Перейти до змісту

Робота для всіх

Kleo

Рекомендовані повідомлення

Пропоную роботу в галузі дистрибюції парфумерії (совати сумки з купою товару не потрібно). Основні вимоги - бажання працювати, вік і стать значення не мають. Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. Мій тел. 8-097-510-00-35.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канадская оптовая компания?

вік і стать значення не мають. Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канадская оптовая компания?

вік і стать значення не мають. Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж

ні, всього лиш дистрибюція парфумів, які можуть продавати усі, незалежно від віку і статі.

Прошу не загаджувати пост якщо вас робота не цікавить, а питання задавати по суті. Буду дуже вдячна!!! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який графік роботи??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який графік роботи??

довільний, коли хочеш - тоді і працюєш, від тебе ж залежить твій заробіток. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Можу оформити гарно в электронному варыанты!

Можу як 2Д малюнок (навыть з вашого шаблона пересканованого), так ы 3Д промалювати в 3Д МАКСы!

43 70 517 - стукайте ву асю! (Тут рыдко коли буваю)

Ааааааа!!!! Сорры! Не туда выдпостив :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

знову лохотрон Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. пост №1

вважаю тему потрібно закрити модеру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато в кого заробіток залежить від продаж, і нічого, продають/заробляють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А назву канторки можна в голос (пардон, в студію) ?

Опять федерікамагора якась? Чи щось серйозне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А назву канторки можна в голос (пардон, в студію) ?

Опять федерікамагора якась? Чи щось серйозне

І як ти здогадався? Кого цікавило дзвонив і питав, але тобі ж аби нагадити в усіх темах. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову лохотрон Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. пост №1

вважаю тему потрібно закрити модеру

В усіх сверах дистрибюції з/п торгових представників залежить від об"єму продаж і дехто заробляє непогані гроші( наголос на перший склад а не на другий <_< )

З.І. Якби модер хотів її закрити, то давно закрив би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную роботу в галузі дистрибюції парфумерії (совати сумки з купою товару не потрібно). Основні вимоги - бажання працювати, вік і стать значення не мають. Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. Мій тел. 8-097-510-00-35.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робота за кордоном.

Пропонуєш людям роботу - створи свою власну тему і не засмічуй мою. :angry2::0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продукція сертифікована на Україні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продукція сертифікована на Україні?

Продукція має сертифікат якості фірми виробника та затверджена державною санітарно-епідеміологічною службою України в м.Львові. Копію висновку експертизи маю на руках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хоч в кратці скажіть що треба робити? Якщо товар не носити, то що? Каталогі? Чи Ви просто надаєте інструктаж, і з цією інформацією людина вже ходить і пропонує продукцію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хоч в кратці скажіть що треба робити? Якщо товар не носити, то що? Каталогі? Чи Ви просто надаєте інструктаж, і з цією інформацією людина вже ходить і пропонує продукцію?

Все що отрібно для роботи - це папка, в якій більше 140 пробніків парфумів, пачка тестерніх папірців і список парфумів. Каталог також є, але я ним наприклад не користуюсь. Інструктаж можна провести по техніці безпеки, а ми проводим семінари як в Луцьку, так і в Львові. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інструктаж можна провести по техніці безпеки

Це щоб не обнюхувались тестових папірців до памороків і не пили пробніків? :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інструктаж можна провести по техніці безпеки

Це щоб не обнюхувались тестових папірців до памороків і не пили пробніків? :ohmy:

Ну як варіант підійде :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...