Перейти до змісту

Покращуємо якість нету від ІНТЕРТЕЛЕКОМу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вже більше року користуюсь інтертелекомом, раніше такого не було. Приходив знайомий, в нього теж проблеми з підключенням

3196802.jpg

• Відповідей 297
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Напевно до старої, але мережа повинна була розвантажитись, А так взагалі зараз швидкість плаваюча - від 100 кбіт і часом зростає до мегабіта, дивлюсь по закачці.

Опубліковано

Зараз закачка йде 150-170 Кбайт/с, непогано. Найближча до мене БС - та, що на вул. Загородній на трубі котельні.

2623331255.png

Опубліковано

Антени немає, але до БС від мене 3-4 км. В мене почалось 29 березня(знайомий оплатив 2-го квітня, і в нього теж були проблеми з підключенням).Якщо на евдо зайшло то проблем немає,( пінг може "стрибати" але і раніше бувало) розривів звязку з БС небуло.

Опубліковано

так ...прикол в тому.. (раніше вона мені потрібна була,бо слабий сигнал був) ,а зараз я поставив,на випадок відсутності,або щоб зловити кращу БС. Вона повернута в іншу сторону від Рожищенської БС. Було пару випадків,коли зникав сигнал зовсім і ,що з антеною,що без---ніякого сигналу не було. Чому? Антена досить довга і не дешева 220 грн здається. Більше 1 м ( не пам"ятаю скільки дБ)

так ...прикол в тому.. (раніше вона мені потрібна була,бо слабий сигнал був) ,а зараз я поставив,на випадок відсутності,або щоб зловити кращу БС. Вона повернута в іншу сторону від Рожищенської БС. Було пару випадків,коли зникав сигнал зовсім і ,що з антеною,що без---ніякого сигналу не було. Чому? Антена досить довга і не дешева 220 грн здається. Більше 1 м ( не пам"ятаю скільки дБ)

Опубліковано

Показники Ec/Io стали краще і Active Pilot PN змінився на 20, це я так зрозумів тепер з'єднується з новою БС на глобусі?

post-6631-0-68531100-1365696982_thumb.jp

Опубліковано

закачка вчора була 170 кбайт/с (прибл. 1,4 Мбіт/с). На інтері ніколи не бачив 2 мбіт або більше в будь-який період доби, навіть в глибоку ніч, мабуть якийсь шейп все-таки є. На сдма уа реально було побачити 2,5-3 Мбіт/с.

Опубліковано

Та справа не в тому ідеальна чи ні, така швидкість влаштовує, але сам факт, що ніразу за 3 роки не бачив 2 Мбіт/с, як мінімум дивно це.

2640529710.png

Опубліковано

Показники Ec/Io стали краще і Active Pilot PN змінився на 20, це я так зрозумів тепер з'єднується з новою БС на глобусі?

Та й нет мабуть літає, навантаження на цю БС ще досить низьке :)

Ну супер швидкості ще поки не бачив, до домашнього оптичного інету всім цим безпровідним ще далеко, але щоб відкрити якусь сторінку в інеті хватає, навіть онлайн ігри йдуть, правда часто лагає через високий пінг, якби його якось понизити...

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

8-ма ранку:

2708812323.png

жаль лише, вчора отримав модем після обіду, до кінця дня використав весь траф, подивившись кілька відеороликів на ютюбі, схавало всі гроші, що були на рахунку...

Опубліковано

в якості оффтопу - хороша швидкість інтернету, (див фото)

на жаль, у мене теж Укртелеком більше 7 Мб не показує

post-2373-0-95613200-1368605433_thumb.jp

Опубліковано

Хороша швидкість, мені б таку а то в мене лише

2708962442.png

це Rev.B ? Є один недолік - швидше відкриваються сторінки, не тормозить відео, відео в кращій якості - швидше витрачається трафік, подивився вчора 3 відеообзори на ютюбі і трафік перелімітився. Dual питав, куди йде траф - запустив на днях гру, а вона не хоче без оновлення 21,5 Гб запускатись... Оновитись з такими цінами на траф нереально, а знизять ціни - буде інтернет 100 кбіт/с. Коли вже буде LTE в нас нарешті?????????

Опубліковано

це Rev.B ?

Ні Rev.A (гіга день)

Ага, мені хоча б таку як в тебе

Підключи зовнішню антену якщо далеко до БС, має допомогти.

Опубліковано

Ага, мені хоча б таку як в тебе

Підключи зовнішню антену якщо далеко до БС, має допомогти.

База забита, сигнал то ніби нічого

RX 1 Rssi =-79 Db,

Зранку буває й 1,4 Мбіта, але вдень і ввечері до 0,5 і то якщо модем сяде на незагружений канал :0160:

Опубліковано

коли антену опускаю наземлю то швидкість краща але показники погані а піднімаю показники хороші а швдк погана

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...