Перейти до змісту

Продаються монітори PHILIPS 170V9FB

leo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Інтернет-магазин "МедіаМаркет" проводить акційний розпродаж моніторів PHILIPS 170V9FB 17" 4:3, 1280x1024, 800:1, 5 мс, 300кд/м2, VGA, Black

post-3441-1233781555.jpg

Дещо з характеристик:

- "квадрат", 1280x1024 пікселів, антибліковий поляризатор

- яскравість 300 кд/мІ

- коефіцієнт контрасності 800:1

- типовий час відклику 5 мс

- вхід сигналу VGA (аналоговий)

- офіційна модель, гарантія 36 міс в мережі авторизованих сервісних центрів (по всій Україні)

Ціна 850 грн.

Кожні 24 години ціна збільшується на 20 грн.

Умови придбання:

- пропозиція дійсна тільки для бордівців

- замовлення робити в інтернет-магазині "МедіаМаркет" з вказанням бордівського ніку

- максимальне замовлення: один монітор в одні руки (тобто, не для перепродажу)

- оплата має бути проведена в день замовлення (на наступний день ціна зросте)

Отже, Акція "Не гальмуй! Монітор ..."

Опубліковано

Закінчився перший день акції "Не гальмуй! Монітор ...".

Відповіді та коментарі:

а 19'' немає на розпродажі? купив би мабуть)))

Схожої халяви з 19" зараз не пропонуєм. Якщо вибрав вже якусь конкретну 19" модель - замов в інтернет-магазині "МедіаМаркет", а я трохи поправлю ціну персонально для тебе.

Цікаво ще чим не підходить 17" ? (Якщо дійсно є потреба в моніторі, даю пораду "Не гальмуй! Монітор купуй!")

Викладіть будь-ласка фото в аттачі.

Зроблено.

а контакты ГДЕ??? ни телефона ни адреса!!!

хоть телефон напишите

Ну так і акція називається "Не гальмуй...", :). Дякую, Yurik, за пояснення!

Взагалі, зараз інтернет-магазин "МедіаМаркет" працює без «гарячої телефонної лінії», детальніше в http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=288747

Зареєструвався, зробив замовлення. Поки ні слуху ні духу. :D

Дійсно, зробив замовлення о 04.02.2009 15:27 - 10 хв і вже хвилюватись - думаю не варто.

Практично зараз при замовлені "Доставка за адресою" кур'єрська служба інтернет-магазину "МедіаМаркет" вкладається в 3 години, від замовлення до доставки за вказаною адресою.

я тоже заказал, и уже приобрел

я доволен :)

Дякую за участь в акції!

Опубліковано

5 лютого інтернет-магазин "МедіаМаркет" проводить акційний розпродаж моніторів PHILIPS 170V9FB 17" 4:3, 1280x1024, 800:1, 5 мс, 300кд/м2, VGA, Black

за ціною 770 грн.

"Не гальмуй! Монітор ..."

Опубліковано
Акції якоїсь на фвкс немає часом?)

Якщо розуміти "фвкс" як факс, можем запропонувати Факс Panasonic KX-FT982UA-B АОН,Caller ID за 940 грн (1 шт, ціна дійсна до 08.02.2009)

Опубліковано
Ну по закупці я і так можу за 111 уе взяти, але хіба ж то акція ))

:), ну, вибач, бананів в нас ..., тобто факсів на халяву в нас нема. Та й факс - не всім потрібний, робити по такому товару спец-акцію нема змісту.

Має бути річ, в якій є потреба в багатьох користувачів, типу якийсь БФП, ББЖ, цифровик, ...

Опубліковано
Ну по закупці я і так можу за 111 уе взяти, але хіба ж то акція ))

:), ну, вибач, бананів в нас ..., тобто факсів на халяву в нас нема. Та й факс - не всім потрібний, робити по такому товару спец-акцію нема змісту.

Має бути річ, в якій є потреба в багатьох користувачів, типу якийсь БФП, ББЖ, цифровик, ...

Це як розуміти? Шо продаєте по акції те шо прийшло контрабасом? А контрабас берете такий який треба всім і швидко розберуть? Мені якось не цікавить що кому треба, мене цікавить факс! І акція на факс.

Опубліковано

Andrew_Best, это означает, что акции на факсы в данный момент не проводятся. только на мониторы.

ждите следующих акций...

Опубліковано

Сьогодні, 7 лютого, ціна для бордівців на монітор PHILIPS 170V9FB - 810 грн.

Опубліковано

Коментарі по акції:

- пропозиція дійсна тільки для бордівців

прошу не забувати написати ваш нік в коментарі до замовлення.

де ваша контора знаходиться, треба монітор купити!

контора, інтернет-магазин "МедіаМаркет", знаходиться за адресою http://www.mediamarket.lutsk.ua

і тільки там приймаються замовлення.

Не приймаєм замовлення в наших представництвах, по телефону, в ПП, на е-мейл, ...

шо за акція, курс росте і ціну піднімаєте

ні, ціна збільшується кожні 24 години на 20 грн. (тобто, "Не гальмуй!")

яка ціна в зелених?

ціна на монітор тільки в грн. та не "прив'язана" до курсу $.

Це як розуміти? Шо продаєте по акції те шо прийшло контрабасом? А контрабас берете такий який треба всім і швидко розберуть?

Ні, це не "контрабас".

Ні, мета проведення акції не в тому, щоб швидко все розібрали (не є проблема зразу все продати по таким цінам).

Тому стоїть і обмеження: 1 монітор в 1 руки. І правило це витримується (без образ, декільком бордівцям було відмовлено у відвантажені більшої кількості моніторів).

Акція - це халява?

Ні, акція "Не гальмуй! Монітор ..."

Опубліковано

Notice: Use of undefined constant COURIER_TTL - assumed 'COURIER_TTL' in D:\Inetpub\wwwroot\www\www.mediamarket.lutsk.ua\modules\shipping\class.courier.php on line 68

Notice: Use of undefined constant COURIER_DSCR - assumed 'COURIER_DSCR' in D:\Inetpub\wwwroot\www\www.mediamarket.lutsk.ua\modules\shipping\class.courier.php on line 69

Notice: Use of undefined constant DHLSHIPPINGMODULE_TTL - assumed 'DHLSHIPPINGMODULE_TTL' in D:\Inetpub\wwwroot\www\www.mediamarket.lutsk.ua\modules\shipping\class.dhlshippingmodule.php on line 27

Notice: Use of undefined constant DHLSHIPPINGMODULE_DSCR - assumed 'DHLSHIPPINGMODULE_DSCR' in D:\Inetpub\wwwroot\www\www.mediamarket.lutsk.ua\modules\shipping\class.dhlshippingmodule.php on line 28

от тобі й замовив..... :huh:

Опубліковано
Notice: Use of undefined constant COURIER_TTL - assumed 'COURIER_TTL' in D:\Inetpub\wwwroot\www\www.mediamarket.lutsk.ua\modules\shipping\class.courier.php on line 68

от тобі й замовив..... :huh:

Вияснив, є глюк, це коли оформити замовлення без реєстрації в інтернет-магазині (Швидке оформлення).

Поки відключив таку можливість. Зараз, щоб зробити замовлення - потрібно зареєструватися.

Скріпт поправлено. Все працює.

Дякую за повідомлення!

Опубліковано

Сьогодні, 9 лютого, ціна для бордівців на монітор PHILIPS 170V9FB - 850 грн.

Опубліковано

Акція від інтернет-магазину "МедіаМаркет" "Не гальмуй! Монітор ..." завершена.

Дякую всім учасникам!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...