Перейти до змісту

Барахолка Слайда

slaid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тут буде з'являтись на продаж всяка всячина ))) (налагоджую канал з німечиною(бу велікі) англія і штати (запчастини і аксесуари (байки по запитам))

щось буде дешево щось не дуже дешево ))))

щось за символічну плату ))) ггг побачимо)))

поки тільки починаю того не судіть строго )))

якщо щось кому треба пишіть (НОВЕ/БУ, ЦІНА НА ЯКУ РОЗРАХОВУЄТЕ(або яка для вас не дорого)) по взнаю ціни на бу товари ) (нові вбільшості невигідно привозити бо ті хто тут має знижку отримують майже те самме зза доставки) (якщо не відписую значить підходящого товару ще не знайшлось того прошу не ображатись бо особисто у мене цього немає))))

що є в наявності:

1 рама - 1600 грн (це моя попередня)

2 манеткі Shimano XTR M965 НОВІ !!! - 170 $

3 сумка під сідло WAVE велика - 40 грн ( катана сезон ) стан 5-

цікаві варіанти:

1 колеса хт (нові) 300 ує (за актуальнісь питайте будемо взнавати якщо потрібні )))

2 манетки LX з гідро лініями і гальмами (без роторів)(нові) 170 ує (актуальні до 07.2009)(а далі якщо треба буду взнавати

Опубліковано

сама бейсболка ))) -19 ує зі знижкою

b0c5050d0a95t.jpg f7ddf772667ft.jpg 2f6d02061afbt.jpg b5bb06482714t.jpg 1642c7de306et.jpg

2 ursa колеса пошукаємо ))) сьогодні завтра скажу ))

Опубліковано

Шатуни, передня (34.9 мм) й задня перекидка, манетки - все Алівіо, можна б/у якщо в хорошому стані 2006 і новіше

Опубліковано

2 Trix,ursa,TAIS напишіть нове чи б/у і силкі або моделі або хоч з якого по який рік (якщо б/у)

2 Fr1end так сакмо але ще скажи діаметр на передню перекидку

Опубліковано
Шатуни Shimano Alivio
ще пишіть - треба бу чи нове шукати

мені можна як б/в в хорошому стані так і нові за розумну ціну

Опубліковано

Новые колёса дорогие будут, ты же сам говорил ;)

Б/у, но в хорошем состоянии. Чем новее, тем лучше :) Втулка ХТ, спицы - ДТ, обода - Мавик.

Опубліковано

2 Trix,Fr1end алівіо дорого через доставку я буду мати на увазі якщо щось з'явиться викладу варіанти але одразу кажу як є

7eaa4b0a3738t.jpg

от наприклад така передня перекидка коштує 27 ує половину за пересилку то за пересилку хт заплатиш так само

Опубліковано

2 ursa алівіо і припустім 30 буде хт коштувати

нормальна різниця ? я сам поражаюсь - дуже дорога доставка (ну і це нова мається на увазі)

Опубліковано

Хм, ну я совсем недавно немного б/у-шную ХТ у нас брал за 120-150 грн и практически новую Deore за 90-100 грн... Поэтому так удивляюсь :)

Опубліковано

Доставка окремо взятого товару дорого виходить, так? а якщо наприклад назбирається 15 чоловік і доставити це все за один мах, ціна доставки зімнеться ж?

Опубліковано

3 y.e. разницы между Аливио и ХТ? Вы шо-то напутали, мне так кажется.

Какой тогда вообще смысл брать Аливио?

Опубліковано

Не, там 27 у.е - это цена Аливио с доставкой, равной половине этой суммы. Но даже если и так, то 100 грн за Аливио - пусть и новую - дороговато :)

А расценки на б/у будут отличаться в меньшую сторону?

Опубліковано

2 ursa звісно що будуть але безплатно всерівно не буде ))) тим більше що запрос у тебе не дитячий зовсім))

2 Expert я образно написав, але просто різниця несуттєва чере те що більша частина суми в доставці

2 Trix невиключено що буде дешевше тоді але це треба назбирати купку людей на одинаковий товар (все як правило з різних місць і там купується)

Опубліковано

ну от такі колеса будуть тобі коштувати нові 300 ує (зараз вони є)))) ну незнаю чи це дорого як за нові )))

а бу поки шукаю.... як тільки щось цікаве буде напишу

0893febf7c79.jpg

57e755d18769.jpg

c9d0c603f41e.jpg

4a36a0551215.jpg

9881918b0478.jpg

3d513dc45272.jpg

37479a611563.jpg

Опубліковано

продаю гальма XTR кантеліверні (занді+передні) - 40 ує (чи запропонуйте свою ціну )))

ff5589646a4ct.jpg 11d05c831095t.jpg

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...