Перейти до змісту

Продаю Sony Ericsson T230

LITR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається даний телефон!!!! в гарному стані!!!!

в комплект іде: рідна коробка, інструкція, зарядне устройство!!!

за все 150грн.

Опубліковано

T230, який почали випускати у 2003 році? Класний телефон. :lol: В мене такий був колись.

2,5 роки тому я продав свій на базарі в один з телефоногавнокіосків. Сходи но і запитай, скільки тобі дадуть там за твій телефон. Докинь гривень 30-50 і вистав тут - це буде його ціна на даний момент.

Опубліковано
телефоногавнокіосків.

ет чо? мож пояснити?

Ну, поїхали:

1. Якщо такі кіоски продають нові телефони, то ці телефони переважно (а то й усі) несертифіковані. Це позбавляє нормального сервісу в будь-якому великому місті України, це дає вам можливість купити телефон з нерідною коробкою, а то й з неповною комплектацією. Що мені особливо подобається, коли продаються телефони з написом vodafone, orange... Врешті-решт (що для більшості людей в Україні неважливо) - за ці телефони не сплачено податки.

2. Я пару років тому купив в такому кіоску (в одному з кращих - великому, такому, що довго існував вже на той час - "Телефорум", коротше) телефон. Коробка була нерідна (з іншим IMEI), інструкції не було. Інструкцію мені обіцяли привезти через тиждень, а не привезли і через два місяці, і не привезли взагалі.

3. А тих, хто купує б/в телефони в таких кіосках, я взагалі не розумію. Телефон у більшості випадків міняють на новий, коли з ним щось не так. Ще по знайомству - трохи інше - ми так двічі продавали телефони і попереджали що і як. Та й взагалі нормальний термін служби телефона - 1,5-2 роки. Потім щось починає вилазити. А якщо врахувати, що за цей час він і падав не раз, і акумулятор вже не тримає як новий, і т.д. і т.п.

4. І взагалі, за 250 гривень можна купити новий телефон. А за 400 гривень навіть з microSD, радіо та MP3-плеєром. Якщо немає грошей на ультратонкі понти з ультрагалімим акумулятором (привіт RAZR V3i), або модний музичний слайдер з купою проблем (привіт Nokia 5200), то може варто купити щось простіше?

Чесно признаюсь, я користуюся послугами таких кіосків, щоб здати телефон. І мені шкода тих, хто їх купує потім. Але це вже не мій головний біль.

Я нічого не маю особисто проти конкретно цього SE T230. Я просто вважаю, що ціна трохи завищена. Якщо людина продає телефон на форумі (а Луцьк - це велике село, і часто ми зустрічаємось і в реалі), це все-таки в більшості випадків означає, що він в хорошому стані. :rolleyes:

Опубліковано

Ціна помінялась на 150грн!!!! купуєм!!!

є ще така ж модель телефону але ззовнішній стан потертий, то цю модель прошу 100грн + торг!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...