Перейти до змісту

Он был тихоней

Alto®WoLF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-1453-1227855932.jpg

Название: Он был тихоней

Оригинальное название: He Was a Quiet Man

Год выхода: 2007

Жанр: Kомедия, драма

Режиссер: Фрэнк А. Каппелло

В ролях: Кристиан Слэйтер, Элиша Катберт, Уильям Х. Мэйси, Саша Нопф, Джеймисон Джонс, Лиза Арианна, Грег Бэйкер, Майкл ДеЛуис, Майкл ДеЛуис, Саша Кнопф, Рэндольф Мэнтут

О фильме: У Боба Маконела (Кристиан Слэйтер) как обычно паршивый день. Очередные восемь часов прозябания в унылом сером кабинете, обычное игнорирование всеми сотрудниками... Его нет. Его не существует. Этот день выдался особенно паршивым. Внезапные события переворачивают жизнь Боба: он спасает парализованную девушку Ванессу (Элиша Катберт) от смерти и вступает с ней в романтические отношения...

IMDB Rating: 7.2/10 (8,338 votes)

Выпущено: США, Neo Art & Logic

Продолжительность: 01:31:22

Озвучивание: Профессиональное (многоголосое) [лицензия]

Формат: AVI (XviD)

Качество: DVDRip

Видео: 1683 kb/s, 672x368

Аудио: AC3, 448 kb/s (6 ch)

Размер: 1,396 MB

-ОН БЫЛ ТИХОНЕЙ-

Опубліковано

Залив. Посилання у першому пості. Хотілось почути ваші особисті відгуки на рахунок цього фільму. Бо на мене він справив якесь дивне враження. Дякую всім!

Опубліковано

фільм вже був ТУТ

Мої враження-Класна гра Слейтера,хороший,хоч і жорсткий(емоційно) сюжет і несподівана( я сподівався на щасливу) кінцівка.Екшена нема,але фільм класний.

Особиста оцінка 8 з 10.

Опубліковано

А особисто мені не дуже, подивилася 15 хв, а далі не захотілося, поперемотува і кінець подивилася, який також думала, що буде щасливіший

Опубліковано
А особисто мені не дуже, подивилася 15 хв, а далі не захотілося, поперемотува і кінець подивилася, який також думала, що буде щасливіший

таке кіно не можна дивитись 15 хв.Треба від початку і до кінця.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...