Adeon Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 14:16 Автор #26 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 14:16 Они лишний раз доказали дермократию, которая правит в нашей стране!
difoto Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 14:55 #27 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 14:55 Я токо одно недавно услышал из уст Гаранта и под стол упал: "У нас народне бидло.."
Адміністратори kmd Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 15:37 Адміністратори #28 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 15:37 Якщо чесно....Томила багато. у відповідях гаранта.Але він 100% правий. "Самі нас вибрали, на руках у владу принесли. Ну погані ми. Не голосуйте за нас на слідуючих виборах."
AltoAngelo Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 17:14 #30 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 17:14 "Ну погані ми. Не голосуйте за нас на слідуючих виборах." Ось це, саме більше лицеміство зі сторони влади, яке я чув в житті . Людям дають всього навсього три кольори(померачовий, білий та гоулбий) і кажуть "вибирай", а перепрошую, з чого вибирати? З того, що нам дають, чи правельніше втюхують через всяку гидоту? Дякую, ні! Тобто, вибори, це вже заздалегідь обраних декілька варіантів фінансових потоків, які будуь задовільняти інтереси всіх тих, хто стоїть у руля і дьоргають за ниточки. Тим більше, як можна назвати законотворцями людей, які практично кожен день човпуть одне одному морди у ВР і товкають по ящику всякий дешевизняк? Невже, хтось думає, що вони справді приймають важливі закони, які впливають на розвиток цілої країни? Адже за законами стоють наймовірні кошти, а українці не ті люди щоб комусь їх дарити. Такщо, весь цей дешевий секс на дроті, під назвою "вибори", нічого інше як талановитий "плебісцид". P. S. Якщо б люди мало змогу справді оберати, речі були б трішки інші.
mammoth Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 21:28 #31 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 21:28 ...такщо, весь цей дешевий секс на дроті, під назвою "вибори", нічого інше як талановитий "плебісцид".P. S. Якщо б люди мало змогу справді оберати, речі були б трішки інші.Альто, не знаю как там ты, участвовал ли в выборах или нет, но так и быть наставлю на путь - в каждом бюлетне есть строка ПРОТИВ ВСЕХ, тавот к чему я.. ты и тебе подобные часто кричат подсирка а не выборы, обманывают - поиди и поставь галочку в этой строке, прояви свою гражданскую позицию.Да, и со словом плебисцит поакуратней, не путайся в терминах. В нашей самой демократической стране плебисцит уже не прямого действия как должно быть, и никакой майдан этому не помешал, а жаль, это должно быть прописано в Конституции.
adebt Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 21:50 #32 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 21:50 Якщо б люди мало змогу справді оберати, речі були б трішки інші. Люди мають змогу обирати — таких людей на весь світ з десяток набереться Тих, які вирішують - де, кого і в яке крісло посадити. Кордонів давно немає, вони залишилися лише на глобусі, а зараз рулять фінансові інтереси.
ValD Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 22:31 #33 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 22:31 Альто, не знаю как там ты, участвовал ли в выборах или нет, но так и быть наставлю на путь - в каждом бюлетне есть строка ПРОТИВ ВСЕХ, тавот к чему я.. ты и тебе подобные часто кричат подсирка а не выборы, обманывают - поиди и поставь галочку в этой строке, прояви свою гражданскую позицию. В останні вибори я так і зробив...
D@ve Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 10:54 #35 Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 10:54 Круто. І, в принципі, прогнозовано. Песс-служба президента придумала більш-менш пристойну відмазку на це неприємне запитання. Думаю, оправдовуватись чи вибачатись ніхто не збирається.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.