Перейти до змісту

Закупка на ChainReactionCycles

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Упс... UB5PG і Venom - ваші тапки вже не влазять в замовлення :( Лише на 15 фунтів можна докинути.

post-1667-1285706136,85_thumb.jpg

Ящо треба - можна нове замовлення оформити.

• Відповідей 625
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я с грипсами не спешу, так что без проблем уступлю UB5PG очередь

я 22/10 буду купувати. зараз нема мого розміру по одній одежинці, сток алерт сказав що буде 22го...

так що велкам хто не встигне чи не вибрав.

Опубліковано

Ітак:

Shimano LX Hub Disc Rear M585 + Shimano LX Front M585 C-Lock - Yaryk - 306грн

Diadora Trailrider Comfort MTB Shoes 44 + Diadora Caymano Comfort MTB Shoes 38 + Brand-X Basic Lock On Grip - Igrek - 625грн

Diadora X-Trail Evo MTB Shoes 45 + Crank Brothers Candy C - HDEELutsk - 1084грн

Diadora Pulse Spinning Shoes - Vershnycya - 153грн

Реквізити картки кожному скину в ПМ.

post-1667-1285743794,99_thumb.jpg

Оскільки UB5PG ще остаточно не визначився, чи буде він замовляти, я його не включав в список. Якщо надумає - з нього 320грн за Diadora Trailrider 44. Якщо відмовиться, можна замовити гріпси для Shkoder-а - 217 грн. Або тапки для Venom-а.

Опубліковано

Теж би взяв ЛХ задню таку саму.. бо вже задня діорка доходить.... рюкзака 20 кг по горах не тримає.. Та й ціна смачна.. :ok:

На 32 дірки треба.

Опубліковано

а коли приблизно приїде замовлення до Луцька?

Сподіваюсь, що на днях приїде. По трекінгу парсельфорса 05.10.2010 воно вилетіло до нас. На сайті ЕМС воно поки не трекається.

Опубліковано

Діадора 44 розміру (28см) прийшлась на мою ногу впритик. Пройшовся 200 метрів - трохи впираюсь великим пальцем. Якщо ніхто з Луцьких не хоче забрати, то буду розтоптувати...невпервой :D

Diadora Trailrider Comfort MTB Shoes

Diadora-Trailrider-Comfort-MTB-Shoes.jpg

Ціна 320 грн.

Кроси виглядають "смачно", шнурівки дуууже плотно обтягують ногу.

Опубліковано

Діадора 44 розміру (28см) прийшлась на мою ногу впритик. Пройшовся 200 метрів - трохи впираюсь великим пальцем. Якщо ніхто з Луцьких не хоче забрати, то буду розтоптувати...невпервой :D

меняемся на SIDI с моей доплатой? :smile3: мне они как раз чуть велики. подошва 285+

Опубліковано

До речі, цього разу посилка йшла щось дуже довго. 12 днів. А на сайті ЕМС вона не трекається досі...

Раніше по тій ссилці я завжди бачив рух посилки по Україні (від київської митниці до Луцька).

Опубліковано

меняемся на SIDI с моей доплатой? :smile3: мне они как раз чуть велики. подошва 285+

відписав в приват

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...