Перейти до змісту

Наблюдение

wolfua1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1229455293_bdpkef2ttd.jpg

Название: Наблюдение

Оригинальное название: Surveillance

Год выхода: 2008

Жанр: Драма, Криминал, Триллер, Ужасы

Режиссер: Дженнифер Чэмберс Линч

В ролях: Джулия Ормонд, Билл Пуллман, Пелл Джеймс, Райан Симпкинс, Френч Стюарт, Кент Харпер, Кэролайн Аарон, Кайл Бриэр, Хью Диллон, Гилл Гэйл

Выпущено: Германия, США, Film Star Pictures

Продолжительность: 01:33:28

Перевод: Русский, Профессиональный (многоголосый) Кодек: XviD

Качество: DVDRip

Видео: 1633 kb/s, 704x288

Звук: AC3, 448 kb/s (6 ch)

Размер: 1,37 Гб

О фильме: Агент ФБР гоняется за серийным убийцей, ловя его на приманку: трех его потенциальных жертв, причем у каждого, разумеется, есть своя история. Один только трейлер этого фильма можно показывать на фестивалях фильмов ужасов.

IMDB: 6.7/10 (1,131 votes)

post-3385-1230049288.jpg post-3385-1230049292.jpg post-3385-1230049297.jpg post-3385-1230049300.jpg

Цікавить?

ftp://lm:[email protected]/Video/Films/N...08.P.DVDRip.avi

Опубліковано

вот кажется мне, что по 15-ти минутам судить о фильме можно лишь только конкретно для себя.

но вот чтобы сразу советовать на этом основании другим - не есть гуд.

я бы с удовольствием посмотрел фильм.

Опубліковано

якщо не помиляюсь, то режиссером фільму є донька Девіда Лінча ("Твін Пікс", "Малхолланд Драйв")

Опубліковано

Якщо у чемпіона народиться син - то це зовсім не означає, що він стане чемпіоном.

Носити "блатне" прізвище - не показник.

Всі відомі режисери сходяться на одному - якщо глядача вдалося втримати біля екранів ~20 хв. То 90% що він досидить до кінця фільму.

За 15-20 хв там не було жодного моменту, заради чого я б хотів його подивитися до кінця. І крім того, це є моя особиста думка!

akamuza, ти десь побачив у моїх словах поради не дивитися??

ІМХО, із заявленими акторами, я сподівався на краще.

Опубліковано
Якщо у чемпіона народиться син - то це зовсім не означає, що він стане чемпіоном.

Zheny@, я взагалі то просто поділився інформацією, але аж ніяк не говорив про таланти доньки чемпіона... до того ж Лінч мені не подобається :rolleyes:

Опубліковано
akamuza, ти десь побачив у моїх словах поради не дивитися??

я увидел:

Я проти..

ты был против того, чтобы заливать.. то есть против того, чтобы кто-то посмотрел :)

Опубліковано
ты был против того, чтобы заливать.. то есть против того, чтобы кто-то посмотрел smile.gif

я проти засмічення обмінника.

Опубліковано
ты был против того, чтобы заливать.. то есть против того, чтобы кто-то посмотрел smile.gif

Шановний Zheny@ , знаєте ваші оцінки і ваші враження від фільмів є ОСОБИСТО ВАШИМИ і флудити в кожній темі на рахунок " не чіпай мій підйомник" не варто, ми цінуєм ваш вклад в роботу обмінника , але я був би дуже радий якби ви обмежилися лише безпосередніми рецензіями. Є таке висловлювання " не учите нас жить , а лучше помогіте материально" , замість того шоб тут всіх парафінити направте свої сили на заробіток грошей і допомогу обміннику придбати краще обладнання.

Опубліковано
Всі відомі режисери сходяться на одному - якщо глядача вдалося втримати біля екранів ~20 хв. То 90% що він досидить до кінця фільму.

За 15-20 хв там не було жодного моменту, заради чого я б хотів його подивитися до кінця. І крім того, це є моя особиста думка!

Маячня.

ХФ "Володар перстнів" теж "виявився збитковим", хоча перші 30 хв. надзвичайно "перенасичені фаном", адже всі полюбляють дивитися на діток з волосатими ногами, які патякають з якимось волоцюгою .... :blink:

Опубліковано

Шановний Zheny@ , знаєте ваші оцінки і ваші враження від фільмів є ОСОБИСТО ВАШИМИ і флудити в кожній темі на рахунок " не чіпай мій підйомник" не варто, ми цінуєм ваш вклад в роботу обмінника , але я був би дуже радий якби ви обмежилися лише безпосередніми рецензіями. Є таке висловлювання " не учите нас жить , а лучше помогіте материально" , замість того шоб тут всіх парафінити направте свої сили на заробіток грошей і допомогу обміннику придбати краще обладнання.

А ніхто не боронить нікому заливати чи висловлювати думку, і яїї нікому не нав'язую, в кожного своя голова на плечах..

Хто кого "парафінить?" тут Ви, шановний перегнули.

На рахунок матеріальної допомоги - до Ваших послуг ~1Tb фільмів у HD якості, які викачуються із моєї локальної (домашньої машини).

А стосовно направленості моїх сил - це, шановний, не Вам вирішувати!! Слідкуйте за собою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...