Samhayne Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 09:16 #1 Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 09:16 Скоро Новий рік! І це вже не новина ;-)Як а мене, подарунки мають бути бажаними, приємними і потрібними. Тому пропоную поділитися ідеями про подарунки, які ви плануєте подарувати, чи хотіли б отримати. Для жінок:1. Косметика (набір косметики, парфуми, манікюрні набори, креми)2. Біжутерія 3. Дорогоцінності4. Аксесуари (сумки, гаманці, ремені, шовкові шарфи, парасолька)5. Великі шкатулки для жіночих прикрас , такі, щоб туди помістилось усе6. Несессери7. Шкатулки для рукоділля8. Одяг 9. Білизна10. Побутова техніка (кавоварка, міксер, кухонний комбайн, 11. Чек на відвідування салону краси12. Банний халат13. Шовкова піжама14. М’які іграшки15. Букет з цукерок16. Інтимні подарунки17. Ваш варіант…..Для чоловіків:1. Аксесуари (ремені, запонки, візитниці, портмоне, барсетка, затискач для галстука, органайзер)2. Шапки, шарфи3. Одяг (сорочки, светри)4. Косметика, парфуми5. Флешка6. МП3 плеер7. КПК8. Інструменти для ремонту9. Банний халат10. Піжама11. Білизна12. Аксесуари для курців (запальничка, сигари, кальян, коробка для сигар, трубка)13. Модельки автомобілів14. Нарди15. Шахи і шахмати16. Набір для покера в домашніх умовах17. Ваш варіант……Для обох:1. Амулети2. Статуетки 3. Прикраси для дому4. Скарбнички5. Величезні пазли 6. Набір для суші7. Набір для чайної церемонії8. Фотоальбом, рамка для фото9. Свічки і підсвічники10. Вазони11. Картини12. Мінеральна лампаНу все, в мене ідеї закінчилися…Діліться своїми
vampirich Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 09:37 #2 Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 09:37 Вважаю, що на Новий Рік тільки дітям варто купувати якісь дорогі подарунки. А між собою це щось має бути тематично-новорічне-сувенірно-недороге На кшалт набора солодощів, чи дідоморозової шапчини
Taurus Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 10:18 #3 Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 10:18 Вампірич, подарунки полюбляють всі. І дорослі люблять їх не менше, ніж діти. Новий рік - це чудовий привід вкотре показати свою увагу і турботу, подарувавши також щось приємне/символічне/корисне і т.д.
Victorius Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 10:30 #4 Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 10:30 Ще можна подарувати квиточок на якийсь цікавий захід (концерт, виставу і т.д.). Але це тільки якщо точно знаєш, що людині це подобається і вона знайде час на це... А ще - книжки, диски з музикою, фільмами. Іноді продаються прикольні колекційні набори. Календарі (хоча, в принципі, і банально ).
Luka Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 10:38 #5 Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 10:38 Дорослі чоловіки- це ті самі діти, відрізняються більшими пісюнами і вартістю іграшок/подарунків
Chudakully Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 13:33 #6 Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 13:33 16. Набір для покера в домашніх умовах е... это типа как? колода карт, механический крупье, два товарища. фишки и пистолет, которым можно застрелиться в случае проигрыша? или отобрать проигранное? подарки это конечно всегда прикольно, при чем их и приятно получать и приятно дарить. но вот чего я никогда не понимал, так это подарков на Др, НГ, или там ещё какие-то ежегодные праздники (рождение ребёнка, свадьба или ещё чего, не в счет, это как помощь в разного рода начинаниях) ну или там из поездки привезти цвяток аленький всегда поражало, что ветеранов надо уважать на 9-е мая. женщин любить на 8-е марта и так далее... я иду по улице и вижу, что что-то продаётся что нужно кому-то из моих друзей, взял купил подарил. копаешься в старых вещах, нашел книгу, которую кто-то искал, взял и подарил... а так... день рождения, это день когда наслушаешься кучи шаблонов, так же как на нг и прочее. тоже с восьмым марта, если я хочу подарить девушке цветы, то почему именно на восьмое марта, есть настроение, есть цветы, есть поле или деньги на них и купил и подарил. на нг тоже самое... как по мне подарок. сделанный по обязательству (согласно традиции) не имеет той магической силы, как тот, который получаешь просто так, в будний день...
Samhayne Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 14:14 Автор #7 Опубліковано 4 Грудня, 2008 в 14:14 16. Набір для покера в домашніх умовахе... это типа как? Это типа размеченое покрытие для карточной игры и набор фишек...кто любит игру - поймет.
Chudakully Опубліковано 5 Грудня, 2008 в 08:28 #8 Опубліковано 5 Грудня, 2008 в 08:28 Это типа размеченое покрытие для карточной игры и набор фишек...кто любит игру - поймет.в покер иногда играем с товарищами, колода на 54 карты, вместо фишек в последний раз использовали 10коп монеты. так что кроме, карт и фишек ничего больше на ум не приходит, а разметка на столе для чего???
Tarzanych Опубліковано 6 Грудня, 2008 в 13:42 #9 Опубліковано 6 Грудня, 2008 в 13:42 Щось недороге і дуже веселе і оригінальне)
Harddriver Опубліковано 6 Грудня, 2008 в 20:14 #10 Опубліковано 6 Грудня, 2008 в 20:14 Отримали новорічні серветки/скатьорки. Ціни - від 23 грн. Викладать "скріни" ? Форумна знижка - 10%
Harddriver Опубліковано 7 Грудня, 2008 в 10:05 #12 Опубліковано 7 Грудня, 2008 в 10:05 Серветка - ідеальний подарунок старшим жінкам "Торгується" це все (і багато іншого) - в Фуршеті, 1 поверх, біля входу до торг. залу - там побачите. Для знижки - пред'являйте форумний нік
Mala Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 13:16 #13 Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 13:16 "Торгується" це все (і багато іншого) - в Фуршеті, 1 поверх, біля входу до торг. залу - там побачите. Для знижки - пред'являйте форумний нік [/quote Оригінальний спосіб перезнайомитись з форумчанами
Harddriver Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 13:27 #14 Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 13:27 Мала, там нея, а жінка, такшоможешнетурбуватися, с женскім полом перезнайомиться
Mala Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 14:32 #15 Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 14:32 Мала, там нея, а жінка, такшоможешнетурбуватися, с женскім полом перезнайомиться Так пишу з форумчанами, а не форумчанками
Kleo Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 13:27 #16 Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 13:27 Новорічні подарунки люблять усі, а дорослі можливо навіть більше ніж малі, бо не завжди очікуєш його отримати. А на подарунок згодиться усе: прикраси, сувеніри, одяг, солодощі, аксесуари і т. д. і т. п., дивлячись яку суму грошей ти можеш виділити на подарунки. Я ,наприклад, стараюся поздоровити чоловіка і на Миколая і на Новий рік, незавжди получається подарувати щось дороге та вишукане, але хочаб щось символічне дарую обов"язково, єдине що може стати на заваді - це угода між нами не дарувати нічого один одному, так як напередодні придбали щось суттєве, наприклад новий монітор до ПК. Чоловікам раджу на передодні свят звернути ще більше увагу на дружин чи дівчат з якими зустрічаєтесь і підмітити для себе що їй або в її квартирі, столі, стінах і т.д. не вистачає або щоб ви хотіли на ній чи в неї бачити, згадати нарікання чи просто фрази з її вуст " от мені б таке" або "я собі б таке ж хотіла б" і якщо на це у вас є гроші - пошук подарунка значно звузиться. Жінкам раджу купувати чоловікам тільки те, що справді їм потрібно або те, на придбання чого вони самі собі пошкодують грошей.
Samhayne Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 13:34 Автор #17 Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 13:34 Ще варіанти для чоловіків:1. Набір "Фляжка і рюмки"2. Термос3. Термокружка
Kleo Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 13:53 #18 Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 13:53 В минулому році колегам по роботі на чоловіче свято 23 лютого дарували кружки з їх фотками - одна була колективна, зашоплена під футбольну команду, інша нормальна, а вони нам подарували на 8 березня футболки з нашими фотографіями (нешопленими) - було цікаво. Як варіант на Новий рік також може бути, тільки фото може бути сімейне наприклад. , а ще є кружки на яких проявляється зображення, коли наливаєш рідину - все це роблять в фотоцентрах, правда коштує не дуже дешево.
SunSeth Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 14:00 #19 Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 14:00 1. Набір "Фляжка і рюмки"І нафіга мені третій комплєкт?... тим більше, не рибак і не мисливець я.
Samhayne Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 14:04 Автор #20 Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 14:04 1. Набір "Фляжка і рюмки" І нафіга мені третій комплєкт?... тим більше, не рибак і не мисливець я. Во-во! В тебе вже є два, а в когось жодного. А для когось - то хороша ідея
Kleo Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 14:16 #21 Опубліковано 10 Грудня, 2008 в 14:16 Як варіанти для обох:1. акваріум (не обов"язково великий, вони зараз є навіть дуже маленьких розмірів)2. міні водопад (розміри за бажанням і за можливістю) і гарно і нерви заспокоює.3. аромолампа.4. ключниця.
Tani4ka Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 18:56 #22 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 18:56 Можу запропонувати ще один варіант недорогого, оригінального і дуже симпатичного подарунку на Новий рік - авторський новорічний сніговичок . Подарунок універсальний!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.