Перейти до змісту

АвтоСтоп

keepo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

і я їду в четвер (28.08) на Львів, після 16-ї години. є 2-3 місця. :-)

тоді я з тобою))

щоб бензин не палити...

1 місце в резерв

• +1 1
Опубліковано

На 1 вересня можу завести до Польщі (Хелм Люблін Радом Варшава ) в одну сторону дешево маршрут може корегуватись під пасажирів. Телефонуйте домовимся. О99-290-81-2О

• -1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

завтра в першій половині дня буду їхати в Камінь-Каширський (навіть трохи далі) через Ковель. Є 4 місця. Назад буду повертатися в суботу ввечері (3 місця).

тел. О99-7два-сім9-24два

Опубліковано

Поланд Хелм-Люблін виїзд мінімум 2 максимум 3 рази на диждень легкове авто. Виїзд коректується під пасажирів. Виїзд здійснюється навіть при одному пасажирі.О99-29О-81-2О Поїздки до Польщі актуальні на постійні основі.

• +1 1
  • -1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

В понеділок 22.09.2014 буду іхати в Львів, є 3-4 місця.

Час виізду підлаштовуватиметься під пасажирів, якщо такі будуть)

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Шановні, потрібно в понеділок 06-10-2014 до 13-14години бути у Львові.

можливо в когось буде 1-2 місця ?!

буду вдячний $$$

можливо я буду їхати.

напиши мені в приват в неділю.

• +1 1
Опубліковано

треба попасти в четвер або п'ятницю з Луцька до Києва . ( бажано до обіду бути в столиці )

1-2 місця.

може хтось планує ? дайте знати наперед. ( щоб не купувати квитків )

Опубліковано

Треба за середу-четвер(0.8-09 жовтня) бусом забрати холодильника,м. Луцьк вул Ківерцівська з магазина сатурн,в місто Ківерці.

Хтось може бусом їздить з Луцька в Ківерці.

І скільки хочете за доставку?

Опубліковано

25.10.2014, 25 жовтня вранці, о 06:00-08:00 їду в Львів. Є два місця, або 3 - якщо ви худі ))

Ціна обговорюється.

Їду на фестиваль сиру і вина, заразом і погуляти у останні дні золотої осені. Хто був у Львові - мене зрозуміє )

• +1 1
Опубліковано

25.10.2014, 25 жовтня вранці, о 06:00-08:00 їду в Львів. Є два місця, або 3 - якщо ви худі ))

Ціна обговорюється.

Їду на фестиваль сиру і вина, заразом і погуляти у останні дні золотої осені. Хто був у Львові - мене зрозуміє )

Нагадаю! Є 3-4 вільні місця, вільний багажник для речей. Можлива корекція часу виїзду - домовимось.

Невже, ніхто не хоче на вихідні поїхати у Львів погуляти? Останні дні золотої осені + фестивалі. Хостелів у Львові багато і дешеві. так що з ночівлею проблем не буде!)

• +1 1
Опубліковано

Ціна обговорюється.

Нагадаю! Є 3-4 вільні місця, вільний багажник для речей. Можлива корекція часу виїзду - домовимось.

Невже, ніхто не хоче на вихідні поїхати у Львів погуляти? Останні дні золотої осені + фестивалі. Хостелів у Львові багато і дешеві. так що з ночівлею проблем не буде!)

Залишилось 2 місця. якщо комусь буде по дорозі, в Луцьк їду тогож дня (25 жовтня) приблизно о 20:00-23:00 виїзд. Їду через дубно, тому не трястиме )

• +1 1
Опубліковано

потрібно попасти до Києва в понеділок 03-11-2014 бажано до обіду бути на місці

та ще у середу 05-11-2014 треба бути у Хмельницькому теж бажано до обіду

1-2 людини

розрахнок на місці

писати в приват

Опубліковано (змінено)

у середу - четвер 05 (06 )-11-2014 треба бути у Хмельницькому бажано до обіду

1-2 людини

розрахнок на місці

писати в приват

Змінено користувачем YUR4IKLIM

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...