Перейти до змісту

Імпічмент президенту України

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Думаю нажились перед усім ті хто знали що так буде, а знав той хто це гостро заперечував тіпа що яка там криза в нас все прекрасно. Той хто не виділив з бюджету гроші для нацбанку для фінансування банків (якби банки були належно профінансовані то не булоб зупинки видачі кредитів не було б браку грошей). Ну а банки побачили таку недержавницьку політику і сказали - Ах так ну тоді на те вам і користюючись слабкістю виконавчої вертикалі трахнули народ на бабкі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Думаю нажились перед усім ті хто знали що так буде, а знав той хто це гостро заперечував тіпа що яка там криза в нас все прекрасно. Той хто не виділив з бюджету гроші для нацбанку для фінансування банків (якби банки були належно профінансовані то не булоб зупинки видачі кредитів не було б браку грошей). Ну а банки побачили таку недержавницьку політику і сказали - Ах так ну тоді на те вам і користюючись слабкістю виконавчої вертикалі трахнули народ на бабкі.

рефінансування банків не здійснюється за рахунок бюджету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАа ТИ ЩОООО і долари біля ЦУМу теж не продають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рада сделала первый шаг к импичменту Ющенко

ВР приняла законопроект о временных следственных комиссиях, специальной временной следственной комиссии и временных специальных комиссиях парламента.

Верховная Рада приняла в первом чтении законопроект О временных следственных комиссиях ВР. За принятие документа за основу проголосовало 363 депутата.

Законопроектом, в частности, предлагается урегулировать правовой статус и порядок деятельности временных следственных комиссий, временных специальных комиссий и специальной временной следственной комиссии для проведения расследования во время процедуры смещения Президента Украины с поста в порядке импичмента.

«Специальная временная следственная комиссия Верховной Рады Украины - коллегиальный временный орган Верховной Рады Украины, которая образуется в составе народных депутатов Украины, специального прокурора и специальных следователей заданием которого является расследование обстоятельств относительно совершения Президентом Украины государственной измены или других преступлений», - отмечается в документе

Во втором чтении законопроект будет рассмотрен во вторник.

Напомним, что в начале сентября парламент принял законопроект о временных следственных комиссиях. Однако, в октябре Рада не смогла преодолеть вето на вышеуказанный документ.

http://obozrevatel.com/news/2008/12/26/276980.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

красавци :woohoo:

цікаво за яку "ціну" домовились юля і рєнатік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю нажились перед усім ті хто знали що так буде,

ющенко і особи прібліжониє к імпєратору

а знав той хто це гостро заперечував тіпа що яка там криза в нас все прекрасно.

при чому тут криза? криза в нас в головах! одне діло криза, а інше що перша особа держави щоб усунути опонента готова піти на все, навіть втопити країну в прірві економічної авантюри! і при цьому далдонити одне й теж - уряд, уряд, уряд.... за таке, як там ви пишете, і на гіляку мало. мільйони через курс втратили в депозитах, втратили в зарплаті, залишаються напів-жебраками збираючи кошти на погашення - все лише щоб його величність імператор всіх вуликів міг знов по ящику сказати - це все уряд, уряд, уряд....

так чого ж ти мовчиш про конференцію? тобі не соромно за такого президента (не путать з йогуртом)?

Той хто не виділив з бюджету гроші для нацбанку для фінансування банків (якби банки були належно профінансовані то не булоб зупинки видачі кредитів не було б браку грошей). Ну а банки побачили таку недержавницьку політику і сказали - Ах так ну тоді на те вам і користюючись слабкістю виконавчої вертикалі трахнули народ на бабкі.

так чия людина стельмах? чого він ще досі на посаді? хто ініціює зміну цієї посади якщо ця особа погано керує роботою центрального банку? знов же наш любий пасічник

а може стельмах каже - "віктор андрійович, робіть що хочте, але як мене знімуть, я людЯм все розкажу. от так і знайте"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маю свою думку щодо імпічменту, вона була наведена в концепції ідеальної держави тут.

Коли за ситуацію в країни персонально відповідає ОДНА людина - це ж позитив. Хто зараз винен - Президент, уряд, НБУ, прокуратура? Всі. А хто такі всі. Всі - це одночасно ніхто, бо кожен може переводити стрілки.

Чому ця зграя покидьків, за яких навіть поіменно не голосували, мають звільняти Президента, за якого я особисто голосував? Я проти.

От коли б це були депутати обрані мажоритарно, кожен з яких був би представником певного регіону, а отже певної громади - тоді логічно.

А так 3% довіри Президенту. Звідки цифри? Може я не вірю, а думаю що 51%? Ясно ще це не так, але сам факт взятий з якихось соціологічних досліджень. Якщо соцдослідження стануть в нас законом, це навіть не анархія, це дурдом якийсь.

Давайте проведемо референдум недовіри - це вже буде правильний підхід, народ проголосував - нафіг з пляжа, цей народ тебе вибрав, він же і пошле. А так, колективний бордель хоче вигнати людину з посади, яка обирається всенародно... 

Я проти.

До критиків - я не підтримую дії Ющенка, в фан-клуб не записувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ би проголосив, будь певен

"Згідно з опитуванням, найбільшим розчаруванням для українців в 2008 році став Президент України Віктор Ющенко.

Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, проведеного Українським демократичним колом на замовлення Інституту політики.

Зокрема, розчаруванням року Ющенка вважають 50,2% опитаних українців. Прем'єр-міністра Юлію Тимошенко розчаруванням року назвали 14,3%, лідера Партії регіонів Віктора Януковича - 5%, екс-спікера парламенту Арсенія Яценюка - 1,5%, лідера Компартії Петра Симоненка - 1,4%, чинного спікера Володимира Литвина - 0 , 9%. "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте проведемо референдум недовіри - це вже буде правильний підхід, народ проголосував - нафіг з пляжа, цей народ тебе вибрав, він же і пошле. А так, колективний бордель хоче вигнати людину з посади, яка обирається всенародно...

Я проти.

Для горячих голов информирую - референдум, сиреч плебисцит в Украине не имеет прямого действия. Так что можно проводить референдумы на скока денех хватет, - они все до одного места...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давайте думаємо логічно - якби нас Президент влаштовував, а ВР його б зняла, ви теж так само говорили б?

в країні політика не може залежати від якихось невизначених суб’єктивних факторів - цього президента знімають тому що от зараз він не влаштовує певні ФПГ, а рік назад влаштовував, тому і не знімали

Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, проведеного Українським демократичним колом на замовлення Інституту політики.

це що за організація така? десь прописана в Конституції? може їм за це заплатили? чому ти їм довіряєш? тому що їх думка збігається з твоєю чи людей яких ти знаєш?

та якби я в 2004 опитав своїх знайомих, я б сказав - в Україні майже ніхто не підтримує Януковича, відсотків 10, але ж реально це не так було!

це неправильно, що референдум не має сили, а рішення цього збіговиська має... а може я згоден терпіти цього Президента, щоб не проводити дострокових виборів?

Президента треба знімати в двох випадках

1) якщо він порушив закон - і визначати це має людина, на яку Президент не має ніякого впливу

2) пряме волевиявлення народу - як вибрали, так і зняли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) якщо він порушив закон - і визначати це має людина, на яку Президент не має ніякого впливу

1. Покажи мне этого человека, я хочу пощупать его за горло (с)

2. Читай выше. Что ждать 5 лет и выбрать другого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це що за організація така? десь прописана в Конституції? може їм за це заплатили? чому ти їм довіряєш? тому що їх думка збігається з твоєю чи людей яких ти знаєш?

пішло дитинство знов... а сонце гаряче? а вам це хто сказав? а там хтось був, пробував? ах в школі вчили... а ви їм довіряли, ну тим хто вчив? а ви знали тих хто вчив тих хто вчив вас? і що вони казали теж що сонце гаряче? і ви їм вірите?

ти наводь аргумент свій на противагу мого, а не просто став мій під сумнів ;)

kudrom, нема логіки

чому босів мафії в розвинених країнах ніхто подовгу не міг посадити? подумай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, не придирайся до слів, якщо можеш, наведи аргументи по суті: на підставі чого президенту можна висловити імпічмент в парламенті? на підставі соціологічного дослідження за твоїми словами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, ...подумай

ні і?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Перший президент України Леонід Кравчук закликає президента Віктора Ющенка подати у відставку.

"Справжній патріотизм президента в тому, щоб глибоко проаналізувати ситуацію, власну позицію і прийняти відповідальне рішення - піти у відставку... Вам потрібно сказати собі, Віктор Андрійович: я зробив все, що міг, і більше зробити не зможу", - сказав Кравчук, звертаючись в ефірі каналу до Ющенка.

На його думку, такий крок президента може запобігти багатьом проблемам, заспокоїти суспільство і відродити в ньому надію на реальний вихід із кризи.

Кравчук гарно сказав, просто нема слів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби ще наш пан президент вмів слухати розумні речі від розумних людей, ціни б йому не було :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗЗІ:Шкода Чорновола старшого.Оце зараз би була б реальна кандидатура.

Хм, как вариант - возможно, но он был бы актуален на зорьке независимости, тогда на руховской волне можно было бы выехать, сейчас уже нет.

Да, и не надо мух с борщем считать, нужен просто толковый организатор, а не одиозная личность, которая может пропердеть пару сладких слов с требуны.

Я так розумію пряма образа В. Чорновола

Українцям прошу зауважити

Кравчук гарно сказав, просто нема слів

Якби він ще щось гарно робив взагалі б йому ціни не було.

А так найбільший здобуток просрана ядерна зброя та порізані стратегічні бомбардувальники.

Навіть від Кучми більше користі (причому набагато)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки от поки дочитав до кінця так і не зрозумів, а що тут справді ще є прихильники сильної президентської влади?

Хз прихильники кого там є, але точно [--------- ... вибачте, Юля та Ринат не для нас з вами стараються, а всякі там перевибори заженуть країну в ще більшу Опу ... хоча як на мене то ми вже в ній на стільки, що здається що далі нікуди.

Навіть від Кучми більше користі (причому набагато)

Після зміни режиму Кучми один знайомий активний політик сказа таку фразу: Ви ще згадаєте Кучму і будете дуже жаліти, що не він у керма.

В той час я тільки заржав йому в обличчя ... треба завтра подзвонити вибачитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а всякі там перевибори заженуть країну в ще більшу Опу

Якщо "народ" буде голосувати за тих хто більше бусів надіне та грошів пообіцяє по телевізії - то звісно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо "народ" буде голосувати за тих хто більше бусів надіне та грошів пообіцяє по телевізії - то звісно...

Ау .... тут є ще ті хто вірить, що на вибори підуть представники капіталі та іншого капіталу? <_<

cказав би це я рік, два чи три тому - мене би просто забанили...

як приємно що ми починаємо щось розуміти...

Все відносне і пізнається в порівнянні.

ПС Я на минулих виборах голосував за Юща і впевнений що Анукович бу би всеодно не кращим ... я вибирав меншу з оп :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПС Я на минулих виборах голосував за Юща і впевнений що Анукович бу би всеодно не кращим ... я вибирав меншу з оп :)

Я був категорично проти Януковича, але далеко не впевнений, що було б гірше...

Бо те, як "среться" між собою "помаранчева команда", забивши на всю країну, повторити складно - треба бути винятковою падлюкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був категорично проти Януковича, але далеко не впевнений, що було б гірше...

Бо те, як "среться" між собою "помаранчева команда", забивши на всю країну, повторити складно - треба бути винятковою падлюкою.

Вони сруться тому що комнда була тільки на словах, а ділити (чи заграбастати) їм є що.

Доречі Янек теж не в шоколаді з Ринатом та "своєю" партією, а державними (шаровими) грошима там ще навіть і не пахло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чепуха це все енді ти що з "місяця впав" чи не жив в україні останні 17 років

-продавались при кучмі за безцінь все, вносились такі рішення що зараз ми пожинаєм їх цілі.

-і блокувалось і ламаось, видно ти все забув, і депутати пропадали

- були і мегафони

-прогинались під усіх особливо перед росією тай перед усіма іншими

-лобіювали інтереси тих хто платив бабло

-по всій україні стоять меморіали, а тих хто боронив українську державу під українським прапором небуло.

-і дійсно список оможна продовжувати

Дійсно в державі бардак, і мені жаль вд цього не менше за Вас, але бардак є проявом лінивих або хворих.

Премєр не слухає президента - ось де бардак, то чому хтось повинен слухатись міністра, тоді чому лейтенанти повинні слухатись полковників. І все ради одної баби чи що. Міністрів в уряді не запрошують до створення бюджету - ось де бардак. Премєр каже вже 2 тижні що вводить мараторій на підвищення податків а податки на землю зросли в 10 разів, на автотранспорт теж, ліцензування теж, папери по будівництву теж, бланки з держзнаками ТЕЖ. Штрафи підняли але як і хто затримав страховку і хто порушив правила перехрестя платять схожу планку і дідусь і студунт і підприємець і депутат і олігарх - "тоєсть опять їх криза тільки коснулась" Всією економікую править ТЮВ, але постійно в опозиції мол їй мішають. Тьфу блін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Vanus

Тобто не все так погано і хтось намагається щось зробити, а якісь 3,14дараси заважають? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... вносились такі рішення що зараз ми пожинаєм їх цілі..........

Дякую Леоніду Даниловичу за єдиний податок! Це було кардинальне рішення в підтримку малого бізнесу :) . Віктору Андрійовичу можу лише подякувати за те, що я не боюсь вільно висловлювати свої думки. Просто людина не на своєму місці і вона повинна піти :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...