Перейти до змісту

Чи допоможе UPS?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Упс звичайно лишнім не буде, але взяв би лише тоді коли б допоміг у наступній проблемі:

Холодильник радянський донбас, коли включається, то домашній кінотеатр, підключений до компа, рипає так, що наробити можна ... Дитина мала взагалі скоро нашугана буде. Підкажіть пліз яка причина і що може допомогти?

Опубліковано

думаю на кінотеатр вистачить фільтра, які на лампочки ставлять, щоб не згоріли (зглажують стрибки напруги).

Опубліковано

При чому тут безперебійник? Він на це зовсім не відреагує. При запуску страшного двигуна з конденсатором по живленню проходить дика фігня, в вигляді пульсацій напруги, яка пролазить в підсилювач і лякає людей. Тільки хороший мережевий фільтр допоможе.

Опубліковано

писец, извините.. "при ходьбе у меня так скрипят кости, что от скрипа болит голова, что делать?" -- и все наперебой советуют какие лучше таблетки от головы :dont:

Stork, покажи свой "Донбасс" мастеру и замени реле + компрессор. но, если аналогичные броски напряжения происходят, скажем, при включении пылесоса, то проверь счетчик и пробки, как в квартире, так и на щитке - там небось стоят вековые жучки, которые давно почернели и окислились. если там все ok, присмотрись к проводке, попробуй включить холодильник в другую ветку. если самодиагностика выявит серьезные траблы - зови электрика.

Опубліковано

Зрозуміло, що варіантів є багато, я й найближчим часом холодильник куплю вже нормальний, просто хотілось якось дешевше на певний час вийти з ситуації. Спробую ще протягнути кабель з іншої кімнати, там ніби вітка інша. І ще спробую блок захисту галогенних ламп підключити, здається він також якось згладжує скачки.

З.І Цей холодильник вроді нормальний, працює всього рік. :D

Опубліковано

Якби проводка, то скрипіло б і при включенні інших приладів. Якщо тільки при включенні холодильника, то швидше всього в ньому підгоріли контакти реле. Не жере ж той компресор два кіловата.

Опубліковано

убитый компрессор в момент старта жрет даже больше, от чего, собственно, контакты и подгорают

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...