Перейти до змісту

Фронт Змін

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну Луцьк - це надійний оплот Тимошенко :)

а от Тернопільщина вже почала розчаровуватися...

http://ternopil.cure.org.ua/dbm.php/archive/2009-01-19_610

На запитання: «За якого кандидата ви проголосували б, якби вибори президента України відбувалися завтра?», 29% респондентів віддали б свої голоси Арсенію Яценюку, 25% – Юлії Тимошенко, 10% – Віктору Ющенку, 7% – Олегу Тягнибоку, 5% – Володимиру Литвину, 3% – Віктору Януковичу, 2% – Юрію Луценку, іншому кандидату – 3%, і проти всіх проголосували б 9% респондентів. Не брали б участь у виборах 4%.
  • Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

все це впринципі класно, тільки краще було б декілька років взагалі на вибори не приходити, щоб жодна тварюка народом не змогла прикритись, а так ці всі переорієнтації занадто швидкі і поверхневі

• 2 тижня потому...
Опубліковано

але трохи ржачний сайт: "Арсеній Яценюк сказав..., Арсеній Яценюк подумав..., Арсеній Яценюк зауважив..., Арсеній Яценюк пропонує...", забагато тих "Арсеній Яценюк", якось скромніше треба, а то виходить не сайт фронту змін, а сайт імені себе і про себе, так рейтинги не піднімають.

Опубліковано
я ось не розумію, за них, що, справді хтось тут голосувати збираєтся?

так вам раз у два роки будуть підсовувати нового незаплямованого політика, робити почергово премєром чи спікером, потім проганяти якравим шоу, щоб підтримав народ.

а робити цього політика кожного разу будуть ті самі погані дяді.

я понял, ето намйок, я всьо лавлю наліту, но ніпанятна шо канкрєтна ти імєєш ввіду.

за тебе голосувать? чи за комуністів?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тут один жирний мінус Яценюку за те, що так весело прийняв нові штрафи, твердо знаючи про проблеми в економіці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...