Перейти до змісту

Новый Луцкий форум по мобилам

Рекомендовані повідомлення

ну так, винуватим буде той "майстер" який зломить

Я маю на увазі, так ніби він сам по собі зломався, від старості, заводського браку, тощо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Є телефон Motorolla C350.

Питання чи можливо зробити так шоб він перестав працювати і ремонту не підлягав.

Тільки так щоб експертиза не признала мене винуватим.

Надоел телефон и ты решил его таким говенным способом вернуть продавцу. За такое могут и по лицу ударить ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надоел телефон и ты решил его таким говенным способом вернуть продавцу. За такое могут и по лицу ударить ;)

он решил сдать корпоративный в УкрСибе

я его понимаю, телефон к употреблению мало пригоден.

дизайнеру - оторвать руки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура правий. ;)

Але то шо дизайн - г*мно, то ще пів біди, а за 4 роки використання корпус настільки вгробився, шо стидно виймати на людях. Пробував купувати новий китайський корпус - так в ньому взагалі нічого не чути, конструкція не така, а оригінальний навіть якщо знайду, то за свої кошти купувати нехочеться.

От і шукаю путі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є телефон Motorolla C350.

Питання чи можливо зробити так шоб він перестав працювати і ремонту не підлягав.

Тільки так щоб експертиза не признала мене винуватим.

Подай на контакти АКБ вольт так з 10-12 )) (можеш з компа взяти) тільки довго не тримай, щоб не диміло сильно )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заморозити в морозильній камері без батареї вимкненого при -10 приблизно на добу. Витягнути потім, обігріти, обсушити, і лише потім спробувати увімкнути. 90% не увімкнеться і слідів не буде (якщо не вмикати зразу змерзлого). Все ІМХО. За наслідки не відповідаю. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після того як вийняти його з морозильника,при його нагріванні внаслідок конденсата всередині буде волога.. а потім незначні сліди корозії (які видно під мікроскопом) а це вже вина власника ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після того як вийняти його з морозильника,при його нагріванні внаслідок конденсата всередині буде волога.. а потім незначні сліди корозії (які видно під мікроскопом) а це вже вина власника ;)

Вдосконалення вдогонку. "Морозити" в герметичному пакеті із попередньою витримкою в оному із силікагелем чи іншим осушувачем не менше доби. Потім доба в морозильнику і доба на розморозку... Мікротріщини гарантовані без корозії і, відповідно, відмова окремих доріжок на платі проводити струм? Слово спеціаліста, пліззз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно, прекратили ломать телефоны...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Вопрос к спецам!

Есть возможность заказать со Штатов Apple Iphone 3G 16Gb.

1.С какими сюрпризами и проблемами я могу сталкнуться?

2.Если таковые есть-способы их устранения?(много-ли гемороя?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...