Перейти до змісту

Музична пригода


laska

Рекомендовані повідомлення

Музична пригода (2007) DVDRip

0901141540285303_f0_0.jpg

Жанр: дитячий, навчальний 

Країна: Україна 

Кіностудія / кінокомпанія: ТОВ "Музичний центр" 

Режисер: Ірина Полохайло 

Сюжет: 

„Музична пригода" – перший фільм серії Професор Карапуз, у якому відображено один день із життя ляльок. Пригоди зайчика, лисички, ведмедика та інших симпатичних героїв познайомлять малюка зі світом цікавих іграшок. Це калейдоскоп із лялькових сценок, анімаційних заставок, яскравих іграшок та предметів, які розширюють уявлення малюка про колір, форму та рух. 

Відео ряд супроводжується класичною музикою відомих композиторів (Моцарта, Боккеріні, Гайдна) в професійному виконанні, а також різноманітними та веселими звуками. У фільмі не звучить мова, тому його можна використовувати як для вивчення своєї рідної мови, так і для іноземної.

icon_plus_1.gifДОДАТКОВО

РЕЦЕНЗІЯ 

На фільми „Музична пригода” та „Водна Одисея” 

Торгова марка Професор Карапуз 

Автор проекту Вікторія Кравець 

Відеофільми „Музична пригода” та „Водна Одисея” призначені для дітей раннього віку. Такого роду продукція для дітей є дуже актуальною в сучасних умовах соціальної дійсності і з”явилася дуже вчасно. Саме тепер, коли ринок є перенасиченим дитячими іграшками, найчастіше не досить якісними з точки зору сприяння розвитку дитини, необхідні які-небудь орієнтири для вибору товарів. 

Завдяки перегляду відеопродукції ТМ Професор Карапуз дитина знайомиться з різними тваринами, звуками, що вони видають. Побудова відеофільмів як набору епізодів є найкращою, тому що дитина у ранньому віці на здатна на чомусь довго концентрувати увагу. 

В ранньому віці дитина вчиться завдяки наслідуванню. І саме ляльки є тим матеріалом, що найкраще сприймається дитиною. Завдяки використанню у відео ряді сценок з ляльками дитина вчиться тому, що демонструє лялька: робити пасочки, будувати будиночок, тощо. 

На мій погляд, реальні живі звуки тварин, що лунають в відеофільмах (замість „му-му, мяу-мяу, які може сказати мати), допомагають дитині наблизитися до реального світу тварин, почути звуки природи та спробувати їх відтворити. 

Безумовно виграшним є звуковий ряд відеофільмів, в якому використана класична музика в якісному виконанні. Це розширює розвиваючі можливості відеофільмів за рахунок як естетичного, так і музичного виховання дитини, дозволяє отримати ще й естетичне задоволення та сприяє розвитку музичного слуху маля. 

Найбільший інтерес викликають запропоновані автором відеофільмів зйомки дії іграшок, що побудовані на законах фізики. Ці іграшки надають батькам можливість познайомити дитину з дією цих законів, розвинути природно-наукове мислення маля. Часто батьки не використовують ці можливості, або не мають таких іграшок. Саме розвиток батьків, знайомство їх з можливостями тієї чи іншої іграшки, є, на мій погляд, найбільш важливим в цих відеофільмах. 

На мій погляд, відео продукція має актуальне значення та може застосовуватися для розвитку дитини раннього віку. Вважаю, що в цілому проект є перспективним, відео фільми виконують функції розвитку, сприяють всебічному розвитку дитини у ранньому віці, тому що містять я к певну кількість інформаційного змісту, так і наочні дії з іграшками, впливають як на інтелектуальний, так і на емоційний розвиток дитини, мають ефект естетичного виховання та роблять позитивний вплив на музичну освіту дитини. 

Наприкінці вважаю за потрібне ще раз підкреслити величезний розвиваючий потенціал фільмів серії Професор Карапуз. 

Старший науковий співробітник Вознесенська О.Л. 

Інституту соціальної та політичної психології 

Академії педагогічних наук України

Тривалість: 00:26:21 

Якість: DVDRip 

Відео: 

кодек: MPEG-2 DVD 

розмір кадру: 720х576 

бітрейт: 8500 кб/с 

Аудіо: 

мова: українська 

переклад: оригінал 

кодек: MP3 

бітрейт: 224 кб/с

post-2742-1233398507.jpgpost-2742-1233398524.jpg

post-2742-1233398513.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...