Перейти до змісту

Prince of Persia (2008)

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Гра неподобалась, графік галіма і якась ігра скучна - все одне і теж :0044:

:0106:

Оце називається молоде покоління звикло до рік крові та звуки відрублених кінцівок.Ніколи не вважав кров та брутальність в іграх якимсь показником якості продукта.І не у кожного демона в жилах тече кров

А графіка стилізована,хоьів би я посміятись на д ПОП 4 на двіжку кризису-вишло б кумедно, та криво

Опубліковано

сьогодні постараюсь залити на фтп. відсутність рік крові та зменшення кількості монстрів вплинуло на гру позитивно, стала ще краща акробатика, та і графа під мультик теж дивиться класно

Опубліковано

я ставив її з цього образу, на російській мові навіть озвучка, чи варто качати нехай інші скажуть

Опубліковано

Сажіть ким точно можна Инсталювати цей образ що залитий , и яка Величина його , качяв через Екплорер було 2.3 ГБ, через Оперу Дивлюсь 6,5 гб , Скачяв через оперу 6,3 Гб , бред !!!

Опубліковано

amav образ повністю залитий, ти видно справді почав його зарано качати, качай взагалі з фтп через Download Master або Total Commander.

Опубліковано

силка на образ вже тиждень вісить тут , а я вчора 2 раза качяв , зараз зкачяв образ 6,23 Гб , проблема як його інсталювати , алкаголь (старий) відмовляється , просто незапускає !! , + коли беру відкрити образ бачить тільки файлик що займає 57 кб (що в папці в принцом) , хз чьо за проблема

Опубліковано

Daemon tools працює з мдф, крім того в мене і алькоголь його бачить, а качати з фтп експлорером... тут питання до мелкософта чого образ 2ГБ, а не до мене

кст з алкоголем, ти попробуй відкрити алкоголем той маленький файлик.

Опубліковано

гра взагалі супер... грав в друга... :) просто обожнюю всю сеію Принців :rolleyes:

а в мене нажаль не йде.... слабенька відеокарта :(

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...