Перейти до змісту

Президент в Луцьку

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Хтось знає про причину приїзду Глави Государства в наше провінційне містечко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

звідки така інфа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://zik.com.ua/ua/news/2008/11/28/160124

Президент Ющенко приїде 2 грудня на Волинь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, на ЛуАЗі вранці тротуари мили з брандсбойта. Підготовка йде повним ходом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось знає про причину приїзду Глави Государства в наше провінційне містечко?

буде перевіряти як бджіл до зимовки підготовили. Він у нас по цьому ділу спєц :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме більше кумарить в цій ситуації, шо як тільки приїжджає якись чиновник, порядок наводять.

А для звичайних людей, щоб їм комфортніше жилося, нічого не зроблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любі друзі!

З відповідальністю повідомляю вам, що в україні не буде голодомору в звязку з кризою, буде невеличкий піст, я би навіть сказав пістець!

З повагою, щиро ваш, В. Ющенко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме більше кумарить в цій ситуації, шо як тільки приїжджає якись чиновник, порядок наводять.

А для звичайних людей, щоб їм комфортніше жилося, нічого не зроблять.

"Ефект СоФФка" :)

Влада на місцях, по великому рахунку зневажає громадян і панічно боїться вище стоящого керівництва.

---------------------------------Так, що як говорив Леонид Илич Брежнев "Вперєд к светлому соцеалестическому будущему", УРААААААААААААААААААААААААААААА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був би я модером цього форуму вже би вліпив РО декільком користувачам за неповагу до першої посадової особи держави якою б вона не була... але я не модератор...

Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області. Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Рівненській не працюють світлофори і на кожному перехресті стоять ДАйці. Таки їде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був би я модером цього форуму вже би вліпив РО декільком користувачам за неповагу до першої посадової особи держави якою б вона не була... але я не модератор...

Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області.

так ты из "багатодітній сім"ї Ліників", что ли?

и почему я должен уважать его, хотя бы даже за этот не прикрытый ПИАР за наш счет?

(Кстати, лично мое мнение: нормальные люди сначала думают о том где/как будут жить/работать/существовать, а затем начинают "детей строгать", а не наоборот).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області.

думаю, эту работу можно было бы смело поручить губернатору области.

Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводу

точнее, "с простоем в работе"?

я представляю ступор на трассе Киев-Луцк, в Луцке, области...

нахрена пол-Украины тормошить смоим "проездом"? и так неспокойно всем, а тут еще и перекрыто, небось, половину улиц в Луцке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щойно проїхав по рівненській в сторону Богдана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілу ніч аврально встановлювали забор біля обласної ради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області.

так ты из "багатодітній сім"ї Ліників", что ли?

и почему я должен уважать его, хотя бы даже за этот не прикрытый ПИАР за наш счет?

(Кстати, лично мое мнение: нормальные люди сначала думают о том где/как будут жить/работать/существовать, а затем начинают "детей строгать", а не наоборот).

І скільки в вас georg, "нормальної людини", дітей, дозвольте поцікавитись? :angry:

А якщо люди крім своїх всиновлюють ще декількох, то вони нормальні? Що краще для динити - жити в великому сиротинці. чи в сімї,(хай навіть і прийомній) і не зовсім великій квартирі?

Зачепило...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клоуни. Порозвішували по всьому місту бігморди з "образами" нашого Любого Друга... Цуко, краще б вони ті гроші на шось путнє пустили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клони-клоуни-підлабузники..

Ех.. немає життя без снайперської гвинтівки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І скільки в вас georg, "нормальної людини", дітей, дозвольте поцікавитись? :angry:

Зачепило...

дозволяю: детей у меня ровно столько, сколько я могу накормить\напоить\одеть\выучить...тенденция, надеюсь, ясна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

ото і воно все країна в руїнах, в кризі а тут вирішили прикрасити (вірніше прикрити забором ) Наше місто від позору руїн Київського майдану, ото давайте подивимося при кому нам краще і того оберемо скоро :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент України Віктор Ющенку здійснює візит на Волинську область з метою вручення ключів від нового будинку багатодітній сім"ї Ліників смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області. Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводу

був би я модером цієї країни - вліпив би "першій посадовій особі" пару РО, за неповагу до народу. І замість того, щоб кризу долати, їздить він піариться, "великодушие" свое показує. Як було сказано - губернатор області цілком би справився з цією задачею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого ви не розумієте в високій політиці і кризі :)

адаптував старий анекдот -

Віктор Андрійович:

- Так, Україну вивести з кризи можна двома шляхами:

1. Або прилетять марсіани і нам допоможуть.

2. Або ми все ж таки зробимо все самі.

Юлія Володимирівна:

- Ні, другий варіант абсолютно нереальний, чистий популізм!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також в програмі візиту - ознайомлення з роботою Луцького автозаводу

Тра було раніше їхати, може б щось і побачив )))

Зранку диверсія певно була, ДТП підйомника і автівки. Не вдалось перекрити дорогу главі, розібрали ситуацію швидко. А те, що в нас вночі майдан загороджували: зробив діло - прикрий гілякою. На жаль чи на щастя, ніякі снайперські гвинтівки і навики не змінять ситуації. Тут людина їде з Києва подивитись на те, як живе електорат, відвідує міське серце-"автозавод", який не може чимось похвалитись, а ми ще й гордо прикриваємо недороблений майдан. Бутафорія, певно, закручені такі справи, що нам узріти не дано )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як можна популізмом і ПІАРОМ називати факт приїзду президента на Волинь коли про МЕТУ візиту Ніхто навіть не знав??? Ви не подумали над цим? який же ж це ПІАР???

ви спочатку краще думали б перед тим ніж говорити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як можна популізмом і ПІАРОМ називати факт приїзду президента на Волинь коли про МЕТУ візиту Ніхто навіть не знав??? Ви не подумали над цим? який же ж це ПІАР???

ви спочатку краще думали б перед тим ніж говорити

так "мета" и так ясна - пропиарится, а вот дату скрывали, чтоб не прибили, н*х.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха, я сьогодні даже бачів прєзіка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...