Перейти до змісту

Задайте вопрос президенту!

Adeon

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо чесно....

Томила багато. у відповідях гаранта.

Але він 100% правий.

"Самі нас вибрали, на руках у владу принесли. Ну погані ми. Не голосуйте за нас на слідуючих виборах."

Опубліковано
"Ну погані ми. Не голосуйте за нас на слідуючих виборах."

Ось це, саме більше лицеміство зі сторони влади, яке я чув в житті :mdr: .

Людям дають всього навсього три кольори(померачовий, білий та гоулбий) і кажуть "вибирай", а перепрошую, з чого вибирати? З того, що нам дають, чи правельніше втюхують через всяку гидоту? Дякую, ні! :angry: Тобто, вибори, це вже заздалегідь обраних декілька варіантів фінансових потоків, які будуь задовільняти інтереси всіх тих, хто стоїть у руля і дьоргають за ниточки.

Тим більше, як можна назвати законотворцями людей, які практично кожен день човпуть одне одному морди у ВР і товкають по ящику всякий дешевизняк? Невже, хтось думає, що вони справді приймають важливі закони, які впливають на розвиток цілої країни? Адже за законами стоють наймовірні кошти, а українці не ті люди щоб комусь їх дарити. :)

Такщо, весь цей дешевий секс на дроті, під назвою "вибори", нічого інше як талановитий "плебісцид".

P. S. Якщо б люди мало змогу справді оберати, речі були б трішки інші.

Опубліковано
...такщо, весь цей дешевий секс на дроті, під назвою "вибори", нічого інше як талановитий "плебісцид".

P. S. Якщо б люди мало змогу справді оберати, речі були б трішки інші.

Альто, не знаю как там ты, участвовал ли в выборах или нет, но так и быть наставлю на путь - в каждом бюлетне есть строка ПРОТИВ ВСЕХ, тавот к чему я.. ты и тебе подобные часто кричат подсирка а не выборы, обманывают - поиди и поставь галочку в этой строке, прояви свою гражданскую позицию.

Да, и со словом плебисцит поакуратней, не путайся в терминах. В нашей самой демократической стране плебисцит уже не прямого действия как должно быть, и никакой майдан этому не помешал, а жаль, это должно быть прописано в Конституции.

Опубліковано
Якщо б люди мало змогу справді оберати, речі були б трішки інші.

Люди мають змогу обирати — таких людей на весь світ з десяток набереться :) Тих, які вирішують - де, кого і в яке крісло посадити. Кордонів давно немає, вони залишилися лише на глобусі, а зараз рулять фінансові інтереси.

Опубліковано
Альто, не знаю как там ты, участвовал ли в выборах или нет, но так и быть наставлю на путь - в каждом бюлетне есть строка ПРОТИВ ВСЕХ, тавот к чему я.. ты и тебе подобные часто кричат подсирка а не выборы, обманывают - поиди и поставь галочку в этой строке, прояви свою гражданскую позицию.

В останні вибори я так і зробив... :lol:

Опубліковано

Круто. І, в принципі, прогнозовано. Песс-служба президента придумала більш-менш пристойну відмазку на це неприємне запитання. Думаю, оправдовуватись чи вибачатись ніхто не збирається.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...