Перейти до змісту

Активация кредитной карты

difoto

Рекомендовані повідомлення

Пришло мне рекоммендованное письмо от МТС, но поскольку почта у нас работает весьма некорректно, то закинутое в ящик письмо я вот только открыл, хотя датировано рекомендованное извещение о вручении 30,10,2008. Там находилось письмо содержания:

"Щиро вдячні Вам за користування послугами МТС!

Пропонуємо Вам, як найбільш поважному клієнту, скористатися спільною програмою МТС та нашого партнера, Райффайзен Банку Аваль, "Мобільний бонус МТС".

У надісланому листі Ви знайдете Кредитну картку МТС-Райффайзен Банку Аваль з установленим кредитним лімітом.

Розмір кредитного ліміту на Вашій картці складає 10000 грн.

При розрахунках бла-бла.. бонуси за кожні 5 грн. бла-бла-бла....

...

...та завітайте у відділення Райффайзен Банку Аваль не пізніше ніж 8 грудня 2008 року.

З найкращими побажаннями,

МТС"

Вопрос: уикинуть в мусорник? Не, не выкину, красота такая : с моими ФИО, красненькая такая, красивая Мастер Кард, с яицом даже :)

Или может позвонить в банк, может активируют еще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і маєш чудовий шанс стати власником своєї ПЕРШОЇ кредитки. Халява! Я за неї в банку 80 грн відвалив. Ще й купу документів заповнив.

При правильному використанні ти нічого не втратиш. Тільки врахуй, гроші приходять на бонусний рахунок. І бонуси нараховуються не на всі тарифні плани.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ди, забей...

обычно программы ко-брендинга не сильно привлекательны для "однобокого" использования

т.е., если там бонусы по мобильной программе - врядли ьам что-то интересное по кредитной линии...

эт я как карточник говорю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я вроде как всю жизнь забил на это дело... но риальни 57 дней без кредита.(МТС Вип-клиентов не дурит, знаю точно, по себе)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така кредитка - штука хороша. При знятті готівки там, правда, буде якийсь процент банком забиратися, а от для розрахунку в магазинах, на заправках - штука зручна. Як торбинка, в якій є 10000 грн., і ти можеш їх тратити, але не забувати вчасно класти гроші назад в торбинку. Головне - навчитися не зловживати, бо потім весь час на карточку прцювати доведеться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот он угар НЕПа......даже Ди повёлся.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так красииивенькая... :0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, з юридичної точки зору, такі "подаровані" картки - можуть бути проблемними для банку в плані доказу того, що боржник - саме Діфото. Він ніде не ставить свій підпис. Активувати картку можна з будь-якого телефону. І зняти з неї всі гроші. Банку буде дуже важко довести, що ті гроші зняв саме Діфото. Він не брав на себе жодних обов'язків зберігати карточку, і навряд чи хтось доведе, що та карточка була йому надана, і він нею скористався.

Інша річ, якщо відкриваєш таку кредитку в банку, заповняєш папери, ставиш підписи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

красненькая, чтоль? :)

Ди, тебя никто из твоих белокурых любимец не укусил? ;)

Yarchik, обычная кредитка - нормально, но ко-брендинговые программы как правило уступают своими составляющими аналогичному, но отдельному продукту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можліво. Треба умови вивчати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...