Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні сам зловив деу бірюзове. Сфоткав, і накатав дві скарги.

[/

ярчик скинь фоткі цього деу, в суді пригодиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь
Не так як завжди. Дорога до підстанції була вільна(!!! я такого за останні 5 років не памятаю), тільки посеред того проміжку стояла 9ка міліціянтів, які малювали протоколи на тах хто став в зоні дії знака "стоянка заборонена" .

Можливо вже потім розігнали, бо зранку я їхав на роботу , то стояли як завжди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, обратите внимание на радиаторную решетку. Сквозь неё просматриваются сине-красные спецсигналы. Так все-таки это частный автомобиль или служебный?

ЗЫ И кстати дополнительные противотуманки не предусмотренные конструкцией автомобиля ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, обратите внимание на радиаторную решетку. Сквозь неё просматриваются сине-красные спецсигналы. Так все-таки это частный автомобиль или служебный?

ЗЫ И кстати дополнительные противотуманки не предусмотренные конструкцией автомобиля ;)

Серед ментів теж є мажори і тюнінгуї - а кулє, свой, ніхто нічого не зробить, не скаже. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а також відсутній талон ТО, стігер ЦВ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це прийде Yarchikу офіційна відповідь і ми всі взнаємо...

:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вищеописане Деу раніше було при "повному бойовому параді" - були спецполоси, проблискові маячки і всьо інше, що давало змогу класифікувати автомобіль, як авто ДАІ. Тепер же з нього всьо познімали (не зовсім корректно, оскільки "знімають" це мають на увазі акуратно. В даному випадку, скоріше, нашвидкоруч і як-небудь обдерли, навіть не змивши гліцерином залишків клею по всьому авто) крім червоного і синього "хванаріка" за радіаторною решіткою. Певно для того, щоб доганяти могли зі світловим спецсигналом. Ця Деу просто часто заїжджала і заїжджає до нас на СТО для обслуговування - як і всі білі Деу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можете за мене порадіти, я свій штраф (лист щастя) в суді відсудив.

Маю постанову суду на руках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю,

а по справі можна нюанси, що було вирішальним при винесені рішення суду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я вітаю!

А можна постанову суду сюди, щоб почитати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна скинути позов який подавався в суд. і рішення суду! ми теж зараз судимся, можливо якісь нюанси і взяв би!

:D

дякую

можна на мило:

[email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще сюди, думаю це всім цікаво, і корисно...

Доречі сьогодні знов бачив пасата, треба ще його сфоткати і накатати заяву...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потепліло, знову виїхали косарі на дорогу. Сьогодні на Набережній на свому місці ланос припаркований стоїть. Візір навіть не пижаться сховати. Проводять відеозйомку. Не по формі. Сфотати не встиг, телефон в кишені лежав, та й часу не було зупинятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю! Нюанси в суді, позов і рішення виклади на форум будь-ласка, це всім треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання в наступному (можливо й не туди). Товариш проплатив штраф, відніс квитанцію про оплату в ДАЙ, але йому сказали, що їм потрібно оригінал квитанції. Питання в наступному: чи мають право ДАЙці забирати квитанцію, і на основі чого мають або не мають. По логіці речей, я взагалі не зобов'язаний її туда носити, і навіть якщо приніс, це мій особистий свого роду документ-оригінал, який має зберігатися в мене протягом якогось там періоду.

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевне питання буде де написано щоб їм квитанцію носити...

я наприклад непонесу, бо ніде не бачив щоб писало про квитанції..

точно знаю що квитанцію вимагають вже в виконавчій службі, от як прийде лист то туди покажу, але там точно тільки дивляться і не забирають...

до них хоть ближче, і в центрі як не як, а то сунься на 40, я то часто там буваю, але не повезу з принцепу, штаф оплачу і хай там собі самі шукають чи я оплатив чи ні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согодні в 14:00 бірюзова Диво-машина стояла на вул.Паркова(збоку від автозаправкі біля автобусної зупинкі) з відкритими передніми дверима (шоб вони спарились!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согодні в 14:00 бірюзова Диво-машина стояла на вул.Паркова

Сьогодні теж їх там бачив, але це вже інша бірюзова деу, з номерами АС5175АТ, в якій сиділи два молодих пацана...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче був я сьогодні на суді по своєму адмін. позову про визнання недійсною постанови про визнання мене винним у перевищенні швидкості.

Це було ще 28 грудня, в 5 ранку стрельнули в мене "феном" біля Володимира, типу 87км/год. Навколо - лісосмуга, а НЄТ - село якесь виявилось. І вони на вїзді в якусь закинуту ферму стояли. Поки строчили мені постанову, жирний напарник "мого" жирного даїшника зупинив якусь жіночку, сідає в машину, звонить жінці (5 ранку!!!), каже чуєш, я тут зупинив зав. нашим сільмагом, вона каже шо тебе знає, то шо, мені штрафувати її, га? Штрафувати, кажеш? Ну добре. Я сижу в акуї, думаю, **бать, шкода шо немає диктофона!!! Кароче накатав мені 300 грн і відпустив з миром. Так от, сьогодні був суд, гаїшники на нього не ходять, ходить замість них дядя один лисий, юрисконсульт місцевий. Приніс вагон справок шо фен був справний, відкалібрований, шо в 2008 році в мене було 6 перевищень швидкості (тіпа я злосний!!!) Я спирався на недостатню доказову базу та отримання наявних доказів з порушеннями інструкцій, відсутність свідків в ментів, присутність свідка в моєму авто, ймовірну належність показів приладу БЕРКУТ іншому автомобілю, шо рухався в потоці зі мною. ХЕР ТАМ !!!! ВІДМОВИТИ !!!

P.S. Попереду апеляційний суд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче був я сьогодні на суді по своєму адмін. позову про визнання недійсною постанови про визнання мене винним у перевищенні швидкості.

...............

ХЕР ТАМ !!!! ВІДМОВИТИ !!!

доречі з беркутом в мене теж був суд і теж відмовити...

до апеляційного суду, на мою думку, в даному випадку не варто подавати...

як мені обяснили вже після суду (доречі в мене з представників ДАЇ нікого не було, бо я судився не з місцевими) в них є всі докази, і все зроблено правильно, власне це не варіант з камерою, тобто якщо менти ходять на суд і подають всі документи справа програшна точно, єдине що може повезти якщо менти заб"ють і ніяких доків не принесуть, то тоді виграєш таку справу... сказали що оскаржувати потрібно однозначно, але просто сподіваємось на везіння, авось менти халявщики попадуться....

А от з камерами мене ще очікує два суди, от там буде цікавіше, тим більше шо питання наболівше та нашумівше... там думаю навіть варто в апеляційний ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...............

ХЕР ТАМ !!!! ВІДМОВИТИ !!!

доречі з беркутом в мене теж був суд і теж відмовити...

до апеляційного суду, на мою думку, в даному випадку не варто подавати...

1 - Мені не шкода заплатити 1,70 державного збору щоб ше їх трохи покошмарити.

2 - Ти б чув які "докази" вони представляють, брєд сівой кобили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воно то так, але з моєї справи я зрозумів слідуюче:

в них є показник радара, можливо навіть не твій, але я так зрозумів що ти цього не докажеш (то стосується беркута), а в тебе нема нічого...

в мене був свідок і його суддя натякаючи запитала чи він часом не дивився на спідометр? а він звісно не дивився...

тобто якщо в тебе є свідок який скаже - да дісно ти їха в межах норми, то справа твоя, а в решті випадків думаю що не твоя...

коли я сказав що згідно нової редакцій КУпАП потрібно відео та фотодокази, то мені посміхнувшись суддя сказала : "То ви так думаєте...".

от так і живемо....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...