ANDRON Опубліковано 25 Січня, 2009 в 19:02 #1 Опубліковано 25 Січня, 2009 в 19:02 Ваші пропозиції + моє бачення помножується на ентузіазм з обох сторін = хороший кліп. Також приймаю заявки на зйомки весілля Звертайтесь за моб. 8093 9848391
ANDRON Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 19:28 Автор #2 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 19:28 Деякі зйомки (не кліпи) можна продивитись за такими ссилками:http://www.youtube.com/watch?v=xk_j76Yx_9s...feature=channelhttp://www.youtube.com/watch?v=lAVmLgPcDCQhttp://www.youtube.com/watch?v=l5x2HlGK-bM...feature=channel
Scorpio Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 21:05 #3 Опубліковано 17 Лютого, 2009 в 21:05 http://www.youtube.com/watch?v=xk_j76Yx_9s...feature=channelhttp://www.youtube.com/watch?v=lAVmLgPcDCQ http://www.youtube.com/watch?v=l5x2HlGK-bM...feature=channel Зітри і більше нікому не показуй
ANDRON Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 07:16 Автор #4 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 07:16 Зйомку можна проводити по-різному. В ній існує багато стилів, так само , як у музиці, живописі, літературі і інших видах мистецтва. Я небуду, наприклад, казати людині, яка слухає попсу, чи дивиться Петросяна & CO , що це марна трата часу, бо мені подобається джаз, а чи "COMEDY CLUB" . В кожного свої смаки, свій погляд на життя. В концертах: чи це попса, чи народні пісні, чи рок - в мене статичного кадра (камера непорушна) не має, і бути не може. Пізніше дам ссилки на інші види зйомки. PS. Завжди комусь буде подобатись "одне", а другим "інше"
ANDRON Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 08:34 Автор #5 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 08:34 PS. Завжди комусь буде подобатись "одне", а другим "інше"А ось і "інше" - "Про риболовлю"
MACCEN Опубліковано 19 Лютого, 2009 в 11:01 #6 Опубліковано 19 Лютого, 2009 в 11:01 Кліпи підіпльна зйомка якась і чому в оператора рука трясеться, чи це так задумано?
ANDRON Опубліковано 19 Лютого, 2009 в 17:13 Автор #7 Опубліковано 19 Лютого, 2009 в 17:13 Кліпи підіпльна зйомка якась і чому в оператора рука трясеться, чи це так задумано?Це не кліпи - це жива зйомка. Руки звісно, трясуться, від цого нікуди не дінешся. Є моменти де спеціально тряс камеру, а взагалом плавності в таких зйомках дає стедікам. Купівлю його на телебаченні - таке як ВТ, ніхто не вважав,і не вважають за потрібне. А дарма!
ANDRON Опубліковано 2 Березня, 2009 в 18:11 Автор #8 Опубліковано 2 Березня, 2009 в 18:11 Нещодавно в Рівному відбувся Кубок України по ловлі риби на мормишку 28.02-01.03.2009. Як це все виглядало можна подивитись тут:
ANDRON Опубліковано 4 Березня, 2009 в 18:41 Автор #9 Опубліковано 4 Березня, 2009 в 18:41 В Луцьку готуються до випуску фільми про риболовлю, до речі, українською мовою. Автори передачі кажуть, що планують знімати тематично, тобто, на окремі породи риб, окремі передачі.
ANDRON Опубліковано 28 Березня, 2009 в 14:10 Автор #10 Опубліковано 28 Березня, 2009 в 14:10 Зразок замовленння День народження
ANDRON Опубліковано 6 Травня, 2009 в 06:15 Автор #11 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 06:15 Дзвоніть, запитуйте, пропонуйте!..
ANDRON Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 19:10 Автор #12 Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 19:10 Передвесільний кліп створений для закоханої пари Андрія і Ірини, які довірились нашим ідеям, (тобто) у руки фотографа і оператора. Закоханим за це велика вдячність :-)
ANDRON Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 19:31 Автор #13 Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 19:31 На зйомках передвесільного кліпу для Володі і Тетяни були залучені всі їхні друзі, а також багато некультурних (м'яко сказано) селян, які заважали, а деколи й допомагали нам його знімати, все ж таки творчий процес відбувся. Запрошую переглянути ;-)
Scorpio Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 21:33 #14 Опубліковано 7 Вересня, 2009 в 21:33 Передвесільний кліп створений для закоханої пари Андрія і Ірини, які довірились нашим ідеям, (тобто) у руки фотографа і оператора. Закоханим за це велика вдячність :-) Я маю надію що коли я надумаю женитись якість ваших кліпів покращиться А поки що ось список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматись: Чому темне лице і навіщо він взяв руки ту бумажку коли вона почала заходить? Знов темне лице, виходить як на подіум з темряви, навіщо там табуретка Зеркало там лишнє, чорна діра , і яскраве пятно зправа-там хтось був? Зустріч Штірліца і радістки Кет, перекинулись поглядами і він без слів передає ій шифровку в "Центр" Ї Її поглинула чорна діра , табуретка там явно лишня, на бумажці незрозуміло що написано - раз попала в кадр, будь-ласка донести інформацію з бумажки до глядача Це що за жах, ви хоч уявляєте як це буде виглядать на новому великому телевізорі, купленому за весільні гроші І знов темне обличчя Що в цьому кадрі - час, дата, сівший акумулятор, реклама Нокії, чи "Білий квадрат" Малевича "Моя душа летить до раю - кропива ти моя кропива" Чому вони дивляться в камеру - це ж хВільма а не інтервью Гарний кадр і хлопчина гарно грає свою роль, але ж вона пішла вправо Треба не втікать, а доганять її, ну ви поняли вона пішла вправо Тулуб без голови доганяє другий тулуб без голови і хватає його за руку -бррррр фільм жахів якийсь Так було б краще Помінявся одяг головного героя в парку - був у сорочці а потім у футболці. Дуже дико помінялась музика, ще й різні рівні в неї. Ну і багато чого іншого......
ANDRON Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 09:31 Автор #15 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 09:31 Чому темне лице і навіщо він взяв руки ту бумажку коли вона почала заходить? - Лице темне, тому що вона його ще не знає, а "бумажку" взяв від хвилювання Знов темне лице, виходить як на подіум з темряви, навіщо там табуретка - Лице темне, тому що вона тільки догодка (сон) навіщо там табуретка -..до речі, - це стілець (вчать розрізняти з садочка). Для роботи з клієнтами, людину не залишають стояти. (етика, однак) Зеркало там лишнє, чорна діра , і яскраве пятно зправа-там хтось був? на жаль цей офіс в його розробці не закладали, як зйомочний павільйон - це занадто. яскраве пятно зправа-там представте, якщо б лампа там зовсім би не горілаЗустріч Штірліца і радістки Кет, перекинулись поглядами і він без слів передає ій шифровку в "Центр" -Відтворення їхнього знайомства. Вузько дивитесь Це що за жах, ви хоч уявляєте як це буде виглядать на новому великому телевізорі, купленому за весільні гроші І знов темне обличчя Відео для інтернету зжимається (зпрощується, щоб зрозуміліше), а на великому телевізорі "бумажка" читається "Моя душа летить до раю - кропива ти моя кропива" -Знову вузько дивитесь. Абстракніше будь-ласка Чому вони дивляться в камеру - це ж хВільма а не інтервью - якщо дотошніше, то у всіх людей (підрахуєте самі), що потрапили в кадр треба було б мені ще побігати і попитати в них дозволу. Люди, куди хочуть туди й дивляться Гарний кадр і хлопчина гарно грає свою роль, але ж вона пішла вправо -Придивіться краще шАНОВНИЙ Тулуб без голови доганяє другий тулуб без голови і хватає його за руку -бррррр фільм жахів якийсь -Точно, з під плаття гострий ракурс. Видно руки, голови і іще ... Соромтесь! Помінявся одяг головного героя в парку - був у сорочці а потім у футболці - Випадкова зустріч у інший день. (Знову вузько) Так було б краще - Зніміть свій кліп і підпишіть як захочете PS. Ваші прискіпки мілкі і недоречні. Критика сприймається від людини, якій є що показати. Чекаю ваших робіт з нетерпінням!
diezel Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 11:01 #16 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 11:01 PS. Ваші прискіпки мілкі і недоречні.Критика сприймається від людини, якій є що показати. Чекаю ваших робіт з нетерпінням! Ололо, тебе привет от армии спердобойцев! ANDRON, чтобы распознать говно, не обязательно быть проктологом. Все придирки к видео - по делу. Есть такой советик - не стоит выставлять на обсуждение товар, который ты уже продал. Ничего хорошего из этого не получится: тебе будет неприятен негатив, клиенту - сплошное разочарование. Оно тебе надо? Порфолио это одно, а продажа - совсем другое.
Scorpio Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 12:53 #17 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 12:53 ANDRONЯ наприклад багато чого вмію робити краще в іншій сфері чим ти, а ти щось в другій. Але я завжди уважно вислуховую критику у свою адресу і роблю висновки. Понизь своє ЧСВ і навчись прислухатись до думки інших, ведеш себе як мала дитина - я цяця ти кака.
ANDRON Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:04 Автор #18 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:04 Не вижу смысла полемике. Ролик делался для друзей, можно сказать, на лету, в качестве предсвадебных пробных сьемок. Насчет вышеозначенной критики - то во-первых, критика должна быть не однобокой, иначе она становится просто злобным обсирательством, что уже говорит о том, кто это делает; а во-вторых - можно воспринимать замечания человека, который знает, о чем он говорит, соответственно, который может показать свои работы. А посему говорить на данный момент просто не о чем.
ursa Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:11 #19 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:11 Можно воспринимать замечания человека, который знает, о чем он говорит, соответственно, который может показать свои работы. Знаешь, для того, чтобы понять, что фотография (фильм, картина) хорошая, совсем не обязательно быть фотографом (режиссёром, художником)
Scorpio Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:27 #20 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 13:27 Я нікого не обсирав - ось мої слова: "список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматись". І неважливо для кого ви робите свою роботу - старатись треба завжди, а не ліпити відмазки. Ех, ти так нічого і непоняв.
Million Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 18:18 #21 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 18:18 СУществует здравая критика, а существует, очень верно подобранное слово в данном случае "придирки". К примеру, можно взять любое существо, человека, молекулу и найти в ней такие же недостатки: это вывесило язык, будто ему вывесить больше нечего, этот криво дышит, будто сейчас рожать будет, эта поплыла не туда и т.д.Критика, если ее кто-то осмелится так назвать, в данном случае совершенно неуместна, неадекватна, необъективна. Более того, у меня сложилось впечатление, что у уважаемого Scorpio есть зуб на Андрея.Я думаю, любому будет видно, насколько эти придирки высосаны из пальца и к тому же не имеют под собой никакого основания, ибо "ценитель" совершенно не проникся роликом, не вник в суть, не осознал идею, а лишь набросал мусора там, где здравомыслящие люди и представить его не могут. А теперь я скажу пару слов по придиркам, ну уж больно они смешно выглядят. Начну с обратной стороны.Так було б кращеПросто сказочные титры. Голливуд плачет.Тулуб без голови доганяє другий тулуб без голови і хватає його за руку -бррррр фільм жахів якийсьИм обоим, наверное, нужно было руки возле лица держать, чтобы не нарушить крупности плана?вона пішла вправоСкорее, у кого-то левый глаз на месте правого.Чому вони дивляться в камеруМужик вроде вообще спит. Не выдавай желаемое за действительное.Моя душа летить до раюСоболезную.Що в цьому кадрі - час, дата, сівший акумулятор, реклама Нокії, чи "Білий квадрат" МалевичаДа.Це що за жах, ви хоч уявляєте як це буде виглядать на новому великому телевізорі, купленому за весільні грошИнтерлейсинг. Любой стационарный проигрыватель справляется с этой огромной проблемой по умолчанию.табуретка там явно лишняТы прав, было бы веселее, если бы табуретка вдруг убежала.Зустріч Штірліца і радістки Кет, перекинулись поглядами і він без слів передає ій шифровку в "Центр"По такой логике логично должно было выплысти облачко над его головой:"Візьміть план вашої кухні, шановна"Смешно писать, смешно читать. Жду ответа.
Scorpio Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 19:52 #22 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 19:52 Я не буду спорить з пРОФЕСІОНАЛИМИ, зуб ні на кого не маю. Творіть "шедеври" і надалі. Для танкістів повторюю останій раз свої слова: список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматисьІ втратили потенційного клієнта Я маю надію що коли я надумаю женитись якість ваших кліпів покращиться
Million Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 20:30 #23 Опубліковано 8 Вересня, 2009 в 20:30 Никто от критики не отказывался. Я считаю, что без нее никуда: она стимулирует прогресс гораздо больше, чем похвалы, она заставляет совершенствоваться все больше. Но она полезна лишь в том случае, когда она по сути, а не лишь бы была. Здесь, на мой взгляд, конструктивностью и не пахнет.
druid Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 07:39 #24 Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 07:39 До голівудських фільмів зі 100-мільйонними бюджетами можна прикулюпатись десь так само. Скорпіо. Право, щоб до твоєї критики дослухались, треба ще заслужити. Навіть те, що ти досяг чогось в тій чи іншій галузі, не дає тобі цього права, особливо коли це стосується творчості. "список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматись" - от якраз завадило б зациклюватись на технічних дрібницях, втрачаючи ідею та зміст. Андрюха - респект за ентузіазм і +1 за любов до своєї роботи (багато кому цього так не вистачає)...
MACCEN Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 14:07 #25 Опубліковано 15 Вересня, 2009 в 14:07 Видно что автор хотел чтобы все сказали, "ах как круто все снято", а когда человек, может и дилетант в этом деле просто написал свое мнение культурно, вы его сразу "запарафинили", мол если критикуешь так точно говори что не так. Кстати как правило заказчики такие же как и я дилетанты в этом деле, они смотрят с точки зрения эстетизма и оценивают по своему вкусу, может профессионалу будет нравиться, а дилетанту нет. Я согласен с ursa. Тут и так ясно "тяп ляп клип", и только попробуйте покритиковать, я ж профессионал, а вы все профаны. (так зачем тогда выставлять на показ то, что не достойно показа) - "PS. Ваші прискіпки мілкі і недоречні.Критика сприймається від людини, якій є що показати. Чекаю ваших робіт з нетерпінням!" - вы может разместили бы свои "шедевры" на профессиональном форуме, раз тут все с ваших слов не достойны того чтобы говорить свое мнение о ваших работах.Вы будьте готовы к критике раз выставляете свои работы на показ, и внимательно прислушивайтесь. И за критику лучше бы сказали спасибо, потому как человек потратил свое время не доказать что вы плохо делаете свою работу, а показать что может вы что-то упустили, чтобы вы потом не делали ошибок.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.