Перейти до змісту

20 сигарет (2007)

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

20 сигарет

post-2694-1232825970.jpg

Один день из жизни современного молодого человека, рекламного профи Андрея. За этот день он выкуривает пачку сигарет, и с каждой сигаретой вихрь событий и конфликтов закручивается вокруг него все сильнее. Когда пачка опустеет, он должен будет сделать выбор...

Випадково побачив в мережі інфу про цей фільм, відразу виникло бажання подитись. Та й друзі розповідали що фільм того вартий. Проте ніде не можу його знайти. Можливо хтось з форумчан має його в своїй колекції та зможе залити на обмінник, чи хоча б дати лінк, де можна буде без проблем його скачати. Наперід дякую!

Опубліковано

Дякую за посилання! Але думаю навряд чи це вирішить мою проблему, бо з торентами не дружу. Можливо когось теж зацікавить цей фільм і погодиться його звідти зтягнути.

Опубліковано

Так розумію, в тебе безліміт. Якщо зможеш, залий на якийсь доступний зовнішній обмінник - наприклад upload.com.ua чи file.oboz.ua (найчастіше користуюсь саме ними).

Опубліковано
Можу стягнути з торенту і викласти, якщо ще треба.

Був би дуже вдячний!

Принаймні поки ще ніхто точно нічого не сказав, так що останнє слово за вами.

Опубліковано

Велика подяка усім хто відгукнувся на прохання, а особливо для laska, яка зараз качає з торентів вищезгаданий фільм.

Опубліковано
Виявляється я частково його бачила по телевізору.

Дуже-предуже дякую!!!

От тепер і самій буде нагода переглянути його повністю. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...