Перейти до змісту

Правила розділу Відео.

Zheny@

Правила розділу Відео.  

27 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Мені зробили зауваження щодо "суровості" правил у розділі Відео.

А для чого такі сурові обмеження? Я маю на увазі заборону постити "Заливай", "+1", "плюспіцот"... в топіку. Ніякої проблеми в цьому не бачу. Таким чином більш популярні топіки спливають на верх, а не цікаві і нікому не потрібні потопають. Тим більше часто разом з цим люди висловлюють своє ставлення до даного фільма, режисера чи подібних фільмів, що може бути цікавим/корисним для інших.

Я уточнюю, коли це просто пост "+1" .. "плюспіццот". І без будь-якого смислового навантаження - витираю пост. (тим паче, що можна у підтримку натиснути кнопочку "Поддержал").

Коли ж йде мова про обговорення - інша справа.

Хочеться побачити/почути думку інших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офтоп: а голосование так задумано что можно выбрать все пункты одновременно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніби ні. зараз поправимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я підтримую нововведення. нічого важкого не має, зайти переглянути скільки людей хотіло б переглянути фільм. а в самій темі завжди знаєш, що прочитаєш щось змістовне на рахунок фільму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосування кнопкою "Поддержал" - це тупа узаконена накрутка Thanks-ів (хоч дехто зараз буде бити себе чоботом в груди, що це не так). Якщо не подобаються "+1", "плюспіцот" і тп, створюйте голосування для кожного фільму і тема буде апатись і флуду не буде і не буде накрутки Thanks-ів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, що означає накрутка "сенксів"?:0050: вони, що для тебе на стільки життєво необхідні)) :rolleyes: да хай хоч там їх буде піцот :) яка різниця. без обід, просто не розумію таких речей, ці правила ніяка не накрутка, а просте врегулювання флуду з допомогою цього нововведення на форумі, кнопки "Поддержал" - имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, що означає накрутка "сенксів"?:0050: вони, що для тебе на стільки життєво необхідні)) :rolleyes: да хай хоч там їх буде піцот :) яка різниця.

ну, як ж казав...

Голосування кнопкою "Поддержал" - це тупа узаконена накрутка Thanks-ів (хоч дехто зараз буде бити себе чоботом в груди, що це не так)

А як тоді побачити кількість "Неподдержал"? "Поддєржал" проголосують, наприклад, 5 чол., а 100, наприклад, будуть проти, але їм нема як висловитись і полилась фігня на обмінник, а кому на щось достойне в той же час не вистачить місця.

P.S. Мені, взагалі-то, пофіг, я не маю доступу до фтп, але правила, рахую дивними, тому висловив свою думку. "Вам жить" © нпх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Присоединяюсь :rolleyes:

"Поддержал" - это совсем не объективный показатель необходимости закачки фильма. Нужно голосование. И принимать решение о закачке после того, как проголосует хотя бы 30-50 человек. (Исключение может составлять арт-хаус :0050:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, і де ти побачив, що я "б'ю себе в груди чоботами, що це не так "?:rolleyes: имхо - головне скільки за перегляд фільму, а не проти, ті, що проти хай не качають і не дивляться. і так файли на довго не затримуються на фтп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во. Якщо є кнопка "Паддєржал", то для об'єктивності має бути також шось типу "Нє нада".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"меня интересует мнение тех, кого это интересует, а мнение тех, кого это не интересует, меня не интересует!" (с) Morock вроде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Другими словами - с...ь я хотел на ваши голоса, всё равно выложу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хрестовий похід проти флуду не варто очолювати атеїстам.

Щодо самого голосування, то створювати жорсткі умови для заливання нема доцільності, так як смаки у всіх різні та й можливості проголосувати оперативно може не бути.

З іншого боку файлообмінник створений для обміну інформації і для обміну фільмами в тому числі, але враховуючи ліміт місця, то варто було б якимось чином автоматизувати процес очистки файлів, враховуючи частоту скачування та дату останнього скачування.

P.S. Не голосував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...