BARAKUDA Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 07:48 Поділитися #1 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 07:48 Хтось знає про причину приїзду Глави Государства в наше провінційне містечко? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irokez Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:07 Поділитися #2 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:07 звідки така інфа? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
info Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:10 Поділитися #3 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:10 http://zik.com.ua/ua/news/2008/11/28/160124Президент Ющенко приїде 2 грудня на Волинь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Taurus Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:17 Поділитися #4 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:17 Кажуть, на ЛуАЗі вранці тротуари мили з брандсбойта. Підготовка йде повним ходом... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irokez Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:23 Поділитися #5 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:23 Хтось знає про причину приїзду Глави Государства в наше провінційне містечко? буде перевіряти як бджіл до зимовки підготовили. Він у нас по цьому ділу спєц Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:24 Поділитися #6 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:24 Саме більше кумарить в цій ситуації, шо як тільки приїжджає якись чиновник, порядок наводять.А для звичайних людей, щоб їм комфортніше жилося, нічого не зроблять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
info Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:26 Поділитися #7 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:26 Любі друзі! З відповідальністю повідомляю вам, що в україні не буде голодомору в звязку з кризою, буде невеличкий піст, я би навіть сказав пістець! З повагою, щиро ваш, В. Ющенко Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AltoAngelo Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:49 Поділитися #8 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 08:49 Саме більше кумарить в цій ситуації, шо як тільки приїжджає якись чиновник, порядок наводять.А для звичайних людей, щоб їм комфортніше жилося, нічого не зроблять. "Ефект СоФФка" Влада на місцях, по великому рахунку зневажає громадян і панічно боїться вище стоящого керівництва. ---------------------------------Так, що як говорив Леонид Илич Брежнев "Вперєд к светлому соцеалестическому будущему", УРААААААААААААААААААААААААААААА Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
restart2 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 10:32 Поділитися #9 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 10:32 Був би я модером цього форуму вже би вліпив РО декільком користувачам за неповагу до першої посадової особи держави якою б вона не була... але я не модератор...Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області. Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ipua Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 10:36 Поділитися #10 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 10:36 На Рівненській не працюють світлофори і на кожному перехресті стоять ДАйці. Таки їде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
georg Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 11:21 Поділитися #11 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 11:21 Був би я модером цього форуму вже би вліпив РО декільком користувачам за неповагу до першої посадової особи держави якою б вона не була... але я не модератор...Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області.так ты из "багатодітній сім"ї Ліників", что ли?и почему я должен уважать его, хотя бы даже за этот не прикрытый ПИАР за наш счет?(Кстати, лично мое мнение: нормальные люди сначала думают о том где/как будут жить/работать/существовать, а затем начинают "детей строгать", а не наоборот). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 11:29 Поділитися #12 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 11:29 з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області.думаю, эту работу можно было бы смело поручить губернатору области.Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводуточнее, "с простоем в работе"?я представляю ступор на трассе Киев-Луцк, в Луцке, области...нахрена пол-Украины тормошить смоим "проездом"? и так неспокойно всем, а тут еще и перекрыто, небось, половину улиц в Луцке... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ScorpionYurka Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 11:32 Поділитися #13 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 11:32 щойно проїхав по рівненській в сторону Богдана Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Orfey Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:09 Поділитися #14 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:09 цілу ніч аврально встановлювали забор біля обласної ради Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Gabriel Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:19 Поділитися #15 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:19 Був би я модером цього форуму вже би вліпив РО декільком користувачам за неповагу до першої посадової особи держави якою б вона не була... але я не модератор...Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області. так ты из "багатодітній сім"ї Ліників", что ли? и почему я должен уважать его, хотя бы даже за этот не прикрытый ПИАР за наш счет? (Кстати, лично мое мнение: нормальные люди сначала думают о том где/как будут жить/работать/существовать, а затем начинают "детей строгать", а не наоборот). І скільки в вас georg, "нормальної людини", дітей, дозвольте поцікавитись? А якщо люди крім своїх всиновлюють ще декількох, то вони нормальні? Що краще для динити - жити в великому сиротинці. чи в сімї,(хай навіть і прийомній) і не зовсім великій квартирі? Зачепило... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:24 Поділитися #16 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:24 Клоуни. Порозвішували по всьому місту бігморди з "образами" нашого Любого Друга... Цуко, краще б вони ті гроші на шось путнє пустили. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:33 Поділитися #17 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:33 Клони-клоуни-підлабузники.. Ех.. немає життя без снайперської гвинтівки... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
georg Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:39 Поділитися #18 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 12:39 І скільки в вас georg, "нормальної людини", дітей, дозвольте поцікавитись? Зачепило... дозволяю: детей у меня ровно столько, сколько я могу накормить\напоить\одеть\выучить...тенденция, надеюсь, ясна? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:03 Поділитися #19 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:03 +1 ото і воно все країна в руїнах, в кризі а тут вирішили прикрасити (вірніше прикрити забором ) Наше місто від позору руїн Київського майдану, ото давайте подивимося при кому нам краще і того оберемо скоро Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:35 Поділитися #20 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:35 Був би я модером цього форуму вже би вліпив РО декільком користувачам за неповагу до першої посадової особи держави якою б вона не була... але я не модератор...Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області. Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводубув би я модером цієї країни - вліпив би "першій посадовій особі" пару РО, за неповагу до народу. І замість того, щоб кризу долати, їздить він піариться, "великодушие" свое показує. Як було сказано - губернатор області цілком би справився з цією задачею. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:48 Поділитися #21 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:48 нічого ви не розумієте в високій політиці і кризі адаптував старий анекдот - Віктор Андрійович: - Так, Україну вивести з кризи можна двома шляхами: 1. Або прилетять марсіани і нам допоможуть. 2. Або ми все ж таки зробимо все самі. Юлія Володимирівна: - Ні, другий варіант абсолютно нереальний, чистий популізм! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maggot Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:53 Поділитися #22 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 14:53 Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводуТра було раніше їхати, може б щось і побачив )))Зранку диверсія певно була, ДТП підйомника і автівки. Не вдалось перекрити дорогу главі, розібрали ситуацію швидко. А те, що в нас вночі майдан загороджували: зробив діло - прикрий гілякою. На жаль чи на щастя, ніякі снайперські гвинтівки і навики не змінять ситуації. Тут людина їде з Києва подивитись на те, як живе електорат, відвідує міське серце-"автозавод", який не може чимось похвалитись, а ми ще й гордо прикриваємо недороблений майдан. Бутафорія, певно, закручені такі справи, що нам узріти не дано ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
restart2 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 15:57 Поділитися #23 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 15:57 як можна популізмом і ПІАРОМ називати факт приїзду президента на Волинь коли про МЕТУ візиту Ніхто навіть не знав??? Ви не подумали над цим? який же ж це ПІАР??? ви спочатку краще думали б перед тим ніж говорити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
georg Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:09 Поділитися #24 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:09 як можна популізмом і ПІАРОМ називати факт приїзду президента на Волинь коли про МЕТУ візиту Ніхто навіть не знав??? Ви не подумали над цим? який же ж це ПІАР??? ви спочатку краще думали б перед тим ніж говорити так "мета" и так ясна - пропиарится, а вот дату скрывали, чтоб не прибили, н*х.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
RomanuZ Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 17:03 Поділитися #25 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 17:03 Ха, я сьогодні даже бачів прєзіка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.