Перейти до змісту

Що подарувати на Новий Рік?

Samhayne

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скоро Новий рік! І це вже не новина ;-)

Як а мене, подарунки мають бути бажаними, приємними і потрібними. Тому пропоную поділитися ідеями про подарунки, які ви плануєте подарувати, чи хотіли б отримати.

Для жінок:

1. Косметика (набір косметики, парфуми, манікюрні набори, креми)

2. Біжутерія

3. Дорогоцінності

4. Аксесуари (сумки, гаманці, ремені, шовкові шарфи, парасолька)

5. Великі шкатулки для жіночих прикрас , такі, щоб туди помістилось усе

6. Несессери

7. Шкатулки для рукоділля

8. Одяг

9. Білизна

10. Побутова техніка (кавоварка, міксер, кухонний комбайн,

11. Чек на відвідування салону краси

12. Банний халат

13. Шовкова піжама

14. М’які іграшки

15. Букет з цукерок

16. Інтимні подарунки

17. Ваш варіант…..

Для чоловіків:

1. Аксесуари (ремені, запонки, візитниці, портмоне, барсетка, затискач для галстука, органайзер)

2. Шапки, шарфи

3. Одяг (сорочки, светри)

4. Косметика, парфуми

5. Флешка

6. МП3 плеер

7. КПК

8. Інструменти для ремонту

9. Банний халат

10. Піжама

11. Білизна

12. Аксесуари для курців (запальничка, сигари, кальян, коробка для сигар, трубка)

13. Модельки автомобілів

14. Нарди

15. Шахи і шахмати

16. Набір для покера в домашніх умовах

17. Ваш варіант……

Для обох:

1. Амулети

2. Статуетки

3. Прикраси для дому

4. Скарбнички

5. Величезні пазли

6. Набір для суші

7. Набір для чайної церемонії

8. Фотоальбом, рамка для фото

9. Свічки і підсвічники

10. Вазони

11. Картини

12. Мінеральна лампа

Ну все, в мене ідеї закінчилися…

Діліться своїми

Опубліковано

Вважаю, що на Новий Рік тільки дітям варто купувати якісь дорогі подарунки.

А між собою це щось має бути тематично-новорічне-сувенірно-недороге :lol:

На кшалт набора солодощів, чи дідоморозової шапчини ;)

Опубліковано

Вампірич, подарунки полюбляють всі. І дорослі люблять їх не менше, ніж діти. Новий рік - це чудовий привід вкотре показати свою увагу і турботу, подарувавши також щось приємне/символічне/корисне і т.д.

Опубліковано

Ще можна подарувати квиточок на якийсь цікавий захід (концерт, виставу і т.д.).

Але це тільки якщо точно знаєш, що людині це подобається і вона знайде час на це...

А ще - книжки, диски з музикою, фільмами. Іноді продаються прикольні колекційні набори.

Календарі (хоча, в принципі, і банально :lol:).

Опубліковано

Дорослі чоловіки- це ті самі діти, відрізняються більшими пісюнами і вартістю іграшок/подарунків :lol:

Опубліковано

е... это типа как?

колода карт, механический крупье, два товарища. фишки и пистолет, которым можно застрелиться в случае проигрыша? или отобрать проигранное?

подарки это конечно всегда прикольно, при чем их и приятно получать и приятно дарить. но вот чего я никогда не понимал, так это подарков на Др, НГ, или там ещё какие-то ежегодные праздники (рождение ребёнка, свадьба или ещё чего, не в счет, это как помощь в разного рода начинаниях) ну или там из поездки привезти цвяток аленький

всегда поражало, что ветеранов надо уважать на 9-е мая. женщин любить на 8-е марта и так далее...

я иду по улице и вижу, что что-то продаётся что нужно кому-то из моих друзей, взял купил подарил. копаешься в старых вещах, нашел книгу, которую кто-то искал, взял и подарил... а так... день рождения, это день когда наслушаешься кучи шаблонов, так же как на нг и прочее.

тоже с восьмым марта, если я хочу подарить девушке цветы, то почему именно на восьмое марта, есть настроение, есть цветы, есть поле или деньги на них и купил и подарил.

на нг тоже самое...

как по мне подарок. сделанный по обязательству (согласно традиции) не имеет той магической силы, как тот, который получаешь просто так, в будний день... :)

Опубліковано

е... это типа как?

Это типа размеченое покрытие для карточной игры и набор фишек...

кто любит игру - поймет.

Опубліковано
Это типа размеченое покрытие для карточной игры и набор фишек...

кто любит игру - поймет.

в покер иногда играем с товарищами, колода на 54 карты, вместо фишек в последний раз использовали 10коп монеты.

так что кроме, карт и фишек ничего больше на ум не приходит, а разметка на столе для чего???

Опубліковано

fd1581651629t.jpg

62b5a2b35e62t.jpg ad19d3ebb938t.jpg

f31bd0daaecct.jpg a1dfffd9894bt.jpg

3e23edbef4fbt.jpg 6e5fff42560ft.jpg

1f507046be82t.jpg ed6228e393f2t.jpg

Серветка - ідеальний подарунок старшим жінкам :)

"Торгується" це все (і багато іншого) - в Фуршеті, 1 поверх, біля входу до торг. залу - там побачите. Для знижки - пред'являйте форумний нік ;)

Опубліковано

"Торгується" це все (і багато іншого) - в Фуршеті, 1 поверх, біля входу до торг. залу - там побачите. Для знижки - пред'являйте форумний нік ;)

[/quote

Оригінальний спосіб перезнайомитись з форумчанами :)

Опубліковано
Мала, там нея, а жінка, такшоможешнетурбуватися, с женскім полом перезнайомиться :)

Так пишу з форумчанами, а не форумчанками ;)

Опубліковано

Новорічні подарунки люблять усі, а дорослі можливо навіть більше ніж малі, бо не завжди очікуєш його отримати. А на подарунок згодиться усе: прикраси, сувеніри, одяг, солодощі, аксесуари і т. д. і т. п., дивлячись яку суму грошей ти можеш виділити на подарунки. :) Я ,наприклад, стараюся поздоровити чоловіка і на Миколая і на Новий рік, незавжди получається подарувати щось дороге та вишукане, але хочаб щось символічне дарую обов"язково, єдине що може стати на заваді - це угода між нами не дарувати нічого один одному, так як напередодні придбали щось суттєве, наприклад новий монітор до ПК. Чоловікам раджу на передодні свят звернути ще більше увагу на дружин чи дівчат з якими зустрічаєтесь і підмітити для себе що їй або в її квартирі, столі, стінах і т.д. не вистачає або щоб ви хотіли на ній чи в неї бачити, згадати нарікання чи просто фрази з її вуст " от мені б таке" або "я собі б таке ж хотіла б" і якщо на це у вас є гроші - пошук подарунка значно звузиться. Жінкам раджу купувати чоловікам тільки те, що справді їм потрібно або те, на придбання чого вони самі собі пошкодують грошей. :)

Опубліковано

В минулому році колегам по роботі на чоловіче свято 23 лютого дарували кружки з їх фотками - одна була колективна, зашоплена під футбольну команду, інша нормальна, а вони нам подарували на 8 березня футболки з нашими фотографіями (нешопленими) - було цікаво. Як варіант на Новий рік також може бути, тільки фото може бути сімейне наприклад. :lopata: , а ще є кружки на яких проявляється зображення, коли наливаєш рідину - все це роблять в фотоцентрах, правда коштує не дуже дешево.

Опубліковано
1. Набір "Фляжка і рюмки"

І нафіга мені третій комплєкт?... тим більше, не рибак і не мисливець я.

Во-во! В тебе вже є два, а в когось жодного. :lopata:

А для когось - то хороша ідея :sm128:

Опубліковано

Як варіанти для обох:

1. акваріум (не обов"язково великий, вони зараз є навіть дуже маленьких розмірів)

2. міні водопад (розміри за бажанням і за можливістю) і гарно і нерви заспокоює.

3. аромолампа.

4. ключниця.

Опубліковано

Можу запропонувати ще один варіант недорогого, оригінального і дуже симпатичного подарунку на Новий рік - авторський новорічний сніговичок . Подарунок універсальний!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...