрозумів, що зупинивши мене (їхав в третій смузі) далекувато йому прийдеться йти при такому потоці транспорту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я вітаю!

А можна постанову суду сюди, щоб почитати?

post-606-1238949259.jpg

post-606-1238949269.jpg

post-606-1240318099.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скинь будь - ласка позов,який ти подавав в суд :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В описаному випадку дійсно варто було поборотись. P.S. Плюс до того ж Р. Кухтей - адекватний суддя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В описаному випадку дійсно варто було поборотись. P.S. Плюс до того ж Р. Кухтей - адекватний суддя.

Я так понимаю нужно подавать жалобу и уповать на адекватность судьи ;) Если меня хотят незаконно оштрафовать, то какая тут может быть неадекватность ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов моїй мамі "лист щастя".

Вона власник авто, хоча за кермом ніколи не їздила і не їздить.

У постанові мол.сержант міліції допустив помилку (на мою думку) вказавши, що скоєне адмін порушення, передбачене ч.1 ст.122.14 КУпАП.

Такої статті у КУпАП просто не існує...

Підскажіть, знаючі люди, можна це використати у адмін.позові?

P.S. Чи може така стаття 122.14 існує? То "ткніть носом" плс "для почитать".

post-290-1239287616.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нете що можна!!! :D

потрібно!!! ^_^ ^_^

ДОРЕЧІ ЗА ПОРУШЕННЯ ЯКИХ ПРАВИЛ ПДР оштрафовано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так понимаю нужно подавать жалобу и уповать на адекватность судьи ;) Если меня хотят незаконно оштрафовать, то какая тут может быть неадекватность ;)

Походи по судових засіданнях - зрозумієш....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОРЕЧІ ЗА ПОРУШЕННЯ ЯКИХ ПРАВИЛ ПДР оштрафовано?

За перевищення швидкості на 23км/год. у Луцьку, вул.Ковельська.

Напевно малась на увазі ч.1 ст.122 КУпАП, але ж явно і чітко написано ч.1 ст.122.14 КУпАП.

(на фото тут добре неозброєним оком видно)

І як правильно і грамотно на цей факт вказати у позові, що стаття неіснуюча? Чи що постанова складена з помилками?...

P.S. А завтра останній день для оскарження... :(

Доречі, поясніть таке: 10 днів з моменту винесення постанови дається для оскарження у ВДАІ чи до судових адмін позовів це теж стосується?

Бо саму скаргу у ВДАІ м.Луцьк на Гордіюка ще 06.04.2009 відправили по пошті. Але скарга думаю не відмінить постанови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

побувавши на суді можу сказати, що суддя не візьме до уваги що протокол чи постанова неправильно заповненна, порушення було, штраф полагається, то або будь добрий плати штраф, або докажи що ти не порушував, так що не варто спиратись на неправільно заповнені постанови...

тим більше шо менти вже просікли, сьогодні привозив свіжу Ковельську постанову мені кум, так вона заповненна дуже даже грамотно, все як потрбіно, то що в суд не подавати?

звісно подавати, але подавати для того щоб оправдати себе, а не оскаржити дії працівників ДАЇ...

тим більше в нього цікава ситуація дві фото, на одній в нього показує на вото 87, а на наступній 54...

просто чудова ситуація не на користь ментам :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшов моїй мамі "лист щастя".

Вона власник авто, хоча за кермом ніколи не їздила і не їздить.

У постанові мол.сержант міліції допустив помилку (на мою думку) вказавши, що скоєне адмін порушення, передбачене ч.1 ст.122.14 КУпАП.

Такої статті у КУпАП просто не існує...

Підскажіть, знаючі люди, можна це використати у адмін.позові?

P.S. Чи може така стаття 122.14 існує? То "ткніть носом" плс "для почитать".

Можеш написати так:

Згідно ст. 283 КУпАП Постанова по справі про адміністративне правопорушення повинна містити: найменування органу (посадової особи), який виніс постанову, дату розгляду справи; відомості про

особу, щодо якої розглядається справа; опис обставин, установлених при розгляді справи; зазначення нормативного акта, який передбачає відповідальність за дане адміністративне правопорушення; прийняте по справі рішення.

В отриманій мною постанові інспектор Бардюркін вказує, що я 02.02.02 порушив ПДР, чим скоїв адміністративне правопорушення передбачене ч.10 ст. 122.14. КУпАП.

Так як в КУпАП стаття, на яку ссилається інспектор в даній постанові, відсутня, вважаю постанову № ...... незаконною та такою, що підлягає скасуванню.у і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можеш написати так:

Згідно ст. 283 КУпАП Постанова по справі про адміністративне правопорушення повинна містити: найменування органу (посадової особи), який виніс постанову, дату розгляду справи; відомості про

особу, щодо якої розглядається справа; опис обставин, установлених при розгляді справи; зазначення нормативного акта, який передбачає відповідальність за дане адміністративне правопорушення; прийняте по справі рішення.

В отриманій мною постанові інспектор Бардюркін вказує, що я 02.02.02 порушив ПДР, чим скоїв адміністративне правопорушення передбачене ч.10 ст. 122.14. КУпАП.

Так як в КУпАП стаття, на яку ссилається інспектор в даній постанові, відсутня, вважаю постанову № ...... незаконною та такою, що підлягає скасуванню.у і т.д.

Таке формулювання 122.14 КУпАП означає стаття 122 частина 14. Отже відсутня не сама стаття, а 14-та частина (їх там стільки немає).

В позовній заяві про це вказав теж. Подав сьогодні до суду, побачимо що з того вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю нічого хорошого не вийде, був в мене сьогодні кум в суді (доречі листа не було від дайців, просто визвали зразу в суд), там йому показали постанову та фотки, сказали їхав по населеному пункті з перевищенням швидкості... на фотці його машина з перевищенням, а дороги не видно, і друга фотка місце події, але вже без його авто... суд сказав винен, оплатить штраф, доречі в нього там перевищення більше 50 то штраф такий нехілий...

ги..

і шо робити? доречі він теж то спитав, то йому сказали не нравиться рішення суду - оскаржуй...

отак і живемо, мають нас ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в них в голові тільки одне ...

плати, плати, плати, плати ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю нічого хорошого не вийде, був в мене сьогодні кум в суді (доречі листа не було від дайців, просто визвали зразу в суд), там йому показали постанову та фотки, сказали їхав по населеному пункті з перевищенням швидкості... на фотці його машина з перевищенням, а дороги не видно, і друга фотка місце події, але вже без його авто... суд сказав винен, оплатить штраф, доречі в нього там перевищення більше 50 то штраф такий нехілий...

ги..

і шо робити? доречі він теж то спитав, то йому сказали не нравиться рішення суду - оскаржуй...

отак і живемо, мають нас ...

треба було просити ознайомитись з матеріалами справи та перенесення судового засідання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

припускаю, шо в даному випадку зіграв фактор неадекватного судді ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба було просити ознайомитись з матеріалами справи та перенесення судового засідання

скажемо це було вже слухання справи, і кум по судам не ходить так що шось там возмущатись не міг, коли попросив матеріали, то йому сказали що матеріали видаються в канцелярії по четвергам...

власне я порекомендував подати апеляцію..

побачим шо з того вийде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

2 alex1973 - +1 за постанову

Люди!!! може в когось ще є позитивні постанови по справі з візиром, скиньте сюди або в пм. а то зараз суд по моїй справі, суддя просить показати постанови на користь водіїв. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 alex1973 - +1 за постанову

Люди!!! може в когось ще є позитивні постанови по справі з візиром, скиньте сюди або в пм. а то зараз суд по моїй справі, суддя просить показати постанови на користь водіїв. :)

А в мене завтра суд. Теж те саме прохання до ALL ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Bus:

поки що знайшов такі постанови. http://www.reyestr.court.gov.ua/pls/apex/f...:SEARCH:NO:RP::

можеш їх взяти як приклад. але краще було б якби хтось скинув реальне рішення з позитивним результатом та мокрою печаткою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене знайомий з Рівного на минулому тижні виграв справу "проти Візиру".

Якшо сьогодні він ше з.явиться в асьці, то може скине мені постанову...

Апдейт:

На жаль, сьогодні постанову викласте не вийде - знайомий не забрав її ще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки що знайшов такі постанови. http://www.reyestr.court.gov.ua/pls/apex/f...:SEARCH:NO:RP::

шось ссмлка нічого не видає..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...